Jump to content

Djole_Centurion

Iskreni članovi
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About Djole_Centurion

  • Birthday 09/26/1992

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Dorcol

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

3485 profile views

Djole_Centurion's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

4

Reputation

  1. Centurion nastupa sutra u klubu Danguba!!! Ovom prilikom bend slavi 6 godina postojanja, a sto je jos bitnije, sav prihod od prodatih karata bice uplacen zrtvama prirodne katastrofe koja je zadesila nasu zemlju! Pored standardnog repertoara, premijerno cemo odsvirati i novu autorsku pesmu! Za vise detalja, evo Facebook event-a - https://www.facebook.com/events/240365589488908/ Vidimo se!
  2. Zajebalo me je jer ja okacim i plakat jer na njemu pisu sve te informacije, a on ne izadje...No nebitno!Da se ne bih jebav'o vise, evo event-a za svirku - https://www.facebook.com/events/1374353079470088/
  3. To bi bio sledeci post! Evo potpune objave za svirku, posto me malopre zajeba nesto, il' sam ja totalni retard...xD Drugari, prva svirka u Bg-u jos od maja! Svirka je u nedelju 10. novembra u klubu Danguba, a 11. je neradan dan, tako da vas ocekujemo u ogromnom broju! Btw, premijerno cemo odsvirati jednu novu autorsku pesmu, kao i par novih obrada! Vidimo se!
  4. Drugari, prva svirka u Bg-u jos od maja! Svirka je u nedelju 10. novembra, a 11. je neradan dan, tako da vas ocekujemo u ogromnom broju! Btw, premijerno cemo odsvirati jednu novu pesmu, kao i par novih obrada! Vidimo se!
  5. Jebote, koja me je euforija u'vatila oko ovog izdanja...xD Prvo pre-order-ujem album pre neki dan, a sad cujem ovu kidacinu...NE MOGU JEBENO DA DOCEKAM!!!
  6. 2. maja ponovo svirka u nasoj organizaciji, ovog puta u klubu ''Danguba'' povodom proslave 5. rodjendana benda! Pored nas ce nastupati Aphelion (Symphonic metal), Black Division (Melodic Death metal, Hrvatska) i Slayer tribute - War Ensemble! Na nasem repertoaru mozete ocekivati sveze obrade i ako sve bude islo kako je planirano i novu autorsku pesmu! Pocetak u 21:30, ulaz 100 rsd! P.S. RASPUST JE, MOJNE DA VAS SANJAM!!!
  7. Mislio sam da od In War and Feces ne moze bolje! Kad ono, medjutim...
  8. Nazalost... Mnogo bi' gotivio kada bi pricali o samom nastanku pesama, ako se uopste toga secaju, ili tako nekih pikanterija iz tog vremena o kojima ne pricaju bas cesto. I is agree! A i opasno mi ide na kurac onaj kvadratic u kome pricaju...xD
  9. Zao mi je sto prekidam vasu konstruktivnu prepirku oko sutki i Mejdena, ali moram izraziti svoj revolt prema onom usranom dokumentarcu! Znaci, kupio sam jebeni DVD u Ceskoj i cekao kraj turneje (ionako sam im'o prilike da ga pustim na par mesta) da dodjem kuci i k'o covek odgledam deo istorije najboljeg benda na planeti zemlji i KURAC! Ono zbrzano sranje od 40 minuta...U fazonu ''mi smo malo smisljali pesme, pa smo malo isli na turneju'' x 2...
  10. 'DE STE VI BILI CELOG MOG ZIVOTA BRE!!??! Kupih sad u Ceskoj kad sam bio Game Over na CD-u, Century Media reizdanje sa sve The Plague EP-jem...Usrah se u gace!
  11. Bulju bi' dao za novi LL album, naravno u Master Control postavii! Prva 2 su mi...onako.Ali ovo 3. ''cudoviste'' zavija sarme! Favoriti : Fear Itself, Eye of the Storm, Master Control, Soldier's Fortune, Broken Wasteland.
  12. Hvala na podrsci! Radio ga je covek iz Novog Sada,Bogdan Amidzic. Evo njegove MySpace stranice,koga interesuje da pogleda ostale radove - http://www.myspace.com/htogrom
  13. Kao sto rece Mita,nova pesma ''Ruka Sudbine'' sa predstojeceg EP-a ''Virtuelno Ognjiste'' je okacena na Facebook stranici benda. Poslusajte i komentarisite! Danas bi trebalo i da objavimo prednju stranu omota,tako da,posecujte redovno Centurion na Fejsbuku. U narednom periodu ce biti objavljen i ceo EP i bice odrzana svirka povodom promocije istog! Pozdrav!
  14. Svaka cast ljudi,osurili ste!Definitivno,najbolji srpski metal bend!
  15. Bruce Dickinson,Rob Halford,Michael Kiske,Midnight,Ian Gillan,Ronnie James Dio,Tim Ripper Owens...
×
×
  • Create New...