Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/06/19 in all areas

  1. Ja se prekinuo na poslu, evo pevam kroz kraj: HRVATSKA, HRVATSKA |NEOVISNA DRZAVA Normalno, niko nece konfrontaciju, tuzni decaci od 12 godina, gledaju me sa podozrenjem, ravnica se prostire u nedogled... E, moj Dorcole.... Kazem deci da se sprdam, nisu to ocekivali, kaze ovaj mali, sin od Paje Plastic Man-a, znao sam da se zeza...
    2 points
  2. Spletom nesrecnih okolnosti i sopstvene gluposti propustio Anselma, stigao da cujem kako peva And shes bying a stairway to heaven. Sreca da nisam fan tih tezga varijanti inace bih se mnogo vise smorio. Whitechapel besni decaci, stoji da je sve to utegnuto i upeglano ali nije moj zvuk niti ce ikad biti. Neki koji ih vole mi rekose da su bili odusevljeni, valjda to znaci nesto. October Tide iznenadjenje ogromno, bas dobro zvucali, okej setlista, svaki instrument kako treba a i krabe u publici se rascistile, milina. Arcturus: rekoh lepo da treba da dobiju neki raniji termin jer ce Vortex imati vremena da se nadovaca flase sto se i obistinilo. Izasao baja na stejdz sa kesom iz Maksija punom limenki piva, sedeo na stejdzu dok ne peva, igrao sa flajkom Dzeka a izgledao kao Thor iz propale faze u novim Avengersima. Sto je najludje dobro je zvucao s obzirom na mentalni vorteks u kom se nalazio. Possessed lebdece mlade iz svite Marije Margoth su upotpunile celokupni dojam savrseno. Ali to je Arcturus, valjda i treba da bude bizarno? Bem im mater sto ne ponesose bas nista od mercha. Stejdzu gde je bio Bekfles se nije moglo prici ni motornom testerom inace.
    2 points
  3. Gledao sam sinoć The Cure na rts-u i beše mi žao što se na kraju nisam iscimao na njih al to je trajalo samo za vreme gledanja, posle pomislih na kišu, nesnosnu gužvu, nesnosne posetioce dance arene, nesnosne Engleze, nesnosno loš izbor pića i zabole me na kraju spolovilo. Na Exit ću naredni put ići kad dovedu neko baš jebačko ime koje ne bih mogao nikako da vidim u nekom drugom kontekstu bez velikog iscima i to je to, mada se možda na kraju ispostavi da će biti samo podgrejani leševi popu Bad Brainsa onomad, al jbga.
    2 points
  4. Cuvaj se mangupa.
    1 point
  5. https://www.trafika.online/images/product/original/DD-149-GE3x.jpg
    1 point
  6. Plan je sledeći: I. hexis, toska, the arson project, voivod, ensiferum, soilwork, incantation, eyehategod, deluge, coven, cult of luna, the ocean II. diablo swing orchestra, higher power, omnium gatherum, azusa, daughters, meshuggah, kampfar, windhand, car bomb, deicide, une misere III. wormed, the contortionist, gorod, vuur, slaegt, immolation, anathema, au-dessus, heilung, emperor, electric wizard, primordial, hellhammer, godflesh IV. necros christos, oceans of slumber, animals as leaders, saor, anaal nathrakh, ved buens ende, rotting christ, antaeus, napalm death, caspian, mgla, carcass, shape of despair
    1 point
  7. Braco moja...
    1 point
  8. Stvarno sam pokušavao da mu dam šansu, posebno jer je KD muzika višeslojna i često nije na prvu loptu, al jebiga jednostavno me ne radi, a Coffins me je oduvao odmah iz mesta (kako i ne bi kad je Mortality of doves koja otvara album meni lično jedna od najboljih pesama pa ne znam u baš širokom kontekstu). Slična stvar i sa skorijim solo radom, Madonnawhore mi nikako nije legao, a ovaj poslednji je sjajan. U svakom slučaju, svemu što Toby izbaci ja se posvetm maksimalno pa se nadam da će opet biti neka bomba.
    1 point
  9. Kako god da ovo ocenimo, ovaj nastup necemo moci zaobici kad budemo na kraju sumirali godinu. Licno, gledajuci prethodne snimke mislio sam da ce Anselmo cak i losije zvucati, i mogu reci da sam zaista zadovoljan ovom svirkom, ukljucujuci i njegove vokalne mogucnosti, koje nisu na nivou, ali je zvucalo sasvim korektno. Tezga ili ne, sat vremena je vredelo biti sinoc. Sve ostalo na jucerasnjem Exitu gotovo da nije vredno pomena.
    1 point
  10. https://sadisticdrive.bandcamp.com/album/street-cannibal-gluttony evo jedna lepa recenzija na MA, da znate sta pustate https://www.metal-archives.com/reviews/Sadistic_Drive/Street_Cannibal_Gluttony_-_Rehearsal_05-2019/784920/we_hope_you_die/264381
    1 point
  11. 1 point
  12. Meni je i dalje to najgori fest, s obzirom da deru sa cenama. Da, dolazi brdo izvodjaca razlicite muzike, to je kul, ali s obzirom da je godinama fest za Britance i ostale zapadnjake, a ne za narod Srbije, to mu je minus. Idem na svakih nekoliko godina na po jedan dan ako se pogodi vise izvodjaca koje imam gledati, bio sam 2010 kad je bio Behemoth, i 2015 kad je bio Motorhead. Ajde Anselmo sto je ranije, nego ovo za Entombed ne razumem uopste. Fest je odavno teska boranija.
    1 point
×
×
  • Create New...