Jump to content

Pokretni grob

Iskreni članovi
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Pokretni grob

  • Birthday 12/31/1910

Pokretni grob's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

9

Reputation

  1. Nece ti spasti kruna s glave ukoliko se malo iscimas.
  2. OndaK bi jos trebalo da se odrade i letke (na kojima bi naravno stajale neke lagarije) i ima da vidis kak' ce da pobedi. A mozda cak nista ne treba ni da se pise... Samo jedan pogled na njegovo umilo lice, ulilo bi poverenje svakom gradjaninu Srbije.
  3. Pokretni grob

    Odeća

    ...Preeedrasuudeeee..
  4. Pokretni grob

    Odeća

    Koja slucajnost. I meni ce jos malo rodjendan i planiram da kupim takve pantalone. Naravno, kupicu ih na pijaci, tamo ne bi trebale da su preko 1500 ( jevrej xD ).
  5. Pokretni grob

    Odeća

    Ja sam danas bila u Bg-u i videla sam jednu radnju, zove se " Guliver (46-56) ". Koliko mi se cini, ti br. predstavljaju br. obuce.. Ali 56!!! Da li je to neka sala ili ne... Doista ne znam.
  6. Pokretni grob

    Odeća

    Ta dobro, nacicemo neki kompromis. Npr. "...Mi, koji smo na domisljat nacin i za malo para dosli do dobrog komada oTece".
  7. Pokretni grob

    Odeća

    Aha... Moze, ali da ime grupe ne pocinje sa "Svi mi" jer ne volim grupe koje tako pocinju.
  8. Pokretni grob

    Odeća

    Jeste sreca ukoliko cena pantalona dosta opadne... Hahahaha, 10 dinara... Strava. Ja sam na raznim mestima pronalazila dobru garderobu... Ali ti si i mene prevazis'o.
  9. Pokretni grob

    Odeća

    Ahahaha... Sreca definitivno. Ja sam svoje omiljene pantalone platila 300 din. A sto je najzanimljivije, nasla sam ih kada sam isla sestri da kupim poklon za rodjendan u decijem butiku u nekoj kutiji zabacenoj u cosku.
  10. Ahahahah, al si ga istakao... Samo si ga ucinio nevidljivim. Boby d madjionicar.
  11. Pa nisam videla da pise da je 27-og u dvoristu jer si to napisao crnim slovima. ...tako da sam primetila da datum pise tek kada sam pitala za njega. Kako god, necu doci u cetvrtak vec u petak na 202-ojku, jer mi je to mnogo jednostavnije, a takodje i imam drustvo za taj dan.
  12. 'Oce to biti sada, 27-og ? Ahahaha... Tek sad sam provalila da pise da je 27-og... xD
×
×
  • Create New...