Jump to content

Mistress Burzum

Iskreni članovi
  • Posts

    697
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

Profile Information

  • Location
    Zemlja

Profile Fields

  • Gender
    Female

Recent Profile Visitors

7015 profile views

Mistress Burzum's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-1

Reputation

  1. Svaka njoj chast, da joj pozavide neke i sa mnogo manje godina. Ja sam resila da ne odustajem od plesa dokle god mogu da mrdam, a ne sto neko rece, da se ubabim i posle 50-te prestanem da krecem. Daj boze zdravlja. Inace, steta sto takmicenje nije u BG-u, bas bih dosla da vidim kako to izgleda uzivo.
  2. Nema na cemu. Taman si me podsetio da obnovim znanje francuskog, pre neki dan sam iz dupeta izvlachila neke stvari da bih mogla jednom liku da odgovorim na pitanje xD
  3. ^ Hahahahahah kakav frik xD http://www.youtube.com/watch?v=8c3cIyIOaUU
  4. O chemu se radi sa Varginjom? @hypnos: Probaj http://www.languageguide.org/francais/grammar/
  5. Shteta shto nije u pitanju metal xD Ipak, spot je fantastichan.
  6. Ma mnogo mi je bilo lepo Stvarno
  7. To mi kazi Na mene je ostavio tako snazan utisak u PC 69 da je to neverovatno. Divim mu se sto je tako pozitivan. Prosto zrachi Jel neko slushao PC 69, ali ovaj novi. Prosle ili pretproshle godine su objavili novi album mada nisam slusala, pa rekoh da vidim jel neko jeste.
  8. http://www.youtube.com/watch?v=0wYOGr9uC9k Colate un dedo. Odnosno, stavi prs' u dupe.
  9. Daj neshto chega nema na Derisovim fan sajtovima Salim se, ova slika mu je jedna od najlepsih. I da, Pink Cream 69 mi se mnogo dopao. Do sad nisam cula nijednu losu Andijevu pesmu. Jel pratio neko njegove solo projekte?
  10. Ipak je ovo najveci blam : http://www.youtube.com/watch?v=-kNyiMgU8mU Ne bila joj na mestu nikada! A moj najveci blam hmmm. Jao da. Kad sam na koncertu zaboravila da obuchem podgace, one sto nose sose. A pri tom radim solo gde me vrte... Majko mila, htela sam u zemlju da propadnem, ali publici je bilo lepo :)
×
×
  • Create New...