Jump to content

Wanking Mikica

Iskreni članovi
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Esbjerg, Danska

Wanking Mikica's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Wanking Horse je potpuno nezadovoljan razvojem dogadjaja na ovoj temi, najvise zbog spodobe koja sebe laskavo naziva Krang. Wanking Horsu nije jasno da li ova i_bez_pretenzija_da_budem_Barbika_sam_mitski_ruzan marioneta ispisuje ove gluposti iz dosade ili radi uveseljavanja ovog naraslog foruma, uglavnom kreaturama koje imaju muzickog znanja koliko i grama mozga u svojoj supljoj tintari. Svoje neostvarene liberalno_anarhisticko_mladalcke tendencije, Wanking Horse predlaze da isti projektuju van tema koje je on otvorio, jer bude li jos koji put procitao rec nu na istim, bice prinudjen da svojim repom ucutka ta nakaradna usta. Konacno spasenje za Kranga i kompaniju Wanking Horse vidi u monogamnoj, vecnoj zajednici manipulisuceg laptopa i umilnih gitara koje proizvode dvoakordne zatupljujuce rifove za siroke narodne mase koje bedni mozak harmonicno simbolizuje. Kao ekstreni zakljucak, Krang bi, pored ranije raznesenih ostataka muka ekshumiranih rajskih ptica tako pronasao i zemaljsku mizerabiliju, olicenu u pletilji repeatedly projektovanog uzdaha saborca Åkerfedta i znas_vec_koga, nad kojima vecno kuka prozaicni Woods Of Ypres, lek za umobolne. Wanking Horse se gnusa pateticnih pokusaja razumevanja sustine koja se ovde prezentuje i svakako ce mu mrsko biti da cita obskurne pokusaje kojima ce Plavokapica pravdati svoju zatupljenost.
  2. Wanking Horse ne primeti temu o ovim ruznim Holandjanima! Wanking Horse ih je gledao kao predgrupu za Meshuggah i zanemeo. Praise the polyrhythmic metal!
  3. Wanking Horse obozava Amon Amarth! Jedan od jacih svedskih bendova! War death metal bi dobra odrednica bila jer bi uz zvuke Amon Amartha Wanking Horse olako izbio zube stotinama napaljenih klinaca na ovom forumu!
  4. Wanking Horse(koji je do daljnjeg Mikica,pametni znaju zasto) je ogorcen izjavama kao sto je ova druga iznad, koje napadaju nekakave klince,a postavljene su od strane mongoloidne kretenke koju ocigledno drma jak PMS.Toliko bezobrazluka i idiotizma Wanking Horse ne vide u zivotu,a jos mu vise rep ostri njen nadmeni stav.E pa Wanking Horse bi ti taj rep nabio u ta garava usta tocilo jedno uobrazeno jer nista drugo ne zasluzujes,pa ni od Wanking Horsea.Wanking Horse moze da ti bude tata,ako slucajno nije,mada sumnja da bi takvog skota napravio,a ti ces njemu da trabunjas da on nije cuo ranije radove ako voli poslednja dva.Posle se ona cudi zbog cega je diskriminisana u startu,a ne shvata da je prolila takvo govno koje ce vekovima smrdeti na toj temi,nego jos i dalje te njene bedne ruke ispisuju debilne reci.Wanking Horseu nije jasno ni zbog cega se mudri ljudi kao sto su Howling Wind,Kent ili Out Of Time trude da uopste polemisu sa njenom jadnom psihom,kada je jasno da je ona istu strasno osakatila uz taj njen tuzni zivotni put.Iskonska je glupost koja se radja u njenom rugavom organizmu i treba je saseci u korenu.Wanking Horse je mislio da je na Anathema temi prisutno jezgro zenske gluposti,ali je u krivu bio,porazila ga je ovca nesagledivih razmera.Zbog toga ce proraditi njegov rep!
  5. Souls To Deny je Wanking Horseu zadovoljno digao rep do neba!Ne cu Wanking Horse odavno tako mocan death metal album.
  6. Wanking Horse bi tako slatko obrstio njusku o ovu malu seljancicu iz ovog primitivnog benda!
  7. Kakvo srceparajuce razmenjivanje tupavih postova izmedju bubuljicavih frigidnih devojaka na ovoj temi! Napravile ste od nje vece sranje nego sto je HIM tema. Wanking Horse se gadi tih balavica koje zamenjuju zdravo normalno vece u gradu sa brisanjem lica od nabedjenih suza prouzrokovanih navodnim nerazumevanjem vasih adolescentnih gluposti od strane pametnog sveta. Fuj!
  8. Mija nakurecnost je posledica tvojih nebuloznih postova...da vidim jesam li ja tebe dobro shvatio? Volis Clayman, volis cak i Haven, ali je Reroute govno zivo? Ti si mali za neku zescu ludnicu onda, ili si samo jos jedan od mnogobrojnih seronja kojem je krivo sto su IF pokopali sve zive bendove, pa sad kenja o nekakvom ili nu-metal zvuku ili nebulozama tipa tvojih...kao sto rekoh, iskljucivo tvoj problem...
  9. Ne seri, bre, sOulforged previse...gde se to DT promenio? Na Damage Done-u|>? Onda ti pojam nemas i nista slusao nisi, jer ti je to, brate moj, klasican NWOSDM album. A, In Flames jedini imaju muda da uzdignu tu, na zalost, mrtvu muziku. To sto ti tu tranziciju ne shvatas i sto tu ne vidis nijedan gotivan rif je iskljucivo tvoj problem. Jasno?
  10. I ja dajem glas za Cult Of Luna, evropski duo The Great Deceiver/Cult Of Luna, za mene, gazi Isis/Neurosis kombinaciju.
  11. Until je dosadan.....Sun O))) je vrhunski... Tormentore, kakav je BEYOND BLACK VOID?
×
×
  • Create New...