Jump to content

DEaTH 666

Iskreni članovi
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About DEaTH 666

  • Birthday 03/22/1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Recent Profile Visitors

1719 profile views

DEaTH 666's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Islam nije samo ono što piše u Kur'an-u. To jeste osnov, ali nije i konačno slovo. Islam je dosta fleksibilan što se izvora tiče. Ima tu još sijaset stvari, zaboravio sam šta to sve ima, koga interesuje neka potraži malo na netu.
  2. Da, ali ne sad tek tako protiv nevernika, već protiv onih koji ugrožavaju veru. Znači nikako protiv svih i svega. Naravno jasno je odma da je ovo jako podložno širokom tumačenju, pa su tako tokom istorije svi i svako džihad objavljivali, Otomani posebno. No kao što rekoh, to nije ništa drugo do krstaški rat.... pogrešno i zloupotrebljeno tumačenje svetog pisma i vere ljudi. Može sutra crkva da proglasi da sve lažove treba ubiti - smrtni greh, kvari ljude... (loš primer možda ali valjda je jasno šta sam hteo da kažem), džihad je nužna odbrana, ne napad.
  3. Islam je na žalost u našoj zemlji shvaćen kao nešto strano, odvratno, primitivno, a muslimani kao ubice i divljaci. To je naravno daleko od istine, Srbi i pravoslavlje verovatno ne bi ni preživelo da su nas umesto turaka 500 godina držali recimo Austrijanci, no tako ispade da smo uvek na krv i nož sa muslimanskim življem balkana pa je i normalan valjda animozitet prema islamu. Islam poštuje svoje religijske "predhodnike". Islam je tolerantna religija, često zloupotrebljena, ali šta hrišćanstvo je posle krstaških ratova izgubilo svako pravo na diskusiju o toleranciji. Džihad je odbrambeni rat, ne agresivni. Što se položaja žena tiče njega je nemoguće objasniti. Položaj žene je takav da je ona ujedno i kraljica i sluga, to je druga daleka kultura i običaji koji se ne mogu jednostavno objasniti. No bilo kako bilo, dosta ljudi priča o nečemu o čemu nema blage veze, i kad mrziš nači koga i šta mrziš.
  4. Crematory su strašan bend, tu nema šta, ali nema ni priče da je novi album totalno nazadan iz prespektive onoga što su do sada radili. Mnogima će se svideti, čak štaviše verovatno će mnogo više fanova "regrutovati" ovim albumom, ali to ne menja činjenicu da se starim fanovima nikako ne bi smeo da svidi ovaj album, ajde, može da se svidi, ali nikako da im je strava P.S. Singl Greed koji si čuo je po meni i najbolja pesma sa albuma, ima tu još par OK stvari, ali ostalo... katastrofa
  5. Beleve je bio veliki korak u napred, ovaj album je 10 u nazad, Ramstein tehno turbo gothic?! Šta god da je ovo.....
  6. U principu njihove brze i "ne smaračke" pesme su po meni uvek najlošije, i najbrže se izvuku iz uva, sporije stvari slušam već 4 godine i nikad ne dosade... stvar ukusa
  7. Na žalost poprilično je u pravu što se razloga za zatvaranje kluba tiče, ostalo je sve lični stav na koji svako ima prava, ma koliko nekom to zvučalo loše
  8. ja mislim da je i tebi jasno u čemu je razlika, prvo, potrabno je imati pokriće za rad kluba, jedna od zamerki je bila da to više nije klub studenata, i jedan od razloga za zatvaranje, OK, važi biće, i urađeno je to, sa tim da ne postoji isključivost, znači imaš ličnu, OK, sigurno te je neko video od "nadležnih" u kstu i dobićeš člansku sigurno, jednostavno birokratija mora da postoji jer to nije privatan klub, i mora "vlasnicima", dekanatu da se neke knjige, statistike i sl pokažu. Da jeste privatan, i da se samo razmišlja kako će se više para zaraditi, šta misliš, da li bi uopšte KST postojao u ovom obliku ili bi to bio "splav" u sred grada? Stvari su jednostavne, u sadašnjim uslovima jedini način da klub radi (ko zna koliko će dugo uopšte raditi) jeste putem članskih karti, ako ti je toliki problem da odeš da izvadiš člansku... pa stvarno ne razumem!
  9. Da se razumemo, ne radi se o tome, niti se pokušava da se napravi neki elitni klub niti bilo šta, samo je u pitanju činjenica da nekim danima (da,da znam da svi znate na koji dan mislim) prosek godina iznosi 12, što smeta gomili ljudi, a KST jeste klub studenata, a ne klub osnovaca. To je i bio jedan od razloga zašto su dekani tražili zatvaranje kluba. Naravno, dobra "deca" će uvek biti dobrodošla, samo moraju da prođu neku vrstu birokratske provere i to je to. I jednostavno da se ne pušta baš svako unutra, jer je kao što znate bilo svega i svačega. To je sve, nadam se na dobrobit svih.
  10. Polako, strpi se, spremaj taj prijemni i nema problema za ulaženje u KST, a ako je tako loše i odvratno mesto, još bolje po tebe, zar ne?
  11. Pa naravno , a svi sa ličnom koji izgledaju i ponašaju se normalno i obezbeđenje ih zna od ranije, ili deluju OK će moći da uđu. P.S. jedna napomena, sada u petak su dvojica imbecila preko simsa provalila u kabinet dekana ETF-a u želji da uđu u KST pošto ih nisu pustili (svako ko je bio i jedanput u KSTu zna da je to menoguće), razbili su prozor, vrata i jurili se po zgradi, tako da je moguće da će opet biti sranja. Videćemo...
×
×
  • Create New...