Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Na njihovom sajtu stoji da je samo jedna rasprodata. Mislim na Poetiku strave. Ili ja nisam dobro video. Moguće da su naštampali još jedan tiraž. Čini mi se da pojedine knjige imaju po 900 komada na stanju.
 3. Ja sam se odavno bacio u ovaj poduhvat, fali mi jos sest knjiga. Tesko ces kompletirati sve jer su tri rasprodate. Jedino ako nadjes po nekim zaboravljenim budzacima kao sto je meni brat Lelek nasao Zazvizdi.
 4. Solidan novi Hum, odlična produkcija, teško, prostrano ali razgovetno i baca na 90e opasno. Ipak, ništa sad epohalno, više ima neku sentimentalno-povratničku vrednost, rifovi jesu planinski no kanda repetitivni al vokal uvek bio dosadnjikavo običan.
 5. Today
 6. vrhunska pesma samo da je za 5 minuta kraca, svaka ideja vrhunska, ali svaka traje mnogo duze nego sto treba
 7. Angelystor

  Darkness

  Ti kad odvrneš neku svoju paralelu baš odeš u ćošak neki čudan. Meni korisno ovde da mi neko kopira vest, boli me kurac da klikćem na link da bih pročitao 5 linija teksta.
 8. To znači da nisi slušao Oranssi Pazuzu, Armagedda, Psalmtanic, O (bukvalno se bend zove O), Almyrkvi/TROB split i Moondweller/Thanatonaut split. Chop chop.
 9. dobar je mare, moj idol, samo da ne posrne s puta opet... e a mare je ovo pravio isto, kakvo ti je mišljenje @Demon Seed možda čak i @HUMANda overi, neće mnogo da se ukalja 😄
 10. bilo je i takvih riffova ranije, naravno, ali su uvek bili u drugom planu, u prvom uvek melodije, predobri vokali, uvek 2-3 melodije koje se preklapaju, lepe klavijature, meni je ovo bas pusto, slicno kao prosli album, hoce da se vrati metalu ali je zaboravio kako je to nekad radio ili jednostavno nema vise snage da uradi to kao nekad.
 11. ja nisam u Pincu bio, ovo me neka lokalna varijanta usrala. Ali imaju ploce tamo.
 12. I nismo ništa jedni drugima nažao učinili, što se kaže! Kaki kurac filteri, pa de će kad nije ni metal ni core hehe Zna se šta je pravi metal-core, to je crust, ostalo je nu, nwoahm i ti tako nemetal žanrovi 😛 Ali MarePeriphery brat moj, oprostila supruga, ipak je to Azijatkinja, treba probati!
 13. Jel vam čovek(?!?) dao te pare da punite domaći ili madjarski budžet? btw jel Pince beše ima ploče?
 14. HUMAN

  Darkness

  Kori samo šibaj, nemoj da se obazireš na seljačku komunu s fejsa😄
 15. Koroviev

  Darkness

  Vidi, problem je u tome što sam mrežno asocijalan. Ovo mi jedina takva zabava. Šta ćeš, generacijski problem. Al ono, info je info, radi.
 16. Od toga da Leprous kopira POS, dosli smo do toga da POS kopira Leprous.... bar meni tako zvuci po ovom matematika komplikacije sabivenom zvuku. Nema tu sta, nema tu klavijatura upecatljivih, nema solaze, nema melodije, nema emocije. Daniel je oduvek bio u tom ego tripu, ja sam oguglao na to odavno ne pridajem tome nesto paznju, ali pridajem paznju tome sto mu je zika bezveze sve vise, zamor materijala jbg.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...