Jump to content

Flash Of The Neon Light

Iskreni članovi
  • Posts

    173
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    BIH- Banjaluka/Gradiška

Profile Fields

  • Gender
    Male

Flash Of The Neon Light's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-29

Reputation

  1. Nemaš ti pojma o tome.. Ja drkam po klavijaturama 5 godina i opet nemogu svirati hromatike sa dvije ruke u nekom 220 tempu.. Power metalci možda izgledaju pederski i imaju pederske tekstove i sva im muzika ista, ali to što oni sviraju uopšte nije lako za odsvirati ni na jednom instrumentu. Ajd ti uskladi brate moj bubnjeve, bass gitaru, gitaru, klavijature u tempu 220 i tako 3 minute da niko ne ispadne iz tempa.
  2. Zele Lipovača.. Pod domaćom muzikom smatram svu muziku sa srpsko-hrvatskog govornog područja...
  3. jebeš thrash, Metallica i Slayer su jedini bendovi koji su dobri u thrash metalu, ovo ostalo je sranje. Po meni je najbolja neka fuzija zanrova tu kljave dobro idu, kao npr. CoB gdje imas svega po malo i metala i uticaja iz skroz razliciti pravaca. U najgorem je slucaju onaj bend koji se jako drzi toga da je black ili power i tu biva na isti fazon kao i ostali i samim ti nema kvaliteta.
  4. Znaš koga oni slušaju ?? Oni slušaju narodnjake, znam ih vrlo dobro ...Otiđi na rs-metal pa pogledaj koliko su narodnjačke teme razvijene i popularne, a za Cecu kažu : "Kraljica domaće muzike".
  5. Kasete i ploče su zakon !!! Kakav crni digital mp3, kakvi bakarači ??
  6. Power Metal : Pederi Death/Black/Gore : Budale koje misle da će biti dugo face ako sviraju 2 akorda i pjevaju ''satan,satan'' Heavy Metal : Pjandure koje znaju nekoliko riffova i to čitav život koriste u pjesmama, tako da su im sve pjesme gotovo iste Nu Metal : Ljudi koji u isto vrijeme vole 50 Centa i Cannibal Corpse, tako da pokušavaju da naprave neku kombinaciju, ali u većini slučajeva ispadne samo buka.. Thrash Metal : Svi thrasheri kopiraju Slayer i Metallicu, bendove koji su jedini dobri u thrash metalu... Ovo ostalo = Shit Gothic : Fuj !!! Zato se ostavite metala
  7. Ja lično ne koristim XP na ovom kompu koji sad imam, jer kad ga instaliram i ubacim driver za zvuk, zvuka idalje nema, a Win 7 instaliram i uz to su odma svi drajveri instalirani, a zvuk na njemu radi kao podmazan... Samo kažem da su svi Windows OS sistemi veoma slični i da su teme tipa Windows 98 vs Windows XP vs Windows 7 totalno glupe i besmislene. Eto primjera Windows 98 može goniti neke praistorijske igre što nemogu XP ili 7, dok Windows 7 ima napredniji izgled, RAM Memory Boost ,Drivers Pack i podržava preko 3 GB RAM-a što je plus za one koji igraju modernije igre i podrebna im je memorija u svrhu bolje game performanse. EDIT : Windows 7 je OK, samo je nekima problem što nemože goniti DEBILNI WarCraft 3...
  8. Po meni kvalitetna metal numera treba sadržavati melodiju, brutalnost, popunjenost (atmosferu), snagu i neki smisao... Klavijature jako puno doprinose, ponekad mogu nositi 70 % kompozicije.
  9. Ja čekam Guild Wars 2, DoTa 2 i Diablo 3 ... Bar ću onda imati šta igrati naredne dvije godine...
  10. Taj na slici mi izgleda ko neki bijeli (bosanski) musliman... Dodano par novi sitnica, malo presložen start menu i unapređen/izmjenjen interface.. I eto ti prednosti i razlog da neko kupi novi OS.
  11. Zna li iko ko je ONA ?? http://img152.imageshack.us/i/nepoznata.jpg/
  12. Imam 17, da li mogu imati Visa Card ili nešto slično uz pomoć čega bi mogao kupovati preko neta...
  13. Prednosti Windows 7 : 1. Windows 7 ima bolji izgled od XP 2. Nema nerviranja oko drajvera i traženja po netu , automatski se instaliraju uz OS. 3. DirectX 11 (bolja grafika u igrama) 4. XP mode 5. Naprednije aplikacije (Memory Boost with USB stick, bolji Windows Firewall, Gadgets, automatic defragment) ... Glavna razlika je u izgledu, ovo sve drugo su sitnice... Ja najviše volim Windows 98, to je Tr00 OS...
  14. Neko je rekao da mu metal trenutno ne moze biti muzika mladosti ... U zivotu sam biras muziku i put, ja bi volio da sam se rodio u srednjem vjeku, ali eto nisam.
  15. Vodeci zanr trenutno zna se NU metal... Kad vidim ko sve slusa bendove tipa linkin park, soad, limp bizkit.. Sve fanovi nemaju veze sa metalom ni u kom smislu.
×
×
  • Create New...