Jump to content

Aurora Vandalis

Iskreni članovi
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    nowhere and everywhere

Aurora Vandalis's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Imam taj. Imam i boxed set njihov, i Inarborat Kosmos EP. Svi diskovi su im multimedijski, stavite ih u komp i ostanete speechless... Negura Bunget ne svira za novac. Traže samo plaćen put i spavanje za članove bend i hranu. Sviraju besplatno koliko znam.
  2. Hah! Uz Enslaved, moj najnajnajnajdraži BM bend. Sve se dobro zna - izdali dosad 4 albuma - Zirindu Sa, Maiastru Sfetnic, 'n Crugu Bradului i Om. Također tri odlična EP-a - Sala Molksa(moj osobni favorit), From Transilvanian Forest i Inarborat Kosmos. Najveći uzori u glazbi su im Emperor, redovito sviraju I am the black wizards na bisu na koncertima. Koriste hrpu čudnih instrumenata, bubnjar Negru izdaje Negura Magazine koji se bavi glazbom, okultnim i sl. Bla, bla, bla, the story goes on... Nego, novi album. Čekala sam jako jako dugo na njega i napokon je izašao. I mogu reć jedno - Pink Floyd meets black metal. Prekompleksne kompozicije, dark ambient dijelovi a la Cold Meat Industries, clean vokal svjetski, ma deset od deset poena! Uz orginal cd dolazi i DVD s clipovima i spotovima. Ful media package! Vrijedno svakog eura!
  3. Mene uopće ne čudi što su i Cronos i King gostovali na COFovim albumima. Dobro nam je znano da Dani voli hevi i treš. Ali Ville....je dno dna.
  4. Apsolutna preporuka i s moje strane! Moderan BM, inovativan i s dobrom background philosophy! Fantastičan uživo i jedan od najboljih albuma 2006te, po mišljenju većine kritičara!
  5. Šta im je trebao Ville Vallo, cccc.....
  6. Imaš pravo. Pričam gluposti. Idem sad slušat RHCP i pokrit se ušima.
  7. Ma mlatit ću ja glavom na Blasphermera, nema problema, samo nebih baš da mi dolezi lakat u arkadu kao na Destructionu.
  8. Njemački thrash gledam samo sa sigurne udaljenosti. Tako je bilo i na Tankardu, Kreatoru i Destructionu.
  9. Ja namjeravam u Sloveniju na taj tour. Ma de molim te, tko bi došao na ovdje na taj koncert, posebno u HR? Ljudi će rađe dat pare za metl majice, džindže, kožne gaće ili hrpu spajkova, nego nedajbože otić na koncert ili kupiti cd. Btw basistica Vorkreista ti je također u voljenom ti Antaeusu
  10. Auu, sad vidim da si napredan. Onda mogu preći na drugu razinu.
  11. Koldbrann dvaput u manje od godinu dana. Zanimljivo. Mislim da će te datume uglavnom svirati po zapadnoj Europi. Što se Taakea tiče, raspitala sam se kod Ivara(Enslaved) šta se događa s Hostom. Čovjek mi je rekao da je Host izašao iz zatvora i da rade na ovome albumu. A zbog čega je u zatvoru, vam nažalost ne smijem reći. Obećala sam.
  12. Gle, za takvu vrst glazbe, sat vremena svirke je uvrh glave. Ja sam pod kraj morala izaći van, jer nisam više mogla izdržati taj silni TNBM. Mislim da bi tako bilo i da su Moribund svirali više nego onaj drugi. Inače su svirali i 2003e ovdje, ali taj njihov nastup želim zaboraviti jer je sramotan(ne što se tiče benda, nego organizacije).
  13. Gledala sam ih na Moribund Balkan Touru, malo su mi predugo svirali, dosta dobar sound s obzirom u kojoj su rupetini svirali u Zagrebu. Mannevond je solidan vokal live, i nosi majicu na Mortuary Drape Osobno mi se više sviđa Moribund, nekako je čišći i siroviji od Nekrotisk, a split s Ljaa su samo dvije, ali moćne pjesmice. No ipak ih nebih uspoređivala s Taakeom, Taake je jedan.
  14. Nekidan mi je stigao Metamorphosis Of Realistic Theories na recenziju, i kad sam ga stavila u cd player, nisam k sebi mogla doći od količine boleštine koja se nalazi na tom izdanju, rekla bih da je stilski nasljednik EPa Thematic Emanation Of Archetypal Multiplicity iz 2005 godine i predstavlja umobolnu mješavinu industriala/dark ambienta a la Cold Meat Industries i ponešto sporijeg BMa, pa samim time lagano prelazi u nekakvu avantgardu(mrzim taj izraz). Osobno, najdraži su mi Ultima Thule i Memoria Verlusta, koje imam na orginalu, a The Work Which Transforms God još i dan danas ne mogu provariti. Kad smo već kod franc. scene, netko je spomenuo Osculum Infame, za čiji Dor-Nu-Fauglith smatram vrhom vrhova atmosfere, te tu još treba spomenuti Deathspell Omegu, Nehemah, Vorkreist koji su trenutačno vrlo trendy!
×
×
  • Create New...