Jump to content

WHISPER_EVE

Iskreni članovi
  • Posts

    351
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About WHISPER_EVE

  • Birthday 04/16/1988

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Beograd

Profile Fields

  • Gender
    Female

WHISPER_EVE's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-1

Reputation

  1. ZNACI PLAKALA SAM KAD SAM PROCITALA U NOVINAMA!!! Nisu te za parter.. te su za poslednji balkon.. odakle se nista ne vidi.. za 3500 je parter fazon..
  2. moja TOP lista: 1. Queen- Show must go on 2. Michael Jackson- Earth song 3. Jimmy Hendrix (SRV) Little Wing 4. Helloween-Forever and one 5. Andi Deris- Good bye Jenny 6. Stevie Wonder- Free 7. Vixen- Love is a killer 8. Queen- I want it all 9. Garbage- Why do you love me 10. Marty Friedman- Shine on me
  3. OD City Recordsa nema boljeg jer je PGP RTS jedna drzavna firma u kojoj jos vlada neka politika koja se bas i neuklapa u danasnjicu.. Problem je u tome sto u PGPu niko nema interes da radi nesto.. Ljudi dobijaju plate svakog meseca, sto bi neko radio vise kada ne mora.. Dok u CITYu svako dobije po zasluzi.. I normalno da oni nesto rade i napreduju.. Ali sad je problem u tome kakvu muziku CITY promovise.. I ti mediji koji TO promovisu.. Ja zaista ne znam kako bi nazvala tu muziku koja se nalazi na Pinku i ostalim sranjima.. Uglavnom... Nije problem u izdavackim kucama nego u MEDIJIMA koji su kreirali ovakav muzicki ukus cele nacije jer naravno nisu promovisali SVU MUZIKU RAVNOPRAVNO.. Da ne bi zalazila zasto i kako i govorila o politici i o tim glupostima zbog kojih danas ispastamo.. zavrsavam pricu ovim- Ako hoces da zivis od Muzike idi u CITY i ubedi ih da treba da te izdaju! Ali to je zajebano jer ti treba mnogo para jer su oni jelte privatna firma..
  4. aaaaaaaaaaaaaaaaa! sinoc je bilo do jaja!! a i ono na semaforu u Nemanjinoj!! Hehehehe.. Vidimo se 30.og!!
  5. ovako.. zasto postoji malo zena gitarista.. boli me cose.. Ana Popovic je jedna ali vredna.. uglavnom.. toliko bi volela da naucim da sviram taj instrument da je to potpuno nenormalno.. i Boli me ono sto nemam da li ce neko da mi gleda u sise, dupe ili medjunozje kada budem svirala tu gitaru.. ja samo zelim da izbendujem zicu, da osetim taj prljavi svuk, da mi svaka pesma ne zvuci njanjavo kad je smislim, da jednog dana mogu da odsviram foxy lady i da ne budem staticna na bini kao sto sam bila do sad.. imam 20 godina i znam da je kasno.. ali boli me dupe.. naucicu tu gitaru da sviram i kupicu sebi jednog Les Paula i Marshalla i bice mi do jaja.. i sad.. ko hoce da me uci..?
  6. Momci, cestitam od sveg srca!
  7. Imam 5-6 pesama koje mi se zaista dopadaju (Vise nece biti nas, Jedan dan, Glas, U TORBI OD PLASTIKE... itd..) . To je super. Inace ceo album daje potpunu drugaciju o ljubavi. Predstavili ste onu njenu crnu stranu. Fazon nije los. Kod nas nije vidjen. I meni se licno jako dopada. Po meni postoje na albumu dve struje-prva: pesme koje mi se mnogo svidjaju, druga: pesme koje mi nisu ni dopadljive. Mislim da ce se cesto nalaziti u mom Winampu. Ali samo tih 5-6 pesama.
  8. nije vam dobar omot.. mnogo je taman pa ne moze posveta da se pise.
  9. Neverne Bebe imaju koncert 18.12. u 20.30h zajedno sa Van Goghom na rodjendanskoj zurci Univerziteta Megatrend u Expo Centru... svaki student uz index moze da dobije po dve karte.. potpuno je besplatno.. pa eto, ako bas zelite..
  10. Caooo! Sinoc, u Nisu.. prvi put sam vas slusala... moram da vam opet kazem... velika perspektiva.. imate sve sto treba jednom bendu koji moze da uspe- imate dobre pesme, energiju na bini, svoj fazon, nije cest slucaj da basista bude i glavni vokal, dobro se slazete sto je najbitnije, pesme na srpskom koje su dosta pevljive i koje pricaju o situacijama u kojima se mnogi mogu pronaci.. sve u svemu.. MNOGO MI SE DOPADA dovoljno od mene... VELIKI POZZ nadam se da cemo se opet videti u nekom gradu...
  11. ee ovako... htela bi i ja da ostavim neki komentar ovde.. jako cenim N'Bebe.. stvarno rade posao kako valja i kako treba.. Sviraju.. o tome ne treba pricati.. Paze o tome kako zvuci bend, o koncepciji, o poruci koju salju publici, kako se predstavljaju.. Divno.. Eh da nam je vise tak'ih, sto bi se reklo.. gde bi nam bio kraj.. jedino im zameram 3 stvari koje su na zalost jako bitne.. !. kopiraju.. prvo su kopirali EKV, pa ToTo, i evo sad tacno kopiraju Gibonnia.. (tacno mogu da dam primer nekih pesama..) 2. za tih 4 albuma zajedno sa onim Best off-om imaju samo 2-3 hita.. 3. lazne odglumljene emocije u pevanju, i dikcija kakva se meni zaista ne dopada. (znam da Jana npr pre N'Beba zaista nije pevala na ovaj nacin, slusala sam je sa Eutherpom npr..) meni to pevanje zaista vestacki zvuci... nazalost.. volela bi da obe pevaju na svoj nacin.. eto.. ovo je moje misljenje.. Inace svaki respect bendu zaista.. P.S. fanovi.. nemojte me ispljuvati.. jedva sam se usudila da postujem..
  12. onaja dzz dz dzzzz dzzzdzdzdzdz dzdzddz pirurururururur... tataratatam...
×
×
  • Create New...