Jump to content

Frankenchrist

Iskreni članovi
  • Posts

    1088
  • Joined

  • Last visited

About Frankenchrist

  • Birthday 04/21/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    328873767
  • Yahoo
    Frankenchrist86

Profile Information

  • Location
    Immaculate Pinetreeroad #930

Profile Fields

  • Gender
    Male

Frankenchrist's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

-2

Reputation

  1. Da nisi rekao da su ono oblaci, ne bi ni provalio. Odlicna je slika.
  2. Uh secam se kad je neko mog pokojnog dzukca udario sa necim po nozi, pa smo ga vodili na usivanje jer mu je sve bio pokidao... valjda je veterinar malo preterao sa sredstvima za smirenje pa je ovaj kuntao ceo dan, i da ne verujete, prdeo. Najgore od svega je to sto se to desilo u januaru, a vonj je bio toliko nepodnosljiv da smo ceo taj dan drzali otvorene prozore u kuci.
  3. Frankenchrist

    Deicide

    Mozda i nije toliko gay koliko je katolik i anti satanista.
  4. Dakle, zadnji put pisem ovo, stvarno mi je dosta, ponavljam jedno te isto vec dve godine... Zajebite prepiranje po forumu, ili to radite preko PPa, ne cackajte jedni druge po temama i sve ce biti ok. Ni ja ne slusam NS bendove, niti sam naci, ali zato ne idem okolo i uporno zapocinjem svadju sa ljudima koji to slusaju ili su NS opredeljenja. Postove nevezane za bend cu izbrisati jos danas, nastavite opusteno postovanje o bendu do tad. poz
  5. Nije nikako trebao da igra one skracene lopte, jaci je crnja tu od njega, bolje se krece i brzi je malo, to je i Novak ocigledno primetio, pa ga je treci set vozao po terenu i na kraju dobio mec. Valjda nece i protiv nadala da igra tako, i onaj je jak na mrezi, ako je neko gledao danasnji mec Hewit - Nadal sve mu je jasno.
  6. Razbio Djokovic onog pedera francuskog crnog!
  7. Ja se izvinjavam sto citiram ovaj poster ali morao sam. Puskom me ne bi naterali da spavam u istoj sobi sa ovim malim djavolima.
  8. Ovo sad videh na goal.com Player From To Status A. Shevchenko Milan Chelsea Confirmed S. Almiron Empoli Udinese Confirmed M. Santana Palermo Fiorentina Confirmed C. Zanetti Inter Juventus Confirmed M. Rui Costa Milan Benfica Confirmed A. Fontana Chievo Palermo Confirmed R. Guana Ascoli Palermo Confirmed F. Liverani Lazio Fiorentina Confirmed F. Coppola Ascoli Milan Confirmed M. Marchionni Parma Juventus Confirmed
  9. Zbog namestanja nekih utakmica u ovom tek zavrsenom sampionatu, a kazu da je predsednik Juventusa smarao nesto i trenera reprezentacije, o uzimanju nekih igraca ovo ono. Ne znam kada ce teme nazad, uskoro.
  10. Dakle, evo nastavka teme koja je bacena, ali kao sto podnaslov kaze, samo privremeno, kad se ona bude vratila, ovo cu da spojim sa originalnom temom. Juventus definitivno u Serie B kako sam cuo. Veron se od leta vraca u Argentinu.
  11. Neces vise da dopunjujes Emperor kolekciju?
×
×
  • Create New...