Jump to content

Miki92

Iskreni Ĩlanovi
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Grocka

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

745 profile views

Miki92's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

3

Reputation

  1. Zadnja epizoda je savrsena. Meni se svidja ovoliko mracenje i nadam se da ce se do kraja ici ovim smerom.
  2. Ova zadnja epizoda bila je najbolja posle osme. Zanimljivo kako svi negoduju. Meni je ovaj novi Twin Peaks savrsen. Ne da mi ne smetaju usporeni momenti, nego cak stavise uzivam u njima. Onu petnaestominutnu scenu sa Audrey i njenim muzem sam u jednom dahu odgledao. Meni je sve dosad perfektno. A imam osecaj da ce finalna zavrsnica biti pravo remek- delo
  3. Slazem se i ja sa Vojvodom. Dagi je kralj. Ne zelim da se stari Coop ikad vrati. Ali sve se nesto bojim da ce se vratiti u sledecoj epizodi.
  4. Ma Naomi je Boginja. Obozavam je jos od Mulhollanda! Janey- E je moj najdrazi lik u seriji. Obozavam kako ima muda da se suprostavi svima. Sad i ne zelim da se Coop vrati u normalu. Zelim da Dougie ostane sa Janey i Sonniem do kraja i da zive dugo i srecno do kraja zivota.
  5. Deseta epizoda je bila odlicna. Dosta ludih i bizarnih momenata u epizodi. Scena seksa... Valjao sam se.
  6. Linc je najavio da bi moglo biti i cetvrte sezone, no pitanje je koliko je ostvarljivo, sa obzirom da ova sezona nema dobru gledanost. Pitanje je da li bi Showtime rizikovao da finansira jos jednu sezonu?
  7. Zna li neko kad izlazi njihov novi album? Znam da ce se taj album zvati Synthesis, ali ne znam kad tacno izlazi.
  8. Ova poslednja epizoda Twin Peaksa je nesto najgenijalnije i najsavrsenije prikazano u istoriji televizije. Celu epizodu sam gledao kao ocaran. Ona NIN pesma mi ne izlazi iz glave. Genijalno!! Mislim da ce ovo biti najvece Lincovo remek- delo
  9. Moj omiljeni film definitivno! Gledao sam ga ni sam ne znam koliko puta (blizu dvadeset sigurno) Zanimljive su polemike oko znacenja filma. Ipak mislim da mnogi grese, sto toliko gledaju na samu pricu. Mulholland Drive je pre svega kritika holivuda, gde se dobijaju uloge preko veze i gde sve odluke donose ljudi iz senke. A reziseri i glumci su samo njihove marionete. O tome je film, a sta je san, a sta java je vec nebitno.
  10. Da vam se pridruzim. Obozavam seriju. Ove nove epizode su mi vrh!! Mnogo bolje od starih. 7 epizoda ostavila je prilicno jak utisak. Bas mi je zao Diane. Vidi se da je istraumirana. Bob ju je najverovatnije silovao. A to je sigurno isto ucinio i Audrey dok je bila u komi. Bob je zivotinja!!!!!
  11. Obozavam njihove stare hitove iz osamdesetih. Dobre su im i kasnije pesme, ali osamdesete su njihovo zlatno doba!
  12. Obozavam ih! Da budem precizan, obozavam Amy Lee. Mogu svi da pljuju po njoj, zena ima tako mocan glas. Mozda i najmocniji zenski vokal 21 veka. Svaki dan slusam sve njihove pesme po ceo dan. Kao teska droga. Inace meni su njihov drugi i treci album dosta bolji od Fallena. Pesme su im tu dosta zrelije i mocnije. Ne mogu da docekam izlazak, njihovog novog albuma.
  13. Miki92

    Europe

    The Final Countdown je pesma koja traje za sva vremena. Nikad ne dosadi.
  14. Meni su njihove pesme vrh. Posebno one sa prvih albuma.
  15. Miki92

    Queen

    Obozavam njihove pesme. Fredy je neponovljiv. Velika steta kako je zavrsio.
×
×
  • Create New...