Jump to content

Prisoner of Dreams

Iskreni članovi
  • Posts

    1573
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Prisoner of Dreams

  • Birthday 02/08/1984

Profile Information

  • Location
    Пекинг

Profile Fields

  • Gender
    Male

Prisoner of Dreams's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

15

Reputation

  1. http://www.youtube.com/watch?v=rLMgFKdFZoM доста добар албум http://www.youtube.com/watch?v=TDUAcWQ4DDM Солидан нови албум, Shadows http://www.youtube.com/watch?v=pX-ZmBw9CHA добар италијански симфо повер, нови албум A New Dawn Ending
  2. одличан је нови албум
  3. Прича је са двојком била завршена, што је и Тоби рекао неке 2003-2004. А онда је схватио да постоји огроман простор за млаћење пара и комерцијализацију пројекта. Уосталом, кроз исту причу пролази и Edguy, који после Rocket Ride није ни за шта, а већ 10 год. нема везе са повер металом.
  4. Најслабији албум још од Ризика.
  5. Слажем се да је албум доста бољи од претходна два, претпостављам да је и то нешто. Дигао сам руке од Камелота одавно, једва натерах себе да пустим албум. Добро је да још умеју бар неку лепу песму да направе.
  6. Штета за овај Eyefear, онај албум A world full of grey им је био фантастичан, чудо једно како никад нису успели ни делић тог квалитета да понове. Паузирали 4 године и опет ништа посебно.
  7. Овај јум је дефинитивно постао превише декадентно место за неког ко воли музику. Да је овај албум изашао 1997, данас бисте се клели у њега. Уживајте у цинизму, позз.
  8. Мени се чак и не свиђа PL, не због агресивног певања него зато што већина песама квалитетом музике није на SyX нивоу. Па нисам имао висока очекивања за будућност. Али зато ми је овај албум екстра брате врх. Јуче сам мало роштиљао и вртео албум цео дан и ево данас настављам да слушам и мени ово полако постаје омиљени албум, што звучи као бласфемија, знам, ал албум нема слабе песме. Мени не смета што је Ален агресиван, умео је он да зарежи понекад и раније. Нити мислим да је то траћење талента. А што се рефрена тиче... и 2-3 речи су довољне ако се лепо уклопи с музиком, а квалитет песама и одличне идеје су оно што овај албум чине великим. Нешто тврђим, али и даље прог.
  9. Communion And The Oracle је добила наследницу, When All Is Lost
  10. Далеко бољи од "PL", иако задржава агресивност. Не да је албум године само, него није нормално колико је добар. С изузетком саме "Одисеје", шије "The Odyssey", и раме уз раме са старим култовима, "V" и "The Divine Wings...", иако стилски другачији. Нисам очекивао овако да разбију. Цареви.
  11. Први цд фантастичан, идемо даље!
×
×
  • Create New...