Jump to content

John Otto

Iskreni članovi
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About John Otto

  • Birthday 09/24/1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.klanrur.co.yu
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Zemun

John Otto's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. koleze bubnjari, odlucio sam da prodam bubanj posto ga uopste ne sviram na gajbi! Radi se o Tama Swingstar bubnju, promeri - bas bubanj 22'', 14'' dobosh, prelazi 12'',13'',16''. Crne boje je, uz njega dajem dve pecaljke (mapex i jedna masivna Sonor) i sonor single pedalu. cena: 250 eur fiksno 063/8922260 - aleksandar
  2. i ja John Otto-aaa jjjeee p.s.shalim se ;> a vi ste patjenici
  3. imash u sky-ju sad Ziljdian ZXT komplet za ja mislim 170 eur, idi isprobaj, ako ti se svidja kupi
  4. da da, sve sa stalcima, 3 sonor skoro pa glanc nova (jedan je za hi-hat, jedan za dobosh) i jedan mapex ne bash tako dobar, sonor single bas pedala isto ide uz njega tj. jedino shto mu fali su chinele ... promeri - bas bubanj 22'', a ovo ostalo je valjda 14 dobosh, 12,13,16 Iskreno da ti kazhem, ne secam se koja je berba, od 97-99 odprilike... Ne znam na shta ciljash pod plastike, ako si mislio na omot onda su srednje, mislim, na prelazima i timpanu stoje kao kad su kupljene a na basu je nabubrela malo... uostalno, ako ti nije cim do slavije da se iscimash neki dan, da ih pogledash/odsvirash malo, dodji pa proceni sam. 063/8922260 mi je broj, Aleksandar se zovem.
  5. Jel' interesuje nekog bubanj, Tama Swingstar (pravi mushki) evo slika =>> klik <<= , oko 300 jura nije fiksno?
  6. Ma ajd' sviranje iz skochnog zgloba je sranje, pravi mushkarci zatezhu svoje pedale (opruge), batove pomeraju shto dalje pa gaze iz butina =) ko ne dizhe kolena dok svira je malkonja =)
  7. \o/ Dootzky nasmejao si me poshteno =)
  8. e diamond, jel' si ti onaj ortak koji je blejao sa nama na zapadnoj kapiji i prichao nam o death i black metalu?
  9. e pa =) ja da sam slabiji pol ne bih ni ishao u prve redove, mislim morala si to da ochekujesh u svakom sluchaju na neki nachin =)
  10. nisam pamtio to je c/p sa njihovog sajta ... =)
  11. i repertoar Blackened Fuel Harvester Of Sorrow Welcome Home (Sanitarium) Frantic For Whom The Bell Tolls St. Anger Sad But True Creeping Death Fade To Black Battery -------- Wherever I May Roam Nothing Else Matters Master of Puppets One Enter Sandman -------- The Four Horsemen Seek And Destroy
  12. ne radi mi mozak bash najbolje al' mislim da su pocheli u 20 do 9 lars ili james, nisam siguran:
  13. to zaboravih da napomenem 2:20 svirke tj. 140min, u odnosu na onih standardnih 80 =) i na fuelu , dobro de, vatra je do jaja, temp se promeni na tren za 20C u plus kada puste istu onda fore sa bimovima i scenama iz FMJ ma a i likovi imaju do jaja kontakt sa pubilkom i nisu nikako statichni kad je neki opaki lik death ili black metalac koji je neposredno pred koncert prozivao metaliku skakao uz st.anger i frantic, sve ti je jasno... =)
×
×
  • Create New...