Jump to content

Imp11

Iskreni članovi
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Imp11's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Imamo dve opcije, preko drugara koji zivi u USA i preko nekog Nemca koji nam daje ispod cene kad je video koliko smo jadni u Srbiji i sazalio se. Inace ovako direktno ne salju u Srbiju, salju cak i u BiH kad narucis preko sajta, samo u Srbiju ne. Postarina je 5 evra, a carina mi jos nije bila, nekim ljudima je izaslo i najvise je 1000 dinara. Inace nema ih u slobodnoj prodaji cak ni u Americi, samo preko zvanicnog sajta izlaze po 3 figure mesecno i rasprodaju se za jedan dan. Ako si zainteresovan mozes sa nama da narucis...
  2. Matel je prosle godine napravio novu kolekciju figura samo za nas fanove (matore konje). Figure su fantasticno uradili, stajl kao iz 80ih, sa extra dodacima, menjaju glave, pomeraju sve zglobove itd. Ova kolekcija ce trajati 7 godina, svakog meseca izlaze po 3 figure i odmah se rasprodaju za jedan dan...motu classics Nas dvadesetak fanova iz Srbije je vec krenulo da narucuje prvi put je izasla i figura Adore ove godine:
  3. Modulok iz Mastersa. Izgubio sam ga kao klinac ali sam ga nabavio ponovo. Ako neko ima jos neke Masterse nek se javi...
  4. Procitajte vrlo vrlo zanimljiv intervju sa africkim shamanom Kredom Mutvom. Nemojte da se zbunite na pocetku, procitajte do kraja jer je vrlo sokantan i zanimljiv intervju sa africkim shamanom: Kredo Mutva (rođen 21 Jula 1921 god) je Južno Afrički šaman iz plemena Zulu i predstavlja “Sangomu” tj. Prenositelja drevnog znanja o Afričkom kontinentu i prave istine koja se vešto prikriva od javnog informisanja. Veoma bistar “Sanussi”, pisac, umjetnik, skulptor I slikar takođe. Poznaje i tečno priča više svetskih jezika a takođe poznaje i puno plemenskih jezika kao i dialekata u Africi. Nažalost, Kredo Mutva predstavlja jednog od ukupno dva "Sanusija" u Africi koji posjeduju drevno znanje o postanku koje se prenosilo stotinama god. Shvatajuci da nema puno toga više da izgubi, odlučuje da prenese svetu poruku koja se čuvala hiljadama god. Ispovijest Jednog Šamana http://www.galaksija.com/credomutwa.htm
  5. O cemu ti pricas?? O liku koji drzi ovaj sajt?? Kakve to veze ima sa ovim tekstom o A.P. Tekst je prevod sa engleskog od australijanca Roberta Brusa koji nema veze sa tim sajtom. Nalazi se i na wikipedii http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Bruce_(author)
  6. U veoma ranom detinjstvu sam vidjao demone. To je prestalo a onda sam ponovo dobio takve sposobnosti kada sam otvorio trece oko pre nekoliko godina. Nije mogla da prodje noc a da kada legnem u krevet i telo se opusti, svest sama ode na astral a ja budan. Ma uzasi bilo je tu svega. Posle duhovnog rada na sebi u dinamickoj meditaciji, za astralnu projekciju mi nisu bile potrebne tehnike vec svest sama ode bez moje volje, cim se telo dovoljno opusti. Hvala bogu vremenom sam to naucio kontrolisati. Bar mislim da jesam. Ali jedno sam shvatio, koliko god duhovno napredovao preko dana, toliko ce entiteti pokusati da me spuste i zaplase preko noci, bar u mom slucaju. Problem je u tome sto tajne indoktrinacije se ne slazu sa time da obican covek koristi nivoe za koje nije planiran. I tu ne mislim na astral vec na prostor iznad astrala. Sto se konkretno astrala tice, pazite se kada se projektuje da ne boravite mnogo u donjem ili tako zvanom nizem astralu. To je zabokrecina i tu ima samo losih entiteta i demona a vi im se pojavite kao lampica koja zasvetli u mraku. I onda se opkole na vas i sisaju vam energiju. Gornji astal je vec nesto drugo. Ako dosegnete dovoljno visoke nivoe gde mozete naici na predivna bica sa ljubicastim ocima i krilima. Oni ce vas uzeti u zastitu i mogu vam cak pomagati u fizickoj realnosti u nekim najbanalnijim poslovima ako je potrebno.
  7. Frojd je ceo svoj naucni rad ustvari ,,izvukao" iz Kabale, knjige magije koja vuce korene do Egipta i Vavilona. Za taj posao ga je finansirala porodica Rotshild, stara satanisticka porodica.
  8. Krouli je radio za britansku kraljevsku porodicu koja je se bavi mnogo vecim okultizmom nego on.
  9. Slazem se. Oni koji vladaju su istine pretvorili u mitove i legende da ljudi ne bi znali svoju pravu prirodu, i odakle zaista poticu. Lemurija je postojala u isto vreme kada i Atlantida. Ostaci Lemurije su pronadjeni na dnu mora u blizini Japana. Oni koji su preziveli potop Atlantide su izgradili originalne piramide u Gizi.
  10. Neki lik iz Australije je stavio svoju ogromnu kolekciju He-man figurica na youtube:
×
×
  • Create New...