Jump to content

Lucy

Iskreni članovi
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About Lucy

  • Birthday 01/27/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Beograd

Lucy's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Lucy

    Abonos

    Pa, da znas i da jesu originalni, i to ne samo medju domacim nego su i najoriginaliniji i medju stranim bendovima. Onakvo krestanje ja jos nigde nisam cula!
  2. Lucy

    Abonos

    nije tacno!to mislis jer je bilo lose ozvucenje Interesantno! Kako je to, pitam li se samo, bas njima uvek lose ozvucenje, pa tako lose zvuce a ostali bendovi na tim istim svirkama sa tim istim ozvucenjem zvuce sasvim dobro?
  3. Lucy

    Abonos

    Molim? Super pevaju? One kreste. Meni se Abonos ne svidja Sve je to O.K. i stvarno postujem njihov trud ali oni su stvarno los bend.
  4. Cini mi se da dosta ljudi ima problem sa slusanjem ovog benda. Meni se licno svidjaju, doduse nisam bas uvek raspolozena za njih, a i ne spadaju pod moje omiljene bendove, ali recimo `She`s in parties`, mi se uvek svidja.
  5. Lucy

    Bon Jovi

    Mislis dance sranja?
  6. Lucy

    Bon Jovi

    Bon Jovi nije postao komerciala, oni su oduvek bili popularan bend koji se dobro prodavao, zbog toga sto znaju da pisu dobre pesme.
  7. Jedna isprevka, Axl sam nema sta da pruzi! Ja licno mislim da sve te price o ponvnom okupljanj Gunsa mogu da se bace u vodu.
  8. It was with my tears, That won`t dry for many years. Da li je istina da je nekome od njih umrla verenica nakon sto su grupi dali ime My Dying Bride?
  9. Veoma nam se svidja, narocito Red Forrest of Maglag.
  10. Sto se mene tice, najvise volim Nightrain, It`s so easy, Dustn`Bones, My Michelle, ma u stvari oni su jedan od najvecih R`n`R bendova svih vremena!
  11. Michelle, duso vidim da si doktorirala njihova dela. E i bas je lepo sto ti je Gilby odgovorio, sada mozete da se druzite, a mozete i da...
  12. Posle smrti postoji zsivot, i to boli nego ovaj, i TACKA!!!!!!!!!!!!!
  13. Ja mislim da su Gunsi bili bolji sa Izzyem. Micdhelle, znam koliko ti nedostaju Gunsi i zato cu naterati Axla da ti iskace iz torte za rodjendan, sto ce on pokusati da odbije (jer je on izdrkan), ali imam ja svoje nacine!
  14. Slazem se da zvuci cudno, ali i meni ponekad lice na Rammstein. Inace novi album i nije bas nesto. Predhodni su mnogo, mnogo bolji.
×
×
  • Create New...