Jump to content

meka

Iskreni članovi
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

meka's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

3

Reputation

  1. Au, bog te, al ja kasnim. Dobro da je mi je neko barem oči otvorio.
  2. Vala, ne može jednostavnije. Ali daj ipak glasnije
  3. Tja. Novi pa ko da sam slep.
  4. Meni, iskreno, tamburaju u listi već mesec dana. Moj favorit ovog Exit-a.
  5. Što bih voleo da sam ja tako blažen. Briga njega što nam rusi zavrću gas.
  6. Da, da, odlična ekipa. Inače kućni prijatelji sa Nemanjom pa sam mu morao maznuti dok ne gleda.
  7. Baš sam pre koji dan pustio da se skidaju neke diskografije. NIsam slušao goa jedno 8 godina. Ah, ta zlatna '96. Uglavnom, naletim na jednu od meni čudnijih melodija: . Na žalost, nisam našao spot, koji je lud ko struja.
  8. OK, moguće da nisam bio jasan. Kako slušam i trance, nije mi uopšte problem ikoga da pustim na radiju. Naglasak na demo je bio čisto da se ne bih ja zezao sa licencama, jer sam za to stvarno duduk. Kao što rekoh, ako bend sredi sa izdavačkom kućom, nemam apsolutno ništa protiv da pustim bilo koju vrstu muzike osim main stream (vala imaju dovoljno medija). Iskreno, da sam pravnik, ni to mi ne bi bilo teško. Bilo kako bilo, dajte nekog materijala da zavrtimo.
  9. Za početak, ne znam koliko sam utrefio deo foruma u koji ovo treba napisati, pa se izvinjavam ako sam omašio. Radi se o sledećem. Informatičar po struci, muzičar po hobiju, pa mi bilo žao da ne otvorim radio za demo bendove. Sređeno pre koji dan i verovatno ima dosta mesta popravci. Da ne dužim, informacije su ovde. Ideja je pustiti malo demo bendove. Nisam siguran da je CC licenca odgovarajuća, ali ako se ne varam, upload-ovanjem na myspace.com se slažete da je rad pod tom licencom, pa sam prekopirao znanje pametnijih. Kao i za sve, i ovo je podložno svim mogućim kritikama, pa raspal'te. Zahvaljujem Nekropolisu, Proleću i Kolapsu na ustupljenom materijalu, kao i svim budućim bendovima koji odluče da urade isto. Za sada sve ide iz mog džepa i ne nameravam nikakve reklame da stavim (eventualno će biti nekih reklamnih klipova tipa "slušate .... radio", ali OBEĆAVAM da neće biti više, dok god ja ne dobijem otkaz ). Nadam se da ćete mi pomoći u uzdizanju ove naše zaspale scene. Preferiram emajl za ovu vrstu razmene informacija, pa, moj je [email protected]. Hvala još jednom i do slušanja/čitanja! PS. Licenca je stavljena čisto da nas neko nebi cimao, pri tom taj neko sigurno nije bend koji nam je poslao svoj rad. Ukoliko je Vaš rad već izdat, nemam ništa protiv da ga zavrtim ukoliko sredite da se potpišu neki papiri sa kućom za koju ste izdali (nesposoban sam u pravnom jeziku, pa te slatke muke ostavljam Vama). Nije problem da se "prošetam" po Srbiji (iz Novog Sada sam, inače).
×
×
  • Create New...