Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/25/19 in all areas

  1. Meni se nije svidelo sto je bilo dosta svetlo u publici, ne mogu da se tripujem dok gledam ruzna lica oko sebe.
    2 points
  2. Само је било питање времена. Ова двојица су постали тешки анонимуси који свирају у неким небитним бендовима па им добро дође да мало зараде на коју тезгу (несумњиво да ће ови концерти бити итекако посећени) а и да се сете како је то кад си мало славан и битан а овај пропали Флин после оне циганије сад вероватно оће мало да спусти прашину. Могу да се кладим да ће за годину две, ове 3/4 да сниме нови албум .
    1 point
  3. 1 point
  4. opet ovi srecni liquid tension millenials. super su.
    1 point
  5. i muzika iz fresh prince from bel air.
    1 point
  6. kako je moguce da imaju nove ideje za demons and wizards pesme kad nemaju nove ideje za iced earth i blind guardian pesme?
    1 point
  7. Jebeš Vulina. Poslaćemo vam Gurija da vas istrebi.
    1 point
  8. Drugar igra u Slovackoj fuzbal. Krenuli na neko gostovanje, pa se zagrevaju
    1 point
  9. Jebo ih erik hocu prljavstinu a ne svecke lilihip fazone..
    1 point
  10. Sumnjam. Poslednja pesma koju su uradili (Accursed Skin) je skrenula blago ka mainstreamu za njihove standarde, a i gde god gostuje Erik iz Wataina, očekujem umekšavanje.
    1 point
  11. Ona stara kanta za djubre, velika, metalna, u obliku tetraedra, nepravilnog.
    1 point
  12. bila ekipa sa stranice Opsajd u Engleskoj skoro, obilazili stadione kažu da u Pekamu oko vrtića stoji bodljikava žica to je prava Engleska, tako normalan svet vidi njihovu suštinu
    1 point
  13. otkad nisam ovo remek delo cuo
    1 point
  14. Trlaja epski izrazbijao DMD-a.
    1 point
  15. Da bog da ti Sabasn Konj karao..... https://www.youtube.com/watch?v=aq1OTukPH4g
    1 point
  16. Isto ovako samo nisam turbulentna Ja sam laminarna
    1 point
  17. Tri godine kasnije, i dalje INTP, ali 75% introvert Ljudski rod mi je sve odvratniji
    1 point
  18. ''Онај фини рад, на фињака'' Нико од нас није нити сме бити расиста, драга Мена... ноћна смена. Штавише, све су нам расе драге; брат је мио, ма које боје коже био. Само, ове данашње чамуге сморише орангутанице. Није ти то блистава генерација Едија Марфија или Олајџувона, а о скромној и плодоносној генерацији Луја Армстронга да и не говоримо. Према томе, надрогирани Анселмо има пуно право, као и право на јавно мишљење загарантовано Уставом из 1787. И зашто носити маскирне панталоне, кад се комотно може обући уски џинс, по последњој моди, где се фино оцртава савршено извајана гуза. Но хомо, да се разумемо у старту, али последњи модни крикови се морају пратити.
    1 point
  19. Лепо сам вас назвао расистичким сељачинама а ти си у само две реченице успео да утврдиш да сам у праву Да слушаш квалитетни nu-metal, требало би ти барем 5-6. Препоручујем ти један врхунски албум.
    1 point
  20. Сасвим солидан албум, радује повратак коренима, тј. nu-metalu. Одувек сам њихове ране почетке сматрао више повољним околностима као и чињеници да је тамо свирао Logan тада (Robb је и тада био у nu-metal фазону, гледали сте ваљда сви наступ Dynamo 1995), тек када је он отишао је кренула права ствар. Са тиме што је Imperium врхунски албум, мени се "The Blackening" свидео до пола, брзо су ми те солаже досадиле. Supercharger је врхунски nu-metal албум али то се у Србији никада није слушало, код нас су и дан-данас закон Iron Maiden и прва четири албума Metallice. Могу да се кладим да клинци и дан-данас праве tribute бендове и свирају "Seek`n`Destory" без да их је срамота. Што се Роба и политике тиче, мада генерално Роба Флина, он и Кори Тејлор су старлете метал света, имају мишљење о свему (и то погрешно). Једино ми се допало када је оног јадника, Фила Анселма, назвао расистичком сељачином (а то су и генерално сви фанови бенда Pantera). За оне који нису гледали: Роб као да је испао из Deftonesa или Limp Bizkita! А гле ову другу двојицу, Mader фура Dimebag фазон а Adam грува Sepulturu!
    1 point
  21. DEEP PURPLE JE KURAC OD BENDA ZA PROPALE ROKERE KOJI SE SECAJU MLADOSTI U KOJOJ SU NOSILI DUGU KOSU I SLUSALI CHILD IN TIME
    1 point
  22. БАНУЈТЕ ПИЈАНО ГОВНО ОДМА
    1 point
  23. MA SUPER A JA KOLIKO SMAP IJMAN TO NEAM VEZE\ DG HBNFGCC
    1 point
×
×
  • Create New...