Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Today
  3. Aftersun (2022) Smor fest od drame. Preskočiti u širokom luku. 2/10 Eileen 2003 Snažna kombinacija drame i misterije, bliska stvarnosti, sa kvalitetnim završetkom, zadovoljiće sve ljubitelje sedme umetnosti. U suštini fillm o besmislenosti porodice i savršenom zločinu.
  4. Al je dobar novi Convulsing, kao da je mene pitao ovaj baća kako da ga napravi. Baš ima dobru dinamiku, disonance taman koliko treba, Immolation momenata taman koliko treba, post metala taman koliko treba pa i ova PT obrada se nekako uklapa na kraju. A najbolje je što mi ništa ne zvuči isforsirano niti pretrpano. Mega talentovan lik je ovaj Brendan Sloan, mislim da mi se album više sviđa i od prethodnog a i taj mi je bio do jaja.
  5. azal

    King Crimson

    isto, da se vidi i carobnjak Belew bar jednom.
  6. Tacno ti je drazi Paspalj od Prasca i Zorza. Nemam pojma ocu li ikada ici, Semso me izbacio iz prijatelja, mada nije jedini 😄
  7. Yesterday
  8. haiduk

    Sepultura

    Arise najbolji album ikada.
  9. WAYFARER- headlineri na ovogodišnjem HERETIC FEASTU u Kutini (HR).
  10. https://blabbermouth.net/news/skid-row-parts-ways-with-singer-erik-gronwall
  11. Meni takodje dosadan i preterano forsiran da se udari na neku "nostalgiju" ili bolje receno bleda kopija Battles in the North-a. Videcemo Abbath-a na leto sta ce svirati na svom tezga setu. Generalno nema mnogo greske sta god da se svira ali voleo bih da cujem neke starije pesme koje nisu toliko cesto svirali.
  12. Bas lose izdanje. Ni za jednu pesmu da se uhvatis od pocetka do kraja, tu i tamo par ok momenata se provuce ali sem toga bas dosadno izdanje. Posto nisam duze vreme pustio Tvoj je hram u srcu mom, pustim njega odmah posle ovog novog albuma i razlika je ogromna. Album od prve sekunde odmah ide daleko zanimljivije sa mnogo vise catchy rifova i pesmama koje ti drze paznju od pocetka do kraja.
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...