Jump to content

Branislav Stankovic

Iskreni članovi
  • Posts

    638
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About Branislav Stankovic

  • Birthday 06/25/1984

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Tweak land

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

8982 profile views

Branislav Stankovic's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

12

Reputation

  1. Uzasno mi je zao sto je ovako ispalo. Posebno sto znam koliko su se Boba i Laza iscimali oko ove svirke koja je pravljena iz ciste ljubavi prema muzici. Ekipa koja je dosla je bila sjajna, mislim da bi koncert bio ludilo da je sve proslo kako treba! Eto, da se nadamo da ce se ovaj ceo poduhvat ponoviti i da ce sledeci put sve proci kako treba! Samo gurajte!
  2. Danas se zavrsava glasanje u 23:59. Onda ce se znati rezultati:) Glasajte! Hvala svima.
  3. Hahaha...Udaraju Sprki nikovi na go-djent danas vidim:) Samo nastavite i hvala!
  4. Pali na drugo mesto, ali jos uvek mozemo da pobedimo! Idemo sada svi u napad, da ostavimo jaz izmedju nas i Amera i Cileanaca!!! Jos 2 dana ostalo - kraj je sutra u 23:59. Udri te ljudi! 1. Napravite account na http://got-djent.com/ 2. Odete onda na http://got-djent.com/euroblast-poll 3. Glasate za Draconic (broj 9). 4. Zamolite drugare da urade isto. Hvala!
  5. Jedna ali vredna! jel' to zbog brade? Pvri smo jos uvek, ali su se ovi ameri ozbiljno priblizili - 4 pozicije za 3 dana i sada su iza nas! Tako da nam je jos uvek potrebna vasa podrska - nastavite da glasate! Hvala puno!
  6. Hvala: Na ovim delovima sto si cuo radio je Nord, Omnisphere, DCAM Synth squad i pravi ljudski glasovi semplovani i pitchovani i provuceni kroz amp i jos neka sranja:)
  7. Mozes da cujes Lalica na video clipu... doduse, to je jos demo... Sta ti je bilo sa diskom? jel sad radi?
  8. Preduhitrili ste me sa kacenjem klipa:) Vuce, ne brini - "The Fire's..." je generalno malo sporija pesma pa ti mozda ovi rifovi vuku na djent, ali treba da cujes ostatak pesme - iznenadio bi se! Bice brzog kidanja na novom albumu, u to nemoj da sumnjas!
  9. Narode, stigli smo na prvo mesto! Ostali bendovi su samo par glasvoa iza nas tako da nema stajanja! Blizu smo sada, cimajte sve zive da bace glas -ostalo je jos 6 dana! Sklepao sam upravo neki video sa nekim delovima demo verzije jedne nase pesme. Nemam pojma da radim video editing pa se nadam da lici na nesto Evo sada se uploaduje pa ono... Najavljujemo danas i novog clana benda! 1. Napravite account na http://got-djent.com/ 2. Odete onda na http://got-djent.com/euroblast-poll 3. Glasate za Draconic (broj 9). 4. Zamolite drugare da urade isto.
  10. Hvala svima! Sutra ce se znati kako stojimo, update je na svakih dva dana:) Poslednji dan za glasanje je 12ti, a do tada udaramo na sva zvona:)
  11. Ako nisu glasali svi sa istog IP-a onda bi trebalo da bude uredu:D Stavili su neko pravilo da moze samo jedan glas sa odredjenog IP-a posto su prosle godine ljudi sedeli kuci i ceo dan pravili lazne naloge:) Hvala svima! Nastavite da glasate, ima jos puno do 13-og:)
×
×
  • Create New...