Jump to content

m.

Iskreni članovi
  • Posts

    107
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

m.'s Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. zanimljivo..jos da je cura ljepsa..ili ista a da ne se ne istice lice, nakaradno nasminkano.
  2. onda neka administratori ugase temu...jer sve se svede na ovo.
  3. ovo je valjda sprd..kakve veze ti idioti imaju s mansonom? komercijalnost, mozda. bit mansona je sto ima kvalitetnu glazbu, koliko god iskomercijaliziranu. sto kazete na razvod sa lijpom ditom?
  4. blah... oni su u zagrebu zadnji put bili nekako u isto vrijeme sa paradise lostom, pa ih ne pogledah... greshka zivota.
  5. m.

    Vojska

    buah.. rado bih u vojsku, kad bi imala koristi od toga. jasno mi je da decki iz hrvatske nemaju nikakve volje za istim, jer sve sto se trazi tamo jest da se dignu u 5, poslusaju himnu, i onda se ostatak dana prezderavaju i pretvore u trokrilne ormare. katastrofa. da ne pricam o ideološki nabijenoj atmosferi, sto je sramota. te pizdarije da se vjezbas kako ubiti nekog me raspizde svaki put. ja bi rado ubila da moram braniti sutra dijete, nego da moje i mene pokose. zalosno je da dolazi do takvih situacija, ali to je ocito neizbjezno.
  6. na cmar netu imate pod kolumnama dobar clanak o ovoj temi.
  7. :pogledajte samo koncert sistersa u zagrebu (na tome sam bila, pa za drugo necu govoriti) ... primjer koji pokazuje kako se danas mjesaju pojmovi poput gothica i darka. na koncert su dosla plastik fantastik djecica sa max. 20 godina,sa kricavo rozim pletenicama... a sa druge strane mlade nabrijane metalke sa kilerima. sto je ikome od njih bilo mjesto tamo? nije ni cudo da je sister andrew u sportskim dresovima, da se zajebava na staru slavu i smije tim klinkama. nitko od starih darkera nije bio tamo. mozda jedan covjek, i vidljivo je bio izgubljen.
  8. sigurno tome pridodaje slika ispod nicka!? bez uvrede. slazem se sa onim gore da je dark pokret imao svojih par godina, i da se ova djeca danas ne trebaju dovoditi u vezu s istim. na pojam 'gothic' i sve izvedenice mi se sere.
  9. der blutharsch...hm... diwno je malo za rechi. bila sam na koncertu nedavno u jabuci, zg. jebeno. imam sve albume, i ne skidam ih sa ushiju već mjesec dana ih. jedva chekam nabaviti ovo što su ugl. svirali na koncertu.. mislim da to jos nije ni izdano..mnogo je drugacije, više 'folk'..
  10. ide tko na koncertu Zg-u? ja da. 200 kn upad, 20. lipnja.
×
×
  • Create New...