Jump to content

Hornburg

Iskreni članovi
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.hornburg-magazine.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Tyrn Gorthaur

Hornburg's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Ma nemoj da se iscudjavas, to se Marko (baista) i ja zajebavamo zbog namestanja na Gitarijadi pa javno prozivamo neke likove. Tacno da je Evergrey svirao nebi proso, jer bi Vlada Dzet reko da bas neumeju najbolje da sviraju.
  2. Evergey su vrh ! Mogu da nam puse GANGBANGERS I oni iz Brckog-ima da im svima razbiijemo glave !!!!!!!!!!!!!!!!!
  3. Basista ESGAROTH-a i Salvation-a je bio na koncertu Evergrey-a u Budipesti i kazu da su perfektni kao sa snimka. Uglavno, najbolji progresiv bend na planeti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  4. Hornburg

    Summoning

    Od Summoning-a imam sve originale (osim Lugburz-a) i mogu reci da su fantasticni. Narocito su knizice odlicno odradjene. Niko nece pogresit ako uzmee te CD-ove na originalu. ustvari, ja jedva cekam kad ce ploce/LP da izadju od Summoning-a. Btw, nikako da objave taj novi album. Plasim se da ga nece biti do kraja godine.
  5. Hornburg

    Summoning

    Aha, fantastican!!!!!!!!! Imacu ja jos par novosti o Summoning-u, kao i o njihovim side-projektima.
  6. Hornburg

    Summoning

    Evo tu mozte naci novi Summoningov cover: http://www.summoning.info/SummoningCover.jpg
  7. Hornburg

    Summoning

    Ajde pa cu kad budem dobio korice za novi album da postavim na temu.
  8. Hornburg

    Summoning

    Problem je to sto ja retko dolazim na yumetal.net, a gotovo jedini postovi koje ostavljam su na Hornburg temi. Tu i tamo nekad posetim temu o Summoning-u cisto da vidim ko sve slusa ovaj bend. Tako ti stoje svtari, jer svo vreme trosim na casopis Hornburg i bend Esgaroth. Eto, mogu da obecam da ce Summoning biti gotovo sigurno na nalsovnoj strani Hornburg-a kada izbace novi album.
  9. Hornburg

    Summoning

    Kao sto vec rekoh album ce izaci tek na jesen, mozda cak i kasnije. isto vazi i za Kreuzweg Ost. Ja u stvari imam jednu pesmu od Summoning-s, i dve sa novog K.Ost-a. Oni su napomenuli da su kao izbrisali vecinu materijala, slucajno (?!), ali to verovatno nije bas tacno, jer napalm records nije ni planirao da izdaje i jedan snimak Summoning-a pre jeseni. Tu informaciju imam direktno od Markus-a (vlasnik Napalm Records-a). nazalost Napalmu je danas mnogo prece da izdaje neke gothic bendove nego black metal...
  10. Hornburg

    Summoning

    Konacno, posedujem par pesama (bolje receno semplova) sa novog albuma Summoning-a. Ukratko muzika je vrlo dinamicna, gitare igraju do sad najvecu ulogu (kao da se cuju arpedja). U jednj pesmi se deo peva na "black speech" jeziku sto stvarno ostavlja utisak nekakve "tame". Bilo je par reci da ce album izdaci u maju, ali nisam bas siguran da ce biti tako. Uglavnom, krajem godine bi Napalm records trebao da izbaci set ploca ukljucujuci sve albume i neobjavljene snimke. Zato bi mi dobro bilo da pripremim oko 100 evra.
  11. Zorana, pa je iimam veliki poster Behemoth-a iz Ablaze-a, sto mi nisi rekla. Mislim da su tu iz neke od ranijih faza. Ako hoces, dacu ti..
  12. Vazi, kao sto rekoh bas me zanima, jer mi je neko vec rekao da su nesto originalniji od ostalih bendova sa ovih prostora.
  13. Bas ne interesuje da cujem i jedan band iz bih, naravno osim Interfectora.
  14. Super spot, ima bogami i mene na kraju.
×
×
  • Create New...