Jump to content

Reject

Članovi
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Beograd

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

1120 profile views

Reject's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

1

Reputation

  1. Reject

    Kupujem Fanzine

    Kupujem uglavnom sve sto je izaslo zadnje dve godine.Metal,HC,Punk,Grindcore i svi ostali srodni pravci..Takodje me zanimaju i Art Fanzini kao i sve sto postoji vezano za neke price poput Horora i slicnih tema... Pa ako se neko bavi distribiucijom istih ili ima nesto sto bi prodao neka mi pise u inbox..
  2. RATM- The Battle of LA White Zombie-Gods on Voodoo Slayer-Show no Mercy Pungent Stench-For god you soul....
  3. Hvala svima na info Taj zavrsni rad bi trebao da traje od 5 do 10 minuta u vidu kratkog dok filma.Ali ja sam poceo da skupljam materijal za ono sto kasnije hocu da uradim.Tada cu morati da ozbiljno cimam neke ljude da mi malo "poziraju" ispred kamera i pricaju o ovome i onome Stvarno se nadam da cu uspeti u tome tj da napravim taj dokumentarac.Ceo zivot sam pratio i podrzavao domacu scenu pa da probam da uradim nesto za nju.
  4. Jesam bio registrovan ranije kao Pagan Saviour ali to je bilo pre stoooo godina Niti imam vise tu mail adresu niti se secam sifre Nadam se da nije problem.
  5. Ako neko ima nesto materijala koji bi mi prosledio moze da me doda na fejsu ovde https://www.facebook.com/pagan.saviour.54 ako mu je tako lakse nego da kaci slike po nekim share sajtovima..
  6. Hvala sto si se javio. Gledao sam ovu temu i jos jednu "kultovi devedesetih" pa ne znam da li postoji jos neka sem jedne koja se bavi HC,Crust i Punk scenom sto mi u ovom trenutku nije vazno. Zato sam i pitao za slike,posto su nestale.Ja sam se malo cimao i nasao neke slike po Face stranicama bandova i nesto malo sa nekih sajtova sto sam uspeo da nadjem. Imam vremena jos 7 meseci pa polako za sada samo prikupljam "sirovi materijal"
  7. Pozdrav ljudi. Ako moze neko da mi pomogne oko nekih stvari.Studiram video dizajn pa sam za zavrsni rad resio da napravim kratak dokumentarac o extreme srpskoj metal sceni.Ako ima nekih starijih metalaca na forumu ili mladjih koji su upuceni pa da mi odgovorite na par pitanja.(ovo extreme je za zavrsni rad,dakle o thrash,death,speed,black,doom metalu) Ovaj skolski rad planiram da mi posluzi kao osnova za pravljenje jednog ozbiljnog dokumentarca kasnije o srpskoj metal sceni. Dakle Kog datuma je odrzana Balkan Horror Opera u Domu Omladine?Koji su bandovi nastupali i da li mozda neko ima sliku plakata za taj fest? Koji su jos bili festivali u Srbiji i gde su najcesce odrzavale svirke?I koji su bandovi dolazili kod nas(ex-yu tada) i da li su nasi bandovi odlazili tada u inostranstvo da sviraju?Ovde mislim na period od sredine 80-tih do sredine 90-tih. Koji su fanzini i magazini izlazili u to vreme i da li neko moze da okaci neke skenirane stranice tih zinova u kojima se podrzava domaca metal scena(intervjui sa bandovima,izvestaji sa svirki,recenzije) Ko je zapravo cinio aktivno jezgro scene sredinom 80-tih do sredine 90-tih. Gde su se okupljali metalci u to vreme i gde su odrzavale svirke najcesce? Snimaka imam dosta sa youtube ali ako neko ima neki jos snimak ako moze da postavi. Takodje slike ako neko ima koje ste vec kacili ili koje nista na temi ovde posto ne mogu da vidim slike na temi. Gde je bio centar metala tada da li je to bio Beograd ili neki drugi grad. I za kraj koji su bili problemi metalaca tada sa okolinom i kako je okolina gledala tada na pojavu metalaca u Srbiji to jest na prostoru bivse Jugoslavije. Za sada kao sto sam napisao imam dosta snimaka sa youtube,uglavnom mi trebaju slike pa ako neko voljan da ih podeli bio bih mu jako zahvalan. Bilo kakva informacija je takodje dobrodosla bilo da se radi o nekom underground bandu koji nije bio toliko poznat ili bilo sta drugo.
  8. ovaj entrails je odlican Morfin ima svoje muzicke momente ali vokalno je totalno Chuck fazon sto malo iritira nije bas originalno
  9. Ja poceo relativno skoro da ih slusam mozda pre godinu dana,ne secam se da sam ih slusao kao klinac. I ja sam lenj sto se tice koncerata ali na ovaj obavezno idem. Jesam sluao sam prva tri albuma za sada ali ima do oktobra vremena da se iscepa cela diskografija
×
×
  • Create New...