Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/16/19 in all areas

  1. Dobar album, pogotovo kad se malo slegne. Preko glave mi je više disonantnih bendova, svaka budala je umislila da to ume da svira. Svartidaudi su među par komada koji nešto vrede. Slidhr i Carpe Noctem su isto dobri. A najozbiljniji i najbolji album prošle godine za mene je Adaestuo. Već na par mesta čitam hvalospeve za novi Funereal Presence, ne sumnjam da je opet remek delo u pitanju.
    1 point
  2. Kako danam veruju sada kacu neko Pa da snama dele ono što su steko?!?!?
    1 point
  3. >>>>>> ceo neki tamo Detektiv saundtrek
    1 point
  4. 1 point
  5. 1 point
  6. Ajd pa Srbendo za Srbsku novu ti želim da čuješ ove godine Decrystallizing Reason i da kristališeš razum i odbaciš nacionalizam, te sa drkanja desnom, da pređeš malo i na jugoslovensku levicu! i Volu Mrkyr da kaže mrrk! i sa Blagojem zagrljeni da gledate Jungle Rot vam želim
    1 point
  7. jedna od omiljenih igara u zivotu. isto jako zajebana, i ortak i ja prelazili po nekoliko puta, ali nijednom nismo uspeli do samog kraja sve da obavimo kako treba jer u toku prelazenja nivoa uporedo morash da spasish gomilu pripadnika tvoje vrste, a ako ne uspesh, dzabe si krechio. preporuka svima koji nisu igrali. postoji i nekoliko nastavaka, ali meni nisu toliko zanimljivi. igrao sam prvi nastavak, ali su ubacili gomilu nekih novih kontrola koje su bile prekomplikovane pa sam odustao brzo. sledece godine izlazi oddworld: new 'n' tasty, hd rimejk prvog dela. jedva chekam da izadje da se vratim u detinjstvo.
    1 point
  8. Ovlaživač, jonizator, ozonizator, i noćno svetlo.
    -1 points
×
×
  • Create New...