Jump to content

Crusher

Članovi
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About Crusher

  • Birthday 02/17/1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Fields

  • Gender
    Male

Crusher's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Super je site... Nastavi tako.
  2. Metathrone, ajmo da pitamo fanove. Bend ili skola, turneja ili predavanja? Sta mislis koji bi bili odgovori? Koliko kapiram ti se ovde pretstavljas kao PR Alogie na forumu, trebao bi da razmislis pre nego sto das ovakvu izjavu. Sto se turnejice tice slazem se sa Sasom. U par vecih gradova bi mogli da naprave koncerte koji bi im se isplatili.
  3. Ovde malo gej, malo satan lobija... Vi se bas zezate... Ja sam svirano na nekom Demo Festu u Kg-u sa ovim momcima jos pre jedno 100 godina, imali su bas melodicnu i cool svirku. Iskreno nisam ocekivao ovakvu promenu stila. Preslusao sam pesme na myspace.com/boneyardkg, stvarno su kvalitetne. Nisam preslusao mnogo bendova koji u Srbiji voze ovakav stil ali bih ipak rekao da za nase okvire i produkcijski i kreativno dosta dobro zvuce. Toliko, vi sad nastavite sa prepucavanjima Pozdrav!
  4. Ne razumem u zasto si se ogranicio na trodimenzionlno postojanje, jednostavno sama rec postojanje u tvojoj recenici ti je celu baca u vodu. Razvoj covekove svesti se krece odredjenom progresijom tako da mislim da je plitko govoriti o bilo kakvoj "mentalnoj" ogranicenosti coveka. Cak, sta vise, mislim da je pametnije raspravljati o evoluciji ljtske svesti nego o "darvinovoj" evoluciji, posto sumnjam da je bilo ko od nas na ovoj temi dovoljno strucan da bi pricao o tome. Mislim da svi koji diskutuju ovde na temu evolucije trebaju da znaju bar osnovne stvari koje se uce u sredjnoj skoli. Evolucija (a to se uci u sredjoj skoli) bas objasnjava i kako i od cega i na koji nacin se stvorio i oblikovao zivot. Pozdrav svima.
  5. Pozdrav svima, Valjda je normalno da ljudi proslave bilo kakav jubilej u svom rodnom gradu. Nije nikakva kinta da pet coveka u autu podele troskove za put! Ili je mozda bolje da Psychoparadox uopste i ne pravi koncert. Tako ce svima da ucine uslugu jer cemo biti bogatiji za kintu koju bi smo dali za karte i za prevoz.
  6. Pozdrav Alister, Svirka u Paracinu je bila odlicna, niko i ne ocekuje nista manje od benda koji radi vec 10 godina! Pozdrav Dusanu, prvi nastup je bio odlican!
  7. Pozdrav Trigger, gledao sam vas na Hitu 202 u Cupriji, bili ste odlicni! Nastavite tako!!!
×
×
  • Create New...