Jump to content

Eternal Flame

Iskreni članovi
  • Posts

    281
  • Joined

  • Last visited

About Eternal Flame

  • Birthday 03/19/1980

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.oathrecords.com/
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Panuka

Profile Fields

  • Gender
    Male

Eternal Flame's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-6

Reputation

  1. Napokon! juče je kontaktirano tačno 1328 izdavača širom sveta. Svega nekih 30 nije htelo da participira u bilo kom obliku. Javilo se i dosta novinara koji su tražili listu bendova koje preporučujemo kako bi ih oni promovisali. Forum gde bendovi mogu da postave svoju aplikaciju biće i dalje otvoren na ovom linku http://www.oathrecords.info/index.php?showforum=62 Otvoren je i novi forum gde će se prodavati originali po kataloškim cenama (samo preko foruma) svih izdavačkih kuća sa kojim smo u kontaktu. Svim bendovima želim sreću da pronađu svog izdavča! OATH RECORDS
  2. Pozdrav Zbog totalne fuct up situacije oko ove akcije tek ove nedelje smo uspeli da dogovorimo sve i organizujemo sa svim label izdavačima njihov dolazak na forum. Deo foruma gde su bendovi na Engleskom mogli da postave svoj CV je danas ponovo otvoren kako bi bendovi mogli da dodaju i izmene promene koje su se desile u međuvremenu. Bendovi koji nemaju otvorenu temu mogu to uraditi ali predhodno obavezno pročitati temu sa uputstvom http://www.oathrecords.info/index.php?showtopic=3991 Izvinjavamo se svim bendovima zbog odlaganja. Oath Records
  3. Kao što ste primetili produžili smo mogućnost da bendovi postave svoju aplikaciju na našem forumu. Jednim delom zbog novogodišnjih praznika, drugim što smo dali vremena bendovima da to učine u ovom dodatnom vremenu. Međutim sada ovde dajemo krajnji rok a to je 14ti januar nakon čega obaveštavamo sve izdavače o bazi bendova na forumu. Nakon ovog datuma deo foruma za demo bendove biže zatvorena na određeno vreme i neće biti mogućnosti da se postavi tema. Hvala i sa srećom!
  4. DEMO – LABELS – UPDATE U vezi sa aplikacijama bendova želimo da istaknemo da nije ograničeno samo na metal već i sve moguće pod pravce (da čak i Darkwave / Industrial / Electro…). Naš posao u dogovoru sa izdavačima jeste stvaranje baze radi lakšeg informisanja i kontakta između label-bend kako bi demo bendovi lakše izdali album i imali više opcija za odlučivanje. Pozivamo sve bendove sa prostora ex yu da popune aplikaciju u što skorije vreme jer je planiramo da početkom decembra u jednom danu bude pozvano evo sada već 1500 potvrđenih izdavača širom sveta.
  5. Pa nije striktno vezan za metal naravno da tu može da uđe i industrial. U principu može bilo koji bend da postavi aplikaciju čak i oni koji su već izdali album ali smo prvenstveno hteli da pomognemo demo bendovima jer oni možda sami bi teško stupili u kontakt sa tolikim brojem kuća. Hvala. Hvala. Pozivam što više bendova da postave aplikaciju kako bi mogli u što skorije vreme da kontaktiramo izdavače.
  6. Da odgovorim na pitanja sa pm i mejla, bendovi koji se pitaju da li su dovoljno dobri da postave svoj materaijal i aplikaciju radi izdavanja albuma. Kao prvo kontaktirali smo toliko mnogo izdavača sa tematikom kao što je npr. "klovnovski metal" do "black metal gej buka" svaki bend treba da fura svoj fazon a izdavača za svaki ima na pretek.
  7. Hvala za support, ostalo je još dosta kuća da kontaktiramo tako da se broj svaki dan povećava ono što je važno sve su akoro zainteresovane za ovu akciju!
  8. Poštovanje Oath Records u saradnji sa preko 1000 izdavačkih kuća širom sveta je dogovorio sa promo sekcijom svakog label-a stvaranje baze sa demo bendovima iz bivše EX Yu koje nemaju svog izdavača. Kontaktirali smo od najpoznatijih, do manje poznatih i totalni underground izadavače iz svake zemlje ovog sveta pokrivajući svaki mogući metal i rock žanr. Cilj ove promocije jeste na intesovanje različitih kuća izdavanje albuma demo bendova. Svoje aplikacije možete postaviti unutar podforuma koji je stvoren samo za ovu priliku EX YU Demo Bands sa obaveznim uputstvom KAKO OTVORITI TEMU! Nakon stvaranja baze pozivamo sve izdavače da se povežu i informišu sa svakim bendom i u direktnom kontaktu eventualno se dogovore. OATH RECORDS NE SNOSI NIKAKVE POSLEDICE U MOGUĆEM PROBLEMU SA VAŠIM IZDAVAČEM I NE UČESTVUJE KAO POSREDNIK U RELACIJI LABEL-BEND. U TOM SMISLU SVAKI BEND SAMOSTALNO SNOSI ODGOVORNOST I OATH NE DAJE GARANCIJU ZA BILO KOG IZDAVAČA.
  9. Michael Bormann je zver od pevača ali mu više leže hard rock melodic vode.
  10. Ljudi niste obavešteni, Rhapsody već ima 2 albuma spremljena ali ne mogu/neće da ih izdaju jer su u sudskom sporu sa Joey De Maio iz Manowar za čiju su kuću potpisali da će izdati 3-4 albuma. Pošto su se popišmanili posle prvog albuma za ovu kuću hoće da raskinu ugovor i to može samo sudski i svo njihovo delovanje pod imenom benda je stvaljeno na led na pitaj boga kad. Verovatno su se zakačili oko keša pošto svaka izdavačka kuća krade/iskorišćava svoje bendove laže ih za stvarni broj prodatih kopija i ostalo. Bilo je na sajtu obaveštenje gde su prozivali Joey ali su se verovatno uplašili pa su sklonili.
  11. Ajde ja ću da nakačim samo da mi neko objasni kako.
  12. Teško da ima na netu u download formi ovaj album.
  13. Ja sam tako slučajno nabasao na bend tih godina kada si izdavali prvi album i odmah sam uzeo original jer mi se svirka baš svidela. Imaju samo jednu gitaru i bas i to tako zvuči sirovo i dobro a u pitanju je progressive što daje dodatnu draž. Ovde nema nabudžane produkcije gde sve pršti i šušti samo tehnička/melodična i čista svirka. Evo ti si prvi na temi kome fizički izgled nije važan.
×
×
  • Create New...