Jump to content

Brynhildr

Iskreni članovi
  • Posts

    2576
  • Joined

  • Last visited

About Brynhildr

  • Birthday 11/11/1990

Profile Information

  • Location
    Beograd

Profile Fields

  • Gender
    Female

Recent Profile Visitors

15687 profile views

Brynhildr's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

-324

Reputation

  1. Još jedna preporuka za Prag! Predivan je.
  2. Brynhildr

    Last.fm

    Ja na google chrome playeru mogu da slušam samo 30 sekundi od svake pesme. Pre je radilo normalno, a već neko vreme neće.
  3. I pevaju na norveškom. Automatski su više kul za jedno 80% edit. Videh negde mystic circle temu, pa se prisećah one dve pesme koje su im valjale. Trenutno ide ova. http://www.youtube.com/watch?v=z18EsDCd5fI Baš sam pevušila refren pre neki dan, haha.
  4. A neki od nas će gledati Kvelertak ovog leta.
  5. Spam na yumetalu? NEMOGUĆE.
  6. Realno, išla bih na Block Out/Conse i da je dan pre ispita, nije da mi nije ispred zgrade.
  7. Samo se nakupujte alkohola pre 22h, smorovi u Studenjaku neće da prodaju nakon toga. @Lou - ćut' bre, meni datum savršeno odgovara, ako se pomeri - možda se meni sa nekim ispitom poklopi. Najavili su oblačno vreme za ponedeljak uveče.
  8. Ja sam fascinirana. Ko god nije pogledao, OBAVEZNA LEKTIRA!
  9. 21h, Letnja scena (=klupice), Studenjak. http://www.dksg.rs/oneEventDisplay.php?id=11
  10. AKO ne pada kiša. Ako bude padala, jbg, ništa od koncerta. Pošto je napolju. Ulaz za dž!
  11. Možeš "sa svim dažbinama" da prođeš za 100€ za povratnu, a kod redovnih kompanija nema šanse da naletiš na cenu u jednom pravcu manju od 100€. Po nekoj mojoj računici, isplati se. A imaju skroz ok cene u avionima, fine stjuardese i generalno nemam zamerki sem eto toga što se desilo da je kasnio u povratku. A više ljudi koji su leteli JAT-om su imali poprilične neprijatnosti - kad je drugarica iz Milana trebalo da leti za Beograd (sat i po vremena putovanja), kad je trebalo da avion naveliko POLETI iz Milana, on je još uvek bio u Beogradu, čekajući da krene za Milano. Profesionalnost my ass.
  12. Zavisi. Samo treba da ubodeš. Ja sam, eto, kupila povratnu do Švedske za 80€ (ukupno, sa sve prtljagom i sl) mesec i po dana pre datuma polaska eto, za Geteborg je pre 2 nedelje bilo oko 30€, a sad koliko već reče Hefest da je. U aprilu sam se zajebala, baš tog dana su poskupele karte kad sam ih kupila, pa me je ukupno izašlo 130€. (povratna) Norwegian je isto low cost zvanično, ali su cene nešto više ( u proseku oko 80€ u jednom pravcu), ali kod njih to pravilo o poskupljivanju uopšte ne važi. Jedne nedelje bude 80, sledeće nedelje se popne na 130€, one tamo padne na 65€! Znači, cene non-stop idu gore-dole, niko ti ne garantuje da karta neće biti 50€ jeftinija sledeće nedelje. Strašno. P.S. Na taxi u Skandinaviji ZABORAVITE. Bukvalno uzimaju po 20€ za razdaljinu koja se može prepešačiti za 15 minuta. A taxi od aerodroma je skup i u Beogradu, a kamoli negde na zapadu/severu.
  13. Naravno, mislim na one koji su u tom fazonu, a imaju uglavnom i 50+ preporuka.
×
×
  • Create New...