Jump to content

shanti

Iskreni članovi
  • Posts

    116
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

shanti last won the day on February 19 2012

shanti had the most liked content!

About shanti

  • Birthday 09/02/1986

Profile Information

  • Location
    South

Profile Fields

  • Gender
    Male

shanti's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

12

Reputation

  1. Jebo te, sutra Slejer... JEBO TE!!!! Inace, jedna dobra stvar iz dobijanja otkaza - mogu da idem na Slejer i da ne mislim o ustajanju sutra ujutro JEEEBO TEEEEEE
  2. Stvarno, lepo neko rece malo ranije - sto manje ljudi dodje, to se blize moze prici bendu
  3. shanti

    Mass Effect

    Da pocnem da igram ovo po redu, deo po deo ili da preskcim nesto??
  4. Ja prvi put idem ove godine, i to samo jedan dan - petak. Prodidzi i Ajzbrn jbg... Jel treba nesto da znam?? Nesto sto te kao npr. sjebalo kad si isao prvi put pa si sledeci put bio sprerman?
  5. Kada ce izaci update sa svim najnovijim transferima? Mislim bas sada sa ovim poslednjim... I - odakle da skinem grbove svih ekipa?? I da - Jores Okore (wonderkid) 5,000,000 kosta njegova klauzula o kupovini ugovora, Jako dobra kupovina odmah na pocetku.
  6. 12 bre! od 13 do 25 ima 12 jebo ga ja! Ili u vojsci ne umeju da broje? sta je bre ovo?
  7. Fino, Obicno odmah nadjem bar jednu manu menadzeru, ali ovaj je stvarno dobar! Messi je perverzno ocenjen, najperverznije.
  8. O fm 14 necu ni da razisljam, kupicu original i jebe mi se za krekove i gluposti. Nikada jos u zivotu nisam ovoliko kasnio da igram fm... -.-
  9. Ma ko da ceka novembar.....
  10. Ja sam imao srece, Poceo sam da gledam seriju u momentu kada se zavrsavala treca sezona na TV. I SVE sam ih odgledao za redom. Nisam morao da cekam. I sve mu se vise dopadalo. Nisam hteo da citam nista o seriji na netu, kapirao - svi su ispred mene po tome koliko su odgledali. Ali definitivno se par stvari poklopilo. Od prvog moguceg momenta nisam mogao da podnesem Andreu. Svaki put kada je bila u shitu sam se nadao da ce da pogine Takodje, Mishon je pun pogodak kao novi lik u seriji. Najvise su mi se dopale prve epizode, u okolini Atalante. Tako sam nekako uvek zamisljao apokalipsu. A ubedljivo najbolja scena je ona kada nas kao 'vracaju unazad' i prikazuju kako par likova gleda iz sume na grad. A dole u gradu vojska baca napalm na ulicu.Totalno savrsena scena za bilo koju zombi apokalipsu. Od ranca pa na dalje, nekako je sve manje i manje bilo tok tripa. Unisten grad, horde, jos nam toga treba u seriji. Ali sve u svemu, jedna od najboljih serija koje sam gledao.
  11. NOTE FROM TOM AND KERRY TO UK/EURO FANS: "We know that our fans everywhere are hurting for the loss of Jeff just as we are. We want to let you all know that when we come to Europe this summer in June, July and August, we'll ALL be making noise together for our brother and dear friend Jeff... We'll See you then!"
  12. shanti

    Diablo 3

    Ja sam pola zivota proveo uz D2, tako da mi je D3 totalna glupost. Izgleda da je sve samo stvar perspektive. Npr. uvek sam voleo to sto se bosovi respawnuju, Imao sam svoja omiljena loot mesta u D2, obicno bilzu waypointa. U Travincalu sam bog-zna koliko zlata zaradio... Mora to bolje.
  13. shanti

    Diablo 3

    Sve u svemu, D3 je sranje... A toliko su cekali ljudi.... Slicno razocaranje kao i Residelt Evil (bilo koji posle RE3)...
×
×
  • Create New...