Jump to content

Ketty

Iskreni članovi
  • Posts

    183
  • Joined

  • Last visited

About Ketty

  • Birthday 07/26/1990

Contact Methods

  • AIM
    za ovo ne znam sta je
  • MSN
    NE DAM
  • ICQ
    0
  • Yahoo
    nemam

Profile Information

  • Location
    Beograd

Profile Fields

  • Gender
    Female

Ketty's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

1

Reputation

  1. Jedino me Ridji razocarao sto nama devojcicama nije pustio Osmi putnik na kraju da se pozerisemo.
  2. E majke mi. Ja doduse nisam skontala sta se desavalo kad je sisao,nisam bila dovoljno blizu. Najjachi je bio onaj lik sto se popeo na vr' cesme sa maltene skroz ispijenom flajkom rakije.
  3. Kako to da nije bilo vica sinoc? Sramota...
  4. Ketty

    EKV

    jesu li njih dvojica bili prijatelji?Mislim da mi je neko matoriji to rekao...
  5. Upravo. Care Halford is known for his multi-octave range, high-pitched screams, leather-clad image and showing up on stage on a motorcycle (usually a Harley-Davidson). His stud-leather style has been widely adopted by heavy metal performers and fans around the world.
  6. Glasala za [1]. Od ovih podela mi je muka. 'Glam metal' ne postoji. koja je zapravo sustinska razlika izmedju glam i hair-a? Molim neka mi neko strucan objasni. Ono,jedni imaju kosu,a drugi i kosu i koznjake u svim duginim bojama,pa ne potpadaju pod isti pravac? BJ nije smetalo kada su ih nazivali hair bendom.
  7. ''Bluz za mesiju'' je uzasno teska predstava...sala je bila puna,ali nikome od mojih nije bas doprlo do mozga. Previse mi je ''dugacije da bi bilo drugacije''...ali me je potreslo. Kapichic je uzas.
  8. Ketty

    EKV

    Pa ono,ja sam bila na toj svirci u skc-u pre miz-a i nisam ga bas uocila,mozda je dosao kada sam ja otisla.Btw.nije u organizaciji 202. DIVNO MI JE BILO SINOC!!!Jos sam pod utiskom,atmosfera je bila genijalna,zvucali ste genijalno.. Fotke genijalne. Prethodno sam se ubedacila na toj svirci u skc-u,sve mi je bilo skroz bezveze,ljudi pre svega. Ali kad dodjoh u blue moon,bas sam se osetila nekako 'domace'. Profo sanjala sam te sinoc.I Rundeka. Boze,kako je bilo doooobro. I sta je na kraju za ovaj okup,desava li se nesto?
  9. Sta tu ima da se kapira?????
  10. @Scum-da,mislila sam na ''Crno,belo i srebrno''.On mi je i nekako najmanje mracan..Mozda bas zbog pesama kao sto su ''Sanjaj me'',''Kisa'' i ''Ljubicasto'' koje u principu odudaraju od Block Out fazona.
  11. Danas sam bas slusala prvi album,nekako mi je on najdrazi. Tek sam sad videla ovo za koncert,mnooogo bih volela da odem ako se izorganizujem kako valja.
  12. Ketty

    EKV

    E sad slusam ''Kao da je bilo nekad''- tribute to ekv kompilaciju, sto nam je Dusan narezao,i zanima me koja vam je obrada najbolja.I sta mislite ko je(osim onog Crnog zuba:))potpuno oskrnavio ekv?
  13. Od FREDDIE-ja nikad nije bilo(a sumnjam da ce biti)boljeg pevaca.
  14. Je l' zna neko koliko je karta za koncert u skc-u? edit-ok.videh da je 1000 na prethodnoj strani.
×
×
  • Create New...