Jump to content

LordHypnos

Iskreni članovi
  • Posts

    337
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About LordHypnos

  • Birthday 04/22/1980

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.myspace.com/morbidlandscapes
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Beograd

Profile Fields

  • Gender
    Male

LordHypnos's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

3

Reputation

  1. Ovo zvuči odlično, nadam se da će i rezultat biti isto toliko zanimljiv kao najava. Ako nije tajna, hoće li biti nabavljiv van kioska? Verujem da će ga biti teško uloviti jer je tiraž mali za kioske. Podrška!
  2. Eh, u to vreme nije bilo para za 'leba, a kamoli za fotoaparate...
  3. Išao sam s njom u isto odeljenje u osnovnoj. Faktički je isto izgledala kao i sad i još tad su se svi ložili na nju, odnosno fap-ovali, što bi rekli neki. A ako se baš ložiš na nju videćeš je svakog petka u kafićima u Obilićevom vencu ili u pabu Crna kornjača. Hint - pivo s borovnicom!
  4. Znam da upadam bezveze na ovu temu, ali Milka... Uživo je još bolja Najbolje je bilo ovih dana uzimati izjave od nje. Vrućina, a ona nikad bolja, agresivnija. Po prvi put sam "intervjuisao" nekog s erekcijom Pozdrav svima!
  5. Jbg... Nadam se da će, ipak, uslediti bolje vreme i biti štampe. Kao i uvek, podrška!
  6. Auhhhh, ovo je baš loša vest, bar za mene. Cenio sam da je Disdained jedan od najboljih bendova sa ovih prostora, a vreme je bilo pred vama. Baš bezveze.
  7. Iz oficijalnog newsletera 5. HAGGARD EUROPEAN TOUR IN FEBRUARY 2010 Haggard will not rest long after the latin american tour: In february 2010 the Haggard European Tour will start. The tour will includes the following countries: Germany, Italy, UK, Austria, Switzerland, Netherlands, Belgium, Czech Republic, Hungary, Bulgaria, Serbia, Romania and Greece.
  8. Sjajan povratak u stara dobra vremena, zvuk im je bio izvanredan i fino su odsvirali. Šteta je što atmosfera nije bila baš najbolja jer, koliko sam primetio, mlađi ljudi nisu ni imali pojma ko su i šta su oni, jbga.
  9. Ma, zvezde Exita su DICKLESS TRACY! Sabijanje A fino nas oraspoložili na onoj kiši odvratnoj.
  10. I Ešli Tomas Ma šta ima da im sređuje. Lepo ih odvede kod braće Roma i gotovo. To ti je k'o da su u bek-stejdžu
  11. Ja sam se sapleo kad sam video plakat na vrhu Skadarlije. Učini mi se Cynic plakat, okrenem se a nastavio da hodam i sapleo se. Drugim rečima - ružan ali efektan, odnosno jebitačan. Edit: Reči od Čelika, ko ti je ta Dvostruka Vatra iz potpisa hahaha
  12. Sad će rasprava o prostorima Kako god, mala sala je savršena za Cynic, i to znaju oni koji su bili na prethodnom koncertu. Mada, sad neće biti isto - ima klime
  13. Eto... Kad i Oko Svevideće dolazi, jasno je da će biti ludnica!
×
×
  • Create New...