Jump to content

scavenger

Iskreni članovi
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Novi Sad

scavenger's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-2

Reputation

  1. mogu li ja da pevam kao extreme noise terror - murder
  2. Kita! Pre je mesto u death metalu. A i mislim da je most ka tom zvuku naceo Soilwork pre nego sto su amerikanci poceli da mastaju o Geteborgu. A i mislim da su i textovi samo u skladu sa podnevljem...da su ameri krenuli da pishu o Torovim cekicima i neshvatljivosti kosmosa, onda bi trebali da ih pljujete, ovako, komentar za pickaste lyricse bi bio: za koga je - dobro je.
  3. GROUND ZERO novosadski hardcore metal konačno na netu: mp3, video, tekstovi, najave svirki... Posetite obavezno http://www.groundzerohc.com http://www.myspace.com/groundzerohc
  4. Mene je isto novi izneverio na prvih par slusanja, delovao mi je kao los pokusaj sellouta, ali vremenom...Confined je bas onako fino legla, The darkest nigts je tolalni emicj-hiticj. QL.
  5. Ali zato opojni mirisi dolaze od ispod pazuha radnicke klase. Serem, samo podizem temu, do koga je stigao metal hammer video je info o novosadskom Lockdown koji je bar na demou AF copy/paste (ok ima i Madball-a ), sada su malo sareniji ali sto je najbitnije sviraju: PURE IMPACT - SKINHEADS FIGHTBACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Emo kids - cheer up, Oi! Oi! Oi!
  6. SUPER STE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aCOUSTRO RULEZ!!!!!!!!!!!! De si Kurcule, de ste ekipa, pozdrav sa naselja! I reci podrske i tako to!!!!
  7. Ne mogu da verujem, ali upravo si imenovao 2 stvari koje su me toliko odusevile da pesme bacim na hard (inace jako nemam obicaj zbog lose masine) - anguish sublime (pesmu) i 94 hours (as I lay) kako bih mogao da uzivam u repeat forever mjuzi. Zaista fenomenalna pesma!
  8. Ja volim old skul:) Shalu na stranu, odras'o sam na britanskom Oi!-ju i punku, Adicts, PTTB, Exploited su mi bili omiljeni. Turbonegro je super, zanimljivo je da je taj stil momentalno dosta popularan u NS-u. Hm, ti skandinavci nikako da omanu:)
  9. E pozdrav i od mene, snimak je super, produkcija kakva je-takva je, ali nije uspela da ospori kvalitet benda. Mnogo savrsenih melodija, mocne pesme, samo napred, i Drasko malo vise da uchi za fax PS, nisu vam klavijature toliko neophodne, kad ce svirka?
  10. Ma taj Toma Shvedjanin nema pojma, samo ispada Tool je keva, Meshuggah ima loshOg bubnjara. I tu se samo nesto dernjaju. Pre nego sto neko krene da me psuje, ovo bi trebalo ljubicasto da svetli i vristi "ironija" tj. shala, ali mislim da je Tool zanimljiviji za slusanje, mada, stvar je ukusa. I ju, nemojte nesretni blokaut i Tool u isti kosh! Mislim, alo!
  11. A Unison??? To je sada vec legerdarni bend, 10 godina tradicije i svega da se chuje od sXe old schoola do apokalipticnog metala sa etno uplivima... Fullsize, hm, sam taj njihov fazon je blizak Hatebreedu ali ako obradis paznju, rifovi i nacin sklapanja su u skroz drugom tripu, na Hatebreed po meni vise vuche 7th army, koji je takodje super bend. Svirachki nisu brilijantni ali po energiji i iskrenosti itekako, ponovo bih pomenuo Lets grow, bend koji je doneo nesto sto je popularno napolju ali sa atmosverom i smekom '80.-tih - thrash/fastcore u old school HCpunk izvedbi. Zaista se odusevljavam njima!
  12. Al sam chuo da imaju novi bend, doduse, ne HC nego neki X centar 2... Sta mislite o 36daggers?
  13. Samo opusteno, i vene na bulji imaju dushu, nego, na plakatu ce pisati 20 ili 21h, ipak realan pocetak ocekujte sa zalaskom sunca (2 razloga: romantika i zega) a pocinje GOYA zato beter be there!
  14. Temo, dizi e na vrh! Sta je, nisam valjda napisao takvu glupost da vas sve boli uvo? Kako god, treba jos da se diskutuje o MTV2 bendovima!
×
×
  • Create New...