Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/17/19 in all areas

  1. 6 points
  2. Tesko, u CG nema jutanjeg programa.
    3 points
  3. zelje, cestitke, pozdravi, Sin'sa Kok'za i sastav na temu "sta bih radio da mi se padne Gvardiola"
    2 points
  4. Pravo da ti kažem, ovo mi je od ranije stajalo u bukmarkove. Brkin list ne čitam već neko vreme, jer se ubedačim, deprimiram i totalno razočaram u ćivot. Samo krišom sendvičarsku tvđavu - mondo tačka rs. Istina, zna pritisak da skoči u 200, međutim, korisno je zbog određenih skrinšotova, arhiviranja, kao i sagledavanja Čučićevih daljih aktivnosti u satiranju ove zaparložene zemlje.
    2 points
  5. - Kad sam prvi put uveo Vučića u Šešeljevu kancelariju pristojno su se pozdravili. Šešelj, vidno nervozan, pitao ga je koliko ima godina. „Dvadeset dve, gospodine predsedniče", odgovorio je Vučić. Šešelj je nastavio čudnim pitanjem: „Koliko si žena jebao dosad?" Vučić ponovo smireno kaže: „Tri, gospodine predsedniče ( слагао је)". Šešelj tada povišenim tonom pita: „Koliko puta?" Tada Vučić zastane, začuđen pitanjima, ali se, posle kraćeg vremena, pribrao i tiho rekao: „Pa, po jednom, gospodine predsedniče". Tada Šešelj prasne i pita: „Kako onda zadovoljavaš seksualni nagon?" Vučić se potpuno zbunio: „Pa, onanišem, gospodine predsedniče". Na to Šešelj vikne: „Marš odavde, jebo te onaj ko te doveo!" Vučić brizne u plač i izađe iz prostorije. Za njim sam izašao i ja. Stigao sam ga, uhvatio ga pod ruku i, onako uplakanog, odveo u svoju kancelariju.
    2 points
  6. Fakat. Ja posle svakog broja razmišljam da se dignem u vazduh u gradskoj skupštini. Al onda pomislim na nejač. Svoju. Jbg. Što ono reče 'Amlet... and enterprises of great pitch and moment....their current turn awry and loose the name of action. U kurac.
    1 point
  7. Dobro smo ista dali, trebalo je da bude 25 razlike u prvom da nas nisu onako brutalno pokrali. Repesu iseci kao gospoda Meksikanci u el blog de narco stilu.
    1 point
  8. Bolna iskustva u nogometnoj reprezentaciji R Srbije iznedrila su tragičnog poetu: https://www.blic.rs/kultura/vesti/fudbaler-i-pesnik-ivan-ergic-mi-smo-drustvo-koje-ceka-ali-ne-znamo-sta-cekamo/5w0mwbh Ono što nedostaje jeste guslar iz plemena Šćekića, koji bi opisao epsku dimenziju utakmica kakva je ona u kojoj je naša momčad upoznala Gurbana Gurbanova, ili onu nakon koje je Petrović Vladimir, u razvoju ometen, okrivio sudačku trojku za trojku od Estonije (videti i pod Gana, Australija, Slovenija...). Dakle, pjevaj, Vukosave!
    1 point
  9. Na plenarnoj sednici smo doneli konkretan zaključak da to uvek može. Može i ovako, samo primitivno:
    1 point
  10. Šone se čita Šene. Namestiš usta za O, a izgovoriše E. Uuueeeeee!
    1 point
  11. Može, braćo. Može. A može i ovako https://youtu.be/yqkOWZYiYb8?t=2m45s
    1 point
  12. Evo jos jedan prog-power YT kanal sa gomilom kultova i brdo nikad cuo bendova, pa ko nije neka pogleda. https://www.youtube.com/channel/UC_rXj1dCRSlCrd28lT_hBgQ/videos
    1 point
  13. https://i.imgur.com/TXQsdw1.gifv
    1 point
  14. https://straightpanic.bandcamp.com/album/for-magne-andreassen lol
    1 point
  15. Koliko su meni te pagan / viking teme postale turn off. Vikinzi su bili pljačkaši i ubice, a kad slušaš te bendove zvuči kao da su neki hipici. Čast izuzecima, Jotunspor na primer. Gorgoroth su izbacili pre nekih mesec dana obaveštenje, kao za par dana dobre vesti, dža-bu, ja se ponadao novi album, kad ono - pivo. Kakve gluposti bože mili, i ko još kupuje sve to? Pivo, plastične figurice... Cirkus.
    1 point
  16. i ti ćeš kad stigneš u 2019. godinu za četvrt veka
    1 point
  17. Najzalosnije je to sto u Sbriji postoji citava intelekutalna elita kod koje samo autosovinizam prolazi kao nesto pozeljno, na sve strane seru o nekakvim fasistickim ispadima kod nas (WTF?), a onda mirne duse navijaju za Hrvatsku sada na svetskom prvenstvu, i utrkuju se ko ce prvi da cestita na pobedi "komsijama". NIsam siguran da li su "brojno nadmocniji", ali "grlatiji" svakako jesu. @drug zlatni clan mejden fan kluba: prica li to ista Brusu o tome sta je i kako bilo ovde, rece li ista u odbranu naroda, kojem igrom slucaja pripadas, ili si se smeskao samo i radovao sto cete se ti i zastava pojavljivati u prvim redovima, i ponekom filmu?
    1 point
  18. Zajedno sa Repesom i Bjekovicem seniorom u visoku pec!
    0 points
  19. https://www.facebook.com/watch/?v=274435850128990
    0 points
  20. Dobro ajde, liči na Gorgoroth, jbg sad..
    -1 points
  21. Нема овде ни г од горгорота. Што се не може баш рећи за инслејвд.
    -1 points
  22. A u čemu se razlikuju od vas nacionalista, po tome što navijaV za drugu naciju?
    -1 points
  23. otkad je Junajted prodo Šiptara i doveo Srbina nema sreće Šaćiri osvaja
    -1 points
  24. Sve je ovo kurac bez Zvezde, jebeni Liverpul nije bio sampion nikada a kao nesto osvaja.
    -1 points
×
×
  • Create New...