Jump to content

HellAwaits

Iskreni članovi
  • Posts

    294
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

HellAwaits last won the day on April 18 2023

HellAwaits had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

  • Location
    rs

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

3442 profile views

HellAwaits's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

77

Reputation

  1. Samouvereno i čvrsto na osvojenom tlu. Prolazi.
  2. Upravo preslušao ceo album na BC-u. Odličan, možda i najlogičniji nastavak Emperor nasleđa. Svakako jedan od boljih u solo karijeri. Sjajne su i one vizuelno obogaćene orkestracije na YT-u. Nadam se da će ih objaviti zasebno. 6/6 \m/
  3. Zanimljive studije o metalu. https://www.psypost.org/extreme-metal-guitar-skills-linked-to-intrasexual-competition-but-not-mating-success/
  4. Pristojno. Da sačekamo i ostatak.
  5. Yes, nostalgija udara. Zaboravih ovo. Godgory - Sea of Dreams, 1996.
  6. I kvlt i preporvka. Eucharist - A Velvet Creation, 1993. Edge of Sanity - Unorthodox, 1992. Törr - Institut Klinické Smrti, 1991.
  7. HellAwaits

    Borknagar

    Bolja od prve, indeed.
  8. Jbg, sudeći po mnogim izjavama proteklih godina, njih je na okupu držala lova. S jedne strane razumljivo, jer su živeli od svirke. Nasuprot tome, medijske šarene laže i hvalospevi o svakom prdežu i podrigivanju članova benda. Klasičan putujući cirkus iz SAD-a.
  9. Ja baš gotivim Markov vokal, ali ovde se previše trudi da zvuči kao stočar Tom, sve iste fore. Od prve najave albuma sumnjao sam da će Keri krenuti stazama Diabolus In Musica, sa zaokretom ka tom novom US talasu - Lamb Of God i sl. kad ne lezi vraže. Generički Slayer 2.0, sa mnoštvom bagova.
  10. Osim navedenog dodao bih i Mehov blog. https://cvecezla.wordpress.com/category/metal/
  11. Vesnici decembarskih izbora. Potvrda poniznosti uoči doživotnog ustoličenja starog/novog gospodara. Što bi rek'o pokojni Tijanić - podguzne muve. Ako dođe do suda, organizatori da ih tuže za nečinjenje i prećutno saučešništvo (u tom kontekstu) u slučaju onog TV jebarnika uživo. Živo me zanima kako bi se branili.
  12. Jebiga. Nadao sam se makar još jednom izdanju, znam da nije uobličeno, ali šuškalo se o tome. @Мајор Гашпар Јебага, и то отказаше.
  13. Ovo je u osnovi trad, ali ima i još ponešto. Organski zvuk, aranžmani šarenoliki, vokal priča za sebe. Meni leži k'o kec na deset. Vision Master - Sceptre (2023)
  14. Ma jok, loše si sanjao. Manje kompa, više prirode. Po svemu sudeći, Alan se raspucao na sve strane, neće još polagati oružje.
  15. Jbg, usrali na kraju spota.
×
×
  • Create New...