Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Da li je izaslo nesto sto lici na Yeruselem, slusa mi se nesto u tom maniru?
 3. Najbolji bend koji sam do sad izvalio u izolaciji, Titan Force: Naravno ovde kačim zbog Conklina i da ne bih otvarao novu temu za polu-mrtvi bend (Grčka i KIT nastupi). Elem, nisam video da je nešto mnogo pominjan na forumu, a i drugde, meni ovo sjajna jedna USPM/Fates Warning a la "No Exit" kombinacija, sa zdravom dozom classic heavy/nwobhm upliva u sve to. Plus Tyrant u godinama života vokalno. Topla preporuka oba albuma. Lično bih drugi verovatno izdvojio, možda malo više zreliji i proggy, ali nema greške ni sa jednim ni sa drugim svakako.
 4. Today
 5. Haos sam ja

  BM noviteti

  Jel izašao na kraju taj Bythos ceo album?
 6. Sve čega se sećam sa tog nastupa je Grob koji se dere između pesama "Marry me"
 7. Pa Ground Zero nije ni oficijalno klasifikovan kao emo/screamo, samo obicno crust. Msm, ako vidimo npr. Uvod na screamo clanak kod Balkanrocka, napomenuje se samo ROIR, a nigde se ne pominje Ground Zero. Hanga sam stavio jer mi pomalo zvuci kao s/t Alexisonfire.
 8. Price o pesmama - Stone Temple Pilots - Interstate Love Song 😀 https://junkyardrock.blogspot.com/2020/04/price-o-pesmama-stone-temple-pilots.html
 9. A Hang jeste? 🙂 Ili ROIR, po tom principu? Ili Tibia, Jain ili šta sve tu ima? Man Zero mislim imaju neke pesme sa vrištanjem, ako se dobro sećam, mada jesu uglavnom instrumentalni. Al glavni rif na San Remo recimo klasična Orchid, Anomie, Saetia škola. Kako hoćeš, tvoja lista, ja samo probao da pomognem ako mogu. Pozdrav.
 10. 1. Nema gde da se slusa Plus Life, ima samo par linkova kod discogsa i Moonlee Recordsa. 2. Ok, Man Zero ima nekih emo uticaja tamo-vamo, mada je potpuno instrumentalni al ok. 3. ...Ground Zero potpuno nema veze sa Emo/Screamo, niti je Emo/Screamo uopste.
 11. Evo na prvu mi padaju na pamet Plus Life iz Beograda (odavno ne postoje al svirali su ranije u Gavezu sa nekim belgijskim emosima Hitch), klasičan screamo ili što bi mladi rekli skramz, pa onda Man Zero iz Zagreba, oni su svirali više neki post rock ali sa jasnim screamo uticajima (svirali ovde sa Consecration i Threesome pre 7, 8 godina). Vidim fali ti i Ground Zero iz NS, jedan od najjačih naših bendova, jes metalizirano dosta al ipak je to mračni hardcore, ako može Hang, mogu i oni. Baciću ovih dana pogled u svoju arhivu pa javljam za još neke.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...