Jump to content

pripravnik_23

Iskreni članovi
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Beograd

Profile Fields

  • Gender
    Male

pripravnik_23's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

5

Reputation

  1. Meni bio težak u smislu "šta mi je ovo uopšte trebalo".
  2. Eto nabrojao si sve sama razocarenja (za mene) ali koga briga.
  3. Procitah na brzinu, da, naravno da ima dublje znacenje od svih horora u zadnjih dve godine zajedno, ali kad nemam snage za jos jedno gledanje. Jednostavno nije me radio. Bolje da je skroz zastranio u dramstini nego ovako... A ne volim ni klasicne ni ovakve zavrsetke kod horora. Volim one sto ostavljaju bez teksta dok ide odjavna spica
  4. Iskreno, mene nijedan horor u zadnjih dve tri godine nije naterao da priznam sebi da je dobar, ili ok, ako nista drugo. Ova i prosla su ocaj zivi, nikada gore nije bilo. Sto se babaduka tice, nije bas "nista posebno", dobar je kao neko osvezenje ali sve je to vec vidjeno (mani me sto je Essie Davis ojebala sa glumom tripozne mame, kad je to vec odavno vidjeno u kultnim filmovima koji su se radili pre petnaest, dvadeset godina), ali daleko da se moze pogledati vise od jednom. Sta je po meni problem? Problem je generacija ljudi koji se bave ovim poslom, koja je dosla po svojih pet minuta ali ovo se ovako ne radi. Ne kazem za ovaj, vec za masu filmova iz ove branse u zadnje vreme. Stari provereni majstori ne zele i nece radi stare slave, jer verovatno ne mogu dorasti zadatku, a novi, evo kao sto si i sam konstatovao prave razne gluposti i prezvakane stvari, u nadi da se svidi babunima od petnaest, sesnaest godina koji ce lupati zvezdice po imdb-u. Druga jako bitna stvar, horor kao horor umire, hteli mi to priznati ili ne. Nekada sam voleo snuff filmove, pazi filmove, a sada ti mogu poslati giga pravog snuff stuff-a. Aj sada budi pametan pa napravi film da ima radnju (dobru, ne mora odlicnu) a da mu efekti budu na visokom nivou (kao sa autenticnog snimka) da bi zadovoljio nekog frika koji ima tog pravog materijala na tone.
  5. ima smisla? po meni, gluplji kraj odavno nije snimljen
  6. a prvi je do jaja do moga - sranje nevidjeno.
  7. Ne, nego ne vidim ja tu nista pod hardcore. Onako zvucati ,96. i ovako sada? Ne hvala, bratac.
  8. veze ovo nema, otisli su u kurac kao i cela hardcore bratija. ja znam samo za ovaj raised fist....
  9. The Returned nisam gledao, Open grave na cekanju, mada ne polazem neke nade, Sinister me je nije dotakao, posebno nakon pojavljivanja one spodobe sa decicom, ali je zadovoljavajuci u odnosu na jedan Insidious, kad ga vec pomenu.
  10. Ako mu bude smece kao Gospodari Salema, ima da se pozdravimo za sva vremena.
  11. Bitno da je psihic ionako u zadnjih dve, tri godine ne znam sta bih mogao nazvati hororom, a da vredi.
×
×
  • Create New...