Jump to content

Mysterion

Iskreni članovi
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Dying whore

Profile Fields

  • Gender
    Male

Mysterion's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-3

Reputation

  1. Ok, niko nije ni primetio nov album... ? Sta znam, meni je ovaj bend jedan od retkih preostalih kvalitetnih doom/goth bendova od kojih jos imas sta da se ocekuje. Mislim da je prvi album svakako najbolji, ali vredi preslusati. Sa tekstovima su malo otanjili, bilo je bolje ranije...
  2. Slazem se da je slabiji, nema one atmosfere sa ranijih albuma (npr Posle). Ovo sad je neka Sabaton verzija Kypck-a. I ja bih bio srecniji da je stil ostao neizmenjen. Verovatno zele da privuku vise fanova, sta znam...
  3. prosto ne verujem koliko je ovo dobro. Ako neko ima tekst bio bih zahvalan. Ili ako neko zna ruski pa moze da se pohvata.
  4. :/ moze to bolje ovo zvuci isto kao poisonblack...
  5. Jel ima možda neko akorde za ovu pesmu, ili je u stanju da ih pohvata? Zaludeh se gitarom, mada sam totalni početnik. Omerta i In the white mi deluju baš lagano.
  6. Očekivao sam da urade još nešto od Lane del Rey, al eto... jbg. we are born to die... u skladu s pesmom
  7. http://www.youtube.com/watch?v=U5SkSwvMkj0 Stvarno šteta, a tek su se pronašli "Don't make me sad, don't make me cry..."
  8. Jel neko možda u stanju da iskopa tekstove za novi album?
  9. Čudno je da bend koji je snimio jednu Eclipticu ne može bolje od ovoga :/ ... nešto tu ne valja. Možda žele da se prilagode publici u istočnoj Aziji, tj tinejdžerima sa tih prostora pošto se od toga profitira... A mogao bi Toni i da propeva na kineskom. To bi se bolje prodavalo za njihove video igre. I vukovi da se zamene pandama na omotima.
  10. Instalirao, pronašao albume i upravo ih skidam Hvala mnogo na pomoći, program je odličan.
  11. Asrai gothic metal/rock, prilično kvalitetno, jak uticaj darkwave-a. Ne mogu naći nigde link za skidanje njihovih starih albuma. Ako neko ima ideju gde da potražim ako nema na torentnima i blogovima, nek javi (svi linkovi su pocrkali).
  12. Treba da se upoznam sa prvim albumima Pročitah sad ovo, izgleda da je ovo samo za live nastupe, nema novog materijala, bar ne za sad.
  13. Ko bi rekao. Hoću još jedan Quiet offspring!!! mada super im je i onaj akustični album. http://www.youtube.com/watch?v=z9nwIbA9qks&feature=kp
  14. http://www.youtube.com/watch?v=0talsbHqYks&feature=youtu.be
×
×
  • Create New...