Jump to content

WS

Iskreni članovi
  • Posts

    247
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Beograd

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

4799 profile views

WS's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Osetio si se prozvanim?
  2. Nikome posebno: Ko misli da je na istom nivou Čorbino podjebavanje komunizma i kasnije Slobe sa današnjim političkim proseravanjem, taj ili baš ne prati stvari ili je nešto još gore u pitanju. No, naučio sam da Čorbu ne treba preterano ozbiljno shvatati, s obzirom da se među one kojima Borini sadašnji politički stavovi nešto znače, najčešće ubrajaju tinejdžeri čije se razumevanje politike svodi na "koga je tata danas opsovao dok je gledao dnevnik". Što se muzike tiče, naduvane su priče o nekakvom muzičkom sunovratu. Uvek su bili i ostali pošten rock band uz neke varijacije i po koju glupost tu i tamo.
  3. Evo i ja dižem dva prsta kao blues amater; znači, Robert Johnson, BB King uz još ponešto.
  4. Ovih dana treba da počne (ili je već počela) da se prikazuje na FoxCrime-u.
  5. Eh sad, kvalitet stripova jeste malo opao poslednjih godina, ali beše tu genijalnih stvari: Tin Tin, Modesti Blejz (bila i u poslednjim brojevima), Trinaestica, Bluberi, Iznogud... Srećan rođendan Zabavniku!
  6. WS

    Judas Priest

    A, pa budi jasniji...
  7. Je li moguće da nema teme? Moj favorit je takođe Tempter, mada sam čuo samo prvi album.
  8. WS

    Judas Priest

    Pomenuh ja Sinner, nego ovde se baš ne ceni Sin After Sin. A što se Night Crawler-a tiče, jedna od prvih Judas priest stvari koje sam čuo. Beware the beast in black...
  9. WS

    Judas Priest

    Nije loš sajt: http://members.firstinter.net/markster/MENU.html Opširne informacije o albumima.
  10. WS

    Judas Priest

    Jebiga, imaš onaj Electric Eye DVD, informiši se na sajtu benda...
  11. WS

    Judas Priest

    Prve tri pesme perfekcija, a onda... Dissident Fucking Aggressor! Ni ovo u sredini nije loše. Ali, Sinner, čoveče! A i omot rula.
  12. WS

    Judas Priest

    Meni se Rocka Rolla sviđa; oni su se žalili na sam zvuk ploče, koji je bio dosta mekši od onoga što su oni očekivali. Screaming i Painkiller jesu uticajni, ali ipak ne toliko koliko Sad Wings i Stained Class. Sad Wings je praktično začeo seme NWOBHM-a, mada sam bend nikada nije pripadao toj struji. A šta reći o Stained Class? Poslušaj samo naslovnu stvar i čućeš da su Iron Maiden itekako obratili pažnju. Saints in Hell? t... h... r... a... s... h... E sad, Screaming For Vengeance jeste najzaslužniji sa svetsku popularnost benda, a Painkiller jeste izvršio uticaj na generaciju power metal bendova iz devedesetih, ali albumi iz sedamdesetih su predstavljali blueprint za mnogo širi spektar stilova. Razmisli samo šta se sve pojavilo prvi put u metalu upravo na tim albumima. Ne bi bilo loše da potražiš na net-u šta je Kerry King rekao o Stained Class.
  13. WS

    Judas Priest

    Nešto opširnije? Nije mi jasno na šta se odnosilo ovo "jok".
  14. WS

    Judas Priest

    E, to se čeka. Da objave Nostradamusa, pa da krene turneja, a onda,... fingers crossed... Nego, jeste li gledali juče na VH1 Rock Honors, bili su Queen, Judas Priest, Def Leppard i Kiss? Ovi "naši" su izveli Breaking the Law i You've Got Another Thing Coming, a pre njih su izašli Godsmack i (dosta bledo) odradili medley Electric Eye/Victim of Changes/Hell Bent For Leather. Bilo je i priče o bendu, sve u svemu, zanimljivo. Što se tiče teme... slabo se priča o albumima iz sedamdesetih. To je najuticajniji period Priest-a i, po meni, muzički najkvalitetniji.
×
×
  • Create New...