Jump to content

Phil Schneider

Iskreni članovi
  • Posts

    405
  • Joined

  • Last visited

4 Followers

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    rewzyntha

Profile Fields

  • Gender
    Male

Phil Schneider's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Ovo mi bio omiljen bend. Pocevsi sa proslim albumom pesme su im sve vise kao nasalatani rifovi koji kao da su im ostali negde u history-ju protools-a jer nisu upali na prosle albume pa ih koriste da povezu Corey-eve neiskoriscene refrene za Stone Sour.
  2. magarac Joey napokon poslusho Scar the Martyr nenavaren
  3. ...onda si ti etalon za glupe jer si i direktno i pasivno argresivan, licemer i lazov = dolazis na temu koju mrzis tj za koju nemas nista dobro da kazes i onda izigravas da zapravo kenjas samo zato sto te neko prozvao ili ti je moderator obrisao post a pritom si gore priznao da se seres na nu-metal koji je po tebi "jadno deformisano dete metala".
  4. i ti zato moras da budes pacenik da nam objasnis da power-prog-heavy nisu gay na nu-metal temi kao kad gay-evi paradiraju BGom?
  5. Nikada mi nece biti jasno zasto neko ima potrebu da dodje na forum muzike koju ne voli slusa i iznosi svoje misljenje. To je kao da ja idem po forumima i govorim kako je gay power-prog-heavy.
  6. ode Djole http://www.blabbermouth.net/news/slipknot-parts-ways-with-drummer-joey-jordison/
  7. i prosli album je bio govno, al ovaj obara rekorde u svim zanrovima
  8. o.O SLIPKNOT's Corey Taylor Wants To Collaborate With Justin Bieber?! http://www.metalinje...h-justin-bieber
  9. Album http://www.rlsbb.com/sybreed-god-is-an-automaton-2012-fih/
  10. BC Rich Acrylic Warlock Black (koriscena je - nije ostecena ali se vidi da nije nova, savrseno radi!!!) -Akrilni i glava i telo (Americka verzija) -Sealed die-cast tuneri -Maple neck -Rosewood fretboard -24 jumbo frets -bridge EMG Hz (110 eur) -neck BC Rich -Ultra High-Gain zvuk. Moguce spustiti stim do F i odlicno drzi stim!!! Koriscena u Chainroom studiju, Koriscena na albumima: Heaven Rain - Second Sun Nevergreen - Karmageddon Nevergreen - Imperium downstroy - One Size Fits All Decontrolled - Self Portrait Draconic - Wrong Side of the Aperture itd... informacija na: skinmanikin (at) gmail (dot) com
  11. Odvogorno tvrdim da ovo nu-metalci nikad u plejer ubacivali nisu (osim u svrhe evaluacije "materijala") i nece ni u buduce. Recenzent je amater. Molim Vuka da se oglasi!
  12. Nova pesma http://www.youtube.com/watch?v=cBq1VQqv-Yw
×
×
  • Create New...