Jump to content

Crusader87

Iskreni članovi
  • Posts

    144
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Crusader87 last won the day on May 30 2023

Crusader87 had the most liked content!

6 Followers

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.facebook.com/marko.vukovicIM?ref=bookmarks

Profile Information

  • Location
    Belgrade

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

3145 profile views

Crusader87's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

105

Reputation

  1. Posle par dana preslusavanja, mogu reci da mi se svidja album, bas je pravi Judas Priest iz 2024. U rangu mi je sa Angel of Retribution-om, sto je odlicno! Dostojan naslednik, meni odlicnog - Firepower albuma (koji mi je ipak bolji, tj.raznovrsniji od aktuelnog). U albumu ima momenata koji podsecaju na skoro celu diskografiju benda, na eru iz 80-ih: Defenders, Screaming, Turbo, kao i momenata od 90-ih pa nadalje: sa Painkiller, Redeemer (sto mi nije bas kul), cak i Nostradamus detalja... dakle, za svakog po malo 🙂 Pesme koje bih izdvojio su definitivno prva 4 singla, bas su mi odlicne i razlicite. Takodje me je odusevila i naslovna, kao i Gates of Hell (ima smeka ta numera). Ostatak mi je ok, ali ono - ne ostavljaju mi bas tako jak utisak kao ove spomenute, nema neke razlicitosti. Imaju i foru da uglavnom pred solo, posle 2.refrena ubace neki "bridge" deo, pa se vec predvidi sta ce biti, mada oni to lepo rade. Ima tu i modernog zvuka i onog sa "starinskim" smekom. Deluje mi da ima previse pesama, mozda bi bolje bilo sa manje numera. Svakako mi je utisak da se bend bas potrudio za novi materijal, a ne kao neki drugi sastavi, da samo ofrlje stancuju albume. JP ima ozbiljan pristup i ne zele da skrnave svoju zaostavstinu i postovanje za to!
  2. Meni je album simpa... s obzirom na to da nisam upucen u celu Brusovu diskografiju, nisam imao nikakva ocekivanja. Izdvojio bih sledece numere: Shadow of the Gods, Resurrection Man, Face in the Mirror, Finger in the Wounds i Afterglow... Ima emociju album, zanimljive teme i tekstove... naravno, u nekim momentima sto se vokala tice, primecuje se "starost krstenice", sto je i ocekivano.
  3. Odlicna stvar... svidja mi se bas, kao i 3 prethodne koje su objavili do sad. Album ce biti bas za JP sladokusce.
  4. Crusader87

    Saxon

    Posle par slusanja, izdvojio bih: Madame Guillotine, There's Something in Roswell, 1066, Kubla Khan... Nema ovde novih momenata, lako se moze predvideti u kom ce smeru ici odredjene pesme, posebno refreni. Npr. Super Charger ref. je kao Super Nova - ima vise tih primera, pa da ih ne iznosim sve i uporedjujem. Kao i uvek kod saksona, zanimljive teme su obradjene i kul su tekstovi. Ima ovaj album sta da ponudi, samo mu treba dati sansu. S obzirom na to da bas obozavam njihove pocetne radove (od 1.albuma, pa do Crusader-a), kao i noviju eru (od Unleash the Beast do Battering Ram-a), voleo bih da ih "zakacim" na ovoj turneji, objektivno nece oni jos dugo, a jos se stoicki drze! Jos da dodam da me je odusevila pesma Saxons and Vikings od Amon Amarth-a i Saksonaca nasih.
  5. Pesma ima neki smek. Album zaista obecava.
  6. Crusader87

    Saxon

    Tema koju vole. Ipak je ocekivano da nema novih momenata ovde, ali... legla mi je pesma 🙂
  7. Meni je pesma skroz ok, jedino sto u nekim delovima zvuci da Brus ne moze da iznese ono sto je naumio. Spot ne bih da komentarisem... tj. Brusa u njemu 🙂
  8. Na prvu legla... kao i Panic Attack. Obe imaju sve elemente koje volim kod J. Priest-a, miks ranijih i novijih radova. Za sada album obecava.
  9. Pozdrav svima, samo bih da podrzim i pohvalim rad benda. Nije mi jasno kako se ranije nisam upoznao sa debitantskim albumom. Zaista fenomenalna i inspirativna muzika... autenticna, zrela, sa kvalitetnim i kreativnim muzicarima (koliko moje laicko uvo to moze da dokuci), a uskoro ce biti prilika da bend cujem uzivo i na delu
  10. Posle dve prespavane noci, da se oglasim sa utiscima... pozitivnim! Realno sam imao velika ocekivanja, jer su jos u trejleru turneje najavili po 5 pesama sa SiT-a (sto mi je vec bilo dovoljno za ogromnu euforiju) i sa poslednjeg albuma - koji mi se svidja poprilicno. Naravno, kada se sve sabere sto se tice setliste, objektivno sam (pre)zadovoljan, jer sam prisustvovao debitanskom izvodjenju legendarne pesme o legendarnom Aleksandru, plus Caught Somewhere-u i Stranger-u... ostvarili se moji decacki snovi... Jeste, da sam birao, ubacio bih tu i Sea of Madness, Deja Vu, ali budimo realni i zahvalni 🙂 U neku ruku mi je drago sto The Loneliness nisu svirali jer ne bi mogao Brus to dobro da iznese (i za vecinu pesama sa koncerta je bilo povuci - potegni, sto je normalno, zahtevne su pesme a vreme prolazi, stara se), plus sto Beograd ostaje jedino mesto gde se to culo uzivo i to sebicno cuvamo 🙂 Sa Senjutsu je baaaas falio The Parchment, ali... tesko je svima udovoljiti. Hell on Earth kao pun pogodak (jer je odlicna numera po mom misljenju) bi super legla za poslednju pesmu, kako je vec za prethodnu turneju neki forumas to napisao. Sve u svemu, super koncert, puna hala, setlistu su baaaas osvezili u odnosu na mnoge prethodne... i da, posle je bilo lepo druzenje sa clanovima ovog foruma koji nastavljaju dalje turneju u prvim borbenim redovima! Pozdrav svima!
  11. https://blabbermouth.net/news/manowar-shares-snippet-of-new-song bas mnogo teksta... ali sustina je da se uskoro ocekuje nova pesma (navodno i novi album), moze da se cuje deo iste. Pesma nece da traje pola sata i nece biti u fazonu dizni muzike. Pa da vidimo!
  12. Hvala puno... Da da, Zil Vern, nema greske - klasik I Kula sam citao, strip barem... preteca Konana. Naivno, ali ima dusu.
  13. https://www.ironmaiden.com/news/article/xb111
  14. I bi koncert! Da ne duzim mnogo, sve je bilo ok, bend ima energiju, trude se, lepo prolaze one "americke fore" koketiranja sa publikom. Jedino kada se uporedi setlista sa prosle turneje (25 numera sa sve solo deonicama, a sada ih je bilo 16), onda je utisak malo slabiji, bila su velika ocekivanja. Deluje kao da su "katovali" bas sve pesme koje obozavam, ali ok, da se ne zalim 🙂 vredelo ih je videti definitivno!
×
×
  • Create New...