Jump to content

heavyervin

Iskreni članovi
  • Posts

    536
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

heavyervin last won the day on March 2 2011

heavyervin had the most liked content!

3 Followers

About heavyervin

  • Birthday 11/28/1978

Profile Information

  • Location
    Kikinda

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

6508 profile views

heavyervin's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

165

Reputation

  1. Imao sam ulaznicu za Magnum koncert u Memmingenu ove godine ali su otkazali celu turneju, nedugo zatim je dosla i ova vest. Bas sam se radovao koncertu. Samo sam jednom imao srece da ih gledam uzivo, Stockholm 2018. Keep your night lite burning, Tony.
  2. Ticket in the pocket. Screeeam for me Budapeeest !!!
  3. Jel nam se to sprema Dickinson solo koncert u Pesti u junu sledece godine?
  4. heavyervin

    Xentrix

    Isti slucaj, po koja fotka je ok ali da gubim vreme drzeci telefon, nema sanse.
  5. heavyervin

    Xentrix

    Sinoc bilo dosta ljudi iz Srbije. Meni su bas oni bili najbolji mada su i ostali bendovi bili za medalju. Thrash prangijanje za male pare!!!
  6. Strahovit koncert sinocu u Szekesfehervar-u, i ta nova je ok pesma, mada su mogli umesto nje neka 2-3 "novija hita" da ubace recimo. Glupo mi je sto su se samo prvog ep-ja i prva 2 albuma dotakli, ostalo kao da ni ne postoji.
  7. Prvih pet najbolji! Omiljeni Terrible Certainty jer sam njega prvo cuo a posto nastavci ne mogu biti bolji od originala ne mogu ni ovi noviji albumi biti bolji 😛 Stvar ukusa i trenutka upoznavanja sa bendom. Kreator nema los album, Endorama odlican ali ako mi neko kaze Kreator ja iz cuga pomislim na ranije radove. Jedino mi Conflict strci od cele diskografije, previse jednolicne buke na jednom mestu, moje misljenje...
  8. Off topic ali da pitam. Vidim da se uzima ovde sa Grooves-a, jel je neko uzimao u zadnjih 5 dana? Nesto nije u redu sa sajtom? Narucio, pare skinute sa kartice a na sajtu i dalje artikli stoje u korpi, uopste nisu primili porudzbinu, nikakav mail nisam dobio kao sto stize u sekundi sa primljenom porudzbinom. Pisao im, odgovora nema, jedini trag je na bankovskom profilu gde pise kome je novac uplacen. Jel imao neko slicno iskustvo?
  9. Ja cekam da mi stigne disk, pa kao covek da preslusam, kao uvek sto radim. Da bar malo ostane one cari i neizvesnosti kad izadje nov album, kao nekada. Spot ako ima naravno pogledam koji put.
  10. Brad Whitford kaze da nije siguran da ce moci da odrade turneju zbog fizickog stanja clanova, on ima sumnje... Ja se ipak nadam.
  11. E mater mu jebem, a imam kartu za Pestu, izvorno za 2020-tu ali navodno ce "biti" 2022.
  12. Pa preskoci ih, zaobidji. Ono sto me ne zanima ni ne pogledam, ne slusam...
  13. heavyervin

    Testament

    Souls of Black je bio nov album kad sam poceo da slusam Testament. Novi album kida, mnogo dobar album, ne znam sta ocekujete ljudi. Danas je moda kritikovati svaki nov album nekog starog bedna, ne kontam poentu.
×
×
  • Create New...