Jump to content

~~~SoulFly~~~

Iskreni Ĩlanovi
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • ICQ
    107219421

Profile Information

  • Location
    ~~~O~~~

~~~SoulFly~~~'s Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-1

Reputation

  1. Maelstorm: Ne, brate, sve si pobrkao... Ti si cini se jedini dobar lik u toj bandi. A i brcici... Prica se odnosi na mrtve konje...tj.one opustene kurceve AKA Gitariste??? Jbg. Naravno da je dobra reklama, ipak mi je zanimljivo da vidim sta ce biti s bendom(Progres,AUTORSKE??? Itd.), ako ga OPUSTENI KURCEVI malo ne iskuliraju s hvalom i ne pocnu da sviraju ko ljudi a ne pubertetlije u mutaciji... URADITE NESTO!!!
  2. Maelstorm: Mislim ako ces gazenje. . . Ajde brate. . . Trebala bi ti neka lekcija. . . Tako da ako nisi tolika pickica. . .Samo reci kad oces da ti udesim ruku. . . Mozda malo prosviras. . . Ili ti pojebem jos neku ribu . . . Ili. . .Ti pokazem kurac, pa odes kuci placuci i usput izgubis FANOVE???!!! ~~~SF~~~: samo nemoj `kako zna i ume` posto koliko sam te cuo na svirci malo toga znas... znaci blam ste likovi... ~~~SF~~~: Brate moja riba nije neka klinka za klinaste kurceve tako da nije o tome rec... samo sam vas udostoio mog komentara... nadji ribu i mani se corava posla... Maelstorm: Cini se da Ovaj "Ritmicar" nema svoje misljenje, vec se trudi da nekom ne stane na zulj... Prekini da se slihtas svima Konju... Ispeci pa reci... Dakle ja nemam problem sa gazenjem ljudi. . .Slobodno provociraj p.s. da li uopste znate ko je dr. protic?
  3. ~~~SF~~~: ne bre niste me razumeli... ja samo mislim da veza izmedju gitare, prstiju i vaseg mozga ne postoji! niste nadareni! prazno, kapiras... ako oces da pusis... ne znam sokiran sam tvojom izjavom... Maelstorm: Jedno te isto... Ajd malo prosiri izjave... Tesko te je razumeti. Il vezbaj malo il nadji ribu... Noz u dupe, a nekom ce i da opali...
  4. Maelstorm: nista to nevalja! Malo manje ograde oko mozga, i malo vise struje u mozak Treseri!!! ~~~SF~~~: ja nemam reci... gitare su katastrofa. ritam gitara kao galop od mrtvog konja dok je solo jos i dobar ali celavi lik ne zna radnju... mozda kad bi manje drkao i vise vezbao... sta znam... p.s. Maelstorm&~~~SF~~~: cemu sluze ovakvi bendovi? da bi napaceni likovi imali sveze meso? p.s.s. to sto mislite nema veze s mozgom(dr. protic).
  5. najjaci lik je drogo-jebac !!! ja mislim da ova prica nema kraj posto lik bas voli svoj svet maste... ni gozba za vrane nije kraj koliko mi se cini...
  6. 1 slika(tvoj avatar) govori vise o tebi nego ovo sto si napisao.
  7. BUAHAHAHAHAHAAA!!! _______________________________________________________________ RTS1 - samo forenzicare gledam
  8. uf ala si se ukakio ... sto ga vise slusam(tako da sam prestao) sve mi je jeftiniji... ima 2-3 bas dobre 2 ocajne pesme, a ostale su prosek. p.s. nadam se da ce na koncertu malo novih stvari da sviraju.
  9. realno sva dobra muzika nije vesela(bar iz mog iskustva)... kako matoris sve ti vise lezi nazovi smor nevesela muzika koja je pre sve ga i prvenstveno muzika za slusanje.
  10. ja postanem depresivan samo ako moram da slusam nesto poput britni ili recimo cece ,koktel benda ,lune , zane ... a muzika koju ja svojevoljno slusam (znaci da nije nametnuta prostorom i vremenom...) mi prija ,neka psihodelicnija tera na razmisljanje a to sa strane moze da lici i na depresiju ...
  11. pesma mi je kich najgori (ne cela ali refren sa onom melodiom u pozadini...bas za evroviziju )... to je jedina pesma koju izbacujem kad slusam album. p.s. znaci uzas pesma sto se mene tice ... ali moze mu se... radi covek sta mu se hoce.
  12. sta kazete za pesmu`son of the staves of time`? ja mislim da bi pobedila na evroviziji.
  13. ako se dobro secam svidela mi se muzika ali je vokal ocajan...
×
×
  • Create New...