Jump to content

Osiris

Iskreni članovi
  • Posts

    281
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Osiris last won the day on July 3 2013

Osiris had the most liked content!

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Zrenjanin

Profile Fields

  • Gender
    Male

Osiris's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

174

Reputation

  1. Jel ovo Skullcrusher na pocetku najave?
  2. Osiris

    Opeth

    A voditeljka najopuštenije pročitala "OPETH" kao "ORETN". https://youtu.be/O5gWxBAL880?t=976
  3. Meni je izuzetno prijao album, iako sam bio razocaran nakon prvog slušanja, jer sam očekivao sve same hitove. Society of spectres mi je nekako uljez na albumu. Stvar je vrhunska, ali šablonska, i deluje mi kao da je pisana za neki od prethodnih albuma. When the shooting's done mi je najveći nestandardni hit na albumu. Jesam li jedini koji u njoj čuje Žmaherovu pesmu sa ovogodišnje Beovizije? Lead balloons i Conspiracy of love su mi favoriti svakako.
  4. Nabasao sam na ovo gledajući instagram profil fotografa koji je radio promo fotke za novi Grave Pleasures. Početak zaliči na nešto sa Dreamcrash-a, ali pesma ode u totalno drugom smeru. Fino zvuči.
  5. https://www.watch-wiki.net/doku.php?id=boss Kupi brate mili šta hoćeš. Ako se ložiš na te brendove, samo napred.
  6. http://www.svetsatova.com/forum/f117/ http://www.svetsatova.com/forum/f117/predlozi-za-kupovinu-sata-u-svim-cenovnim-rangovima-7754.html http://www.svetsatova.com/forum/f117/satovi-za-svakog-pomoć-pri-kupovini-6368.html http://www.svetsatova.com/forum/f102/ http://www.svetsatova.com/forum/f103/ http://www.svetsatova.com/forum/f128/razlika-između-skupih-i-jetinih-satova-13180.html Verovatno se ne spominje jer nije vredan pomena. Procesljaj malo forum i samo ce ti se kazati.
  7. Od pristupačnijih gledaj Casio/Edifice i Seiko. Te fashion brendove zaobilazi u širokom luku, kao što kaže Kuruz. Uostalom, imaš specijalizovane forume za tu materiju pa se informiši bolje, promeniće ti se pogled na celokupnu materiju čim malo zagrebeš ispod površine. http://www.svetsatova.com/forum/f128/
  8. Osiris

    Opeth

    Mikael radio soundtrack za neku švedsku seriju: https://www.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_l21ufojpiPoYLoW0QKCQ3C-E4cNiaTGcc
  9. Osiris

    Opeth

    Koliko mi je poznato, nema još nigde kršteno da se čuju, osim ovde: Po tri iste pesme na švedskom i engleskom, od kojih je jedna (Cirkelns Riktning) poznata već od ranije. Uglavnom, ništa specijalno.
  10. Osiris

    Dresovi

    Negde sam pročitao da izgleda kao iskorišćeni uložak. Sad ne mogu da se otmem tom utisku.
  11. Osiris

    Opeth

    Čini mi se da ovde većina sluša englesku verziju, mada bi rekao da je švedska superiornija. Favoriti: Minnets Yta, Charlatan, Ingen Sanning Är Allas, Kontinuerlig Drift, Allting Tar Slut. Majko mila, kako je ovo odvrištao, najbrutalnija njegova live izvedba koju sam čuo:
  12. Osiris

    Dresovi

    Narucio ovaj: https://www.classicfootballshirts.co.uk/2017-russia-confederations-cup-home-shirt-bnib.html Dvoumio se izmedju ovog i aktuelnog, ali ovaj mi je ipak lepsi...i jeftiniji. Ima retro smek. Trazio sam po netu da li ima neki old school CCCP dres, ali autenticni primerci su preskupi. Adidas je izbacio prosle godine neku repliku povodom svetskog prvenstva, ali nije to to. A povrh svega, izgleda da postoje i likovi koje sovjetski dres vredja: https://www.boredpanda.com/adidas-ussr-themed-sports-collection/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=organic
  13. Ali kad se okrenuo ka prevoditeljki i pitao je "how do I look?", a ona prevela
×
×
  • Create New...