Jump to content

The Lightrider

Iskreni članovi
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Vrsac, Jugoslavija

The Lightrider's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-1

Reputation

  1. Ne samo solo nego cela stvar : : )) Incantation - Steve Vai
  2. Celtic Spirit - Allein Duinn BTW, jel moze neko da nadje tekst za ovu pesmu, bilo bi lepo. Prevrnuo sam sve pretrazivace i nisam nasao nista. Mozda ce neko imati vise srece. Takodje i tekst za pesmu Nikotini od Giorgosa Mazonakis-a, a ne bi bilo zgoreg da neko prilozi link ka strani sa tekstovima pesama na Grckom.
  3. Čoveče, isti "Duh iz Čarobne lampe" .
  4. Da neko nema slucajno softverski CD koji ide uz EMU 0404 karticu ? Bio bih puno zahvalan ako se javi.
  5. I loop i synthovi su radjeni u Fruity Loops-u, za synthove je koriscen Cameleon 5000, ako se ne varam.Znaci, sve jedno preko drugog. Dalje, tako izvezena matrica u wav isla je u cubase gde su se dodavali ostali instrumenti. Mix je radjen na losim kompjuterskim zvucnicima, i za veoma kratko vreme. Inace mi mix uvek predstavlja poteskocu, zato sto vecito sve zvuci nabacano. Svaki savet mi je od velike pomoci. Hvala
  6. Evo, i ja sam se malo zabavljao http://www.geocities.com/thelightrider2000...lightrider.html To je mali deo jedne "pesme". Mastering je takodje radjen na sajze kompjuterskim zvucnicima, mada ne zvuci tako lose. Takodje jos neki delovi pesama koje sam radio sa ortacima, dosta davno, pre nego sto sam otkrio cari Celemony Melodyne-a Recite sta mislite
  7. Ne, bukvalno emulacije. Znaci imas uredjaj na slici, i sve opcije da menjas i da operises. Znaci Pod Line 6 vise verzija, neki Rolandovi procesori za glas kao i hard disk rekorderi. Odprilike keao Virtuelni instrument, ali ne mogu da ukacim kako se povezuje. Nema Wav-ova. Spominje se neki pojam ''widget''.
  8. Interesuje me, u Sonar-u postoji odredjeni direktorijum Sample Content u kome se nalaze brojne interesantne emulacije nekih uredjaja. Da li su oni tu samo za ukras ili mogu i da se upotrebe?
  9. Jel postoje neki monitori za studio do 600E (par) da valjaju ?
  10. tacnije kada se Ja konacno spusti u telo (oko 3. , 4. godine zivota)
×
×
  • Create New...