Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/27/19 in Posts

  1. Moram da vam uletim... ovo mi je njegov omiljeni album (ostao upamćen kao beskrajno dobar vajb u beskrajno losoj fazi... slava mu) https://www.youtube.com/watch?v=sl2BKKaL6mU
    2 points
  2. Evo nova Vaura https://mega.nz/#!TJgwwQJZ!DkWaNm3LF69dhrI3B1CdOgeT6HKDp4jAYzysYp2leG4
    1 point
  3. 1 point
  4. a štono mašta šiptar, no da postane talijan
    1 point
  5. Lagano savrsena pjesma, kao i mnoge njihove. Sorry dotkorice. Meni ova blizu toga.
    1 point
  6. Vintage as fuck!
    1 point
  7. Da zbrojimo plen s martovskih koncerata: RIVERSIDE - Out of myself, Second life syndrome THE STONE - Kruna Praha EP, Crna hronika SEPTICFLESH - Communion, The Great Mass, Mystic Places of Dawn Solstafir nisu poneli nista sto nemam tako da nek se jebu.
    1 point
  8. Dosta likova je degradirano skoro do ništavila, Tirion samo priča loše viceve, Davos upravlja javnom kuhinjom, Varisa vodaju okolo ko majmunče... Lepo su pripremili Brijenu, Sivog Crva i Teona za ražanj.
    -1 points
  9. Uf... koja patetika od epizode. Gora mi je od prve. Ovo mora da je rezirao Pera Dzekson, jer je scena sa Brienom, kao iz lotr, ili jos vise iz Hobita (spori kamera zoom na retardirano nasmeseno lice). A izgleda i da su nove tendencije da badass karakteri nista ne rade i ne govore, nego je dovoljno da drugi o njima govore kako su divni i krasni i mudri, i to je to. Dijalozi u prvim sezonama su Sekspir za ovo sada. I na sta bre oni potrosise 2 god, snimanja, i to ne za 10, nego za 7 epizoda? Cekaj, jesam ja dobro razumeo, ili ce oni da ostave nejac u kripti prepunoj mrtvih Starkova, a pred vratima im je white walker, koji podigne ruku i ozivi mrtve?
    -1 points
×
×
  • Create New...