Jump to content

Haos sam ja

Iskreni članovi
  • Posts

    4355
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    79

Haos sam ja last won the day on March 10

Haos sam ja had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    stoka iz bloka

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

6381 profile views

Haos sam ja's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

1.7k

Reputation

  1. Kod ovih uvek ima da se ljušte slojevi
  2. Al je dobar novi Convulsing, kao da je mene pitao ovaj baća kako da ga napravi. Baš ima dobru dinamiku, disonance taman koliko treba, Immolation momenata taman koliko treba, post metala taman koliko treba pa i ova PT obrada se nekako uklapa na kraju. A najbolje je što mi ništa ne zvuči isforsirano niti pretrpano. Mega talentovan lik je ovaj Brendan Sloan, mislim da mi se album više sviđa i od prethodnog a i taj mi je bio do jaja.
  3. Haos sam ja

    Borknagar

    Još jedan sjajan album za pojasom ove gospode, nema ovde greške. Prošli mi bio ubedljiviji malo ali i ovaj dere i još mnogo puta ću ga slušati. Jedina baš krindž pesma je Nordic Anthem koja mi nešto Wardrunasta i tekst je malo infantilan. Čini mi se da na ovom albumu Lars ima mnogo više clean pevanja od Vortexa. Ko traži nešto više eksperimentisanja i bauljanja u mraku neka traži kojekude, ko želi sjajne fluidne kompozicije koje ne pate od viška ambicije a ipak su na suludo visokom nivou - na pravom je mestu. Ovi lagano ulaze u Enslaved kriterijume gde samo možemo pričati da li je album vrlo dobar, odličan ili doktorat, rano je još za taj izbor što se tiče ovog albuma ali vrlo je jasno da se ovde radi o visokoj klasi.
  4. Ovo mi je zanimljiv album, još jedan bend naziva Smrt, ali ovoga puta Španci iz Barselone koji pevaju o mraku i poganostima svog grada. Dosta prog i avantgarde uticaja dakako. https://deadseedproductions.bandcamp.com/album/barcelona-at-9
  5. Sasvim solidan je novi album ovih Berlinskih Turaka, Bipolar Architecture, standardne Isis / Cult of Luna fore ali vrlo lepo uklopljeno u celinu i sa po kojim blastbeatom tu i tamo da se pojača klimaks. Najviše mi zapravo zvuče kao onaj Kardashev samo nema clean vokala. Meni ovo dosta bolje od nahajpovanih bendova kao Orbit Culture u tom modern metal gasu.
  6. Ovi su imali sjajan prethodni album, i ova nova stvar dere
  7. Haha, ludo izgledaju jedno pored drugog ova velika žena i ovaj omaleni steroidaš. Hoćemo novi King woman.
  8. Veoma solidan album ovaj novi, pošten bend su uvek bili a na svom vrhuncu (Deliver us) možda i najbolji bend ovog tipa. Sad je ovakva muzika malo anahrona ali mene i dalje radi kako ovi lepo znaju melodijom da podmažu rifovanje. Prva i poslednja pesma su ovde najubedljivije.
  9. Vala jes album za sva vremena.
  10. Uu super su ovih par pesama što sam čuo na youtubeu, šteta što neću biti tad u Beogradu inače bih rado otišao na ovo pa makar i u ovaj skvot.
  11. I meni je kul ali "produkcija" je stvarno ispod svakog kriterijuma. 🙂
  12. Dobro ozvučeni koncerti u Americani na kojima sam bio a da su u sećanju: Anathema / Alcest (na Anathemi bilo sve savršeno), Machine Head, Wovenhand / Marriages, mislim da je Death DTA / Obscura bilo ok, taj koncert je bio ludnica, Mgla je bila ok, Leprous / Agent Fresco sasvim dobro, God is an Astronaut, Riverside, da ne pričam o soft nićpor koncertima tipa Fink, Jose Gonzales, Spain i tako to, znači može se.
×
×
  • Create New...