Jump to content

Indorile

Iskreni članovi
  • Posts

    131
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Indorile

  • Birthday 06/07/1992

Contact Methods

  • ICQ
    0
  • Skype
    indorile

Profile Information

  • Location
    Beograd

Profile Fields

  • Gender
    Male

Indorile's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

15

Reputation

  1. Nesporazum (ili zabuna per multa ako me secanje sluzi), bice diskova valjda nisu cigani.
  2. Eno ti ga Altered States of Divinity, drugi red druga s' leva. Bice i diskova valjda.
  3. Indorile

    Mgła

    Rasprodato pajo moj
  4. http://www.youtube.com/watch?v=5ws18_MZ-lw
  5. http://www.youtube.com/watch?v=PSipEak-WMw
  6. http://www.youtube.com/watch?v=kcBjC7tZkd8
  7. Indorile

    Fallout 3

    Majkl Kirkbrajd je glavni i odgovorni sa svu pricu iz Morrowinda i posle njega ih je napustio. A ovaj Noobout izgleda graficki inferiornije od Skyrim-a a ne od igara iz 2015...
  8. Lunjaj po oglasima mesec dana i ubosces neki krsten primerak valjda. Sto se ulja tice (beli dim bi bacao da je dihtung probio) ako ne ostavlja ulje po asfaltu ili motornom prostoru, najverovatnije da su vodjice ventila (a i gumice) propale na glavi. Pusti u voznji ventilaciju u kabini ako pri jacem gasu ako osetis nekakav smrad koji potseca na paljenje guma onda su vodjice zasigurno. Mada je i moguce da si nabo krs od ulja, kopiju neku il sta vec.
  9. Sto se tice Alfe jtdm jeste senzibilniji izbor, vuce sasvim dobro a ne trosi masu, s'obzirom da vozis 1.2 korsicu icice ko zmaj a kostace te po kilometru priblizno, tih 8 po gradu je zlato meni kocka 2.7 vuce 15-16 ko iz pizde cim jace vozim po gradu, otvoreno 10l do 120kmh. Sto se provaljivanja vracanja tice, jebem li ga zavisi ko je vracao i da li auto ima ful servisnu istoriju, mozda gledaju po izmorenosti turbine ne bih znao. Ljudi kod nas vole dizela jer malo trosi i ima turbinu pa "lepi" za sediste (dok bi se bez iste vukao ko slina), licno ne preferiram dizele ali zivot u zemlji nam je takav kakav je, svi gledaju da ustete i to nam je sto nam je. Za BMW ti treba dosta para jer retko ko kod nas takve automobile odrzava kako treba, vecina zanemaruje, krpi i budzi i posle bude BMW sranje i nikad vise. Mislim da ti je Astra safe bet, u svakom slucaju izbegavaj placeve i preprodavce, svakakve leseve uvoze pa ih nasminkaju da izgledaju dobro, nagledao sam se toga iz prve ruke.
×
×
  • Create New...