Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/11/19 in all areas

  1. Lepo je sto su jos aktivni. Awakening obecava, sasvim fin thrash na tragu The American Way. Naravno verovatno niko ne ocekuje eksploziju energije kao na Ignorance ili Surf Nicaragua ali pristojan povratak. Koncert u velikoj sali SKC-a u septembru 1990 bese thrash zabava. Phil i momci i medju najljubaznijim muzicarima koje sam ipoznao, kad su me primetili kako sedim u invalidskim kolicima ispred sale poslali su roadija da me uvede backstage. Posle smo se i ispricali a iskoristio sam priliku da im dam kasete Bloodbath i Rapid force.!..!
    2 points
  2. Meni si, bre, ti dosadan. Monstruozno dosadan, razumeš. Šta, nije ti jasno? E, tek će da ti bude jasno... Šljus! Tras! Kraš! Beng. Zveng! / pucaju reveri Nemoj da cviliš! Diž se! Gospodina mrzi da ih traži, je li... More, ubiću Boga u tebi. Bum! Bum! Krrrk. Aaaaa!
    2 points
  3. Divna neka zemlja, ni Kosovo ne priznaju..
    1 point
  4. Dupli LP (Gatefold)
    1 point
  5. za Sacred Reich nađoh ovo: 02/10/1990; Concert at SKC, Belgrade, Yugoslavia. with Atrophy
    1 point
  6. Zloslutan je Incantation - i stariji i noviji. Beskompromisno se tu praši. Šteta što im lirike nisu nešto poganije ili... još bolje... masakratorske.
    1 point
  7. Gutaju nas prljave kavane, zagušljiva zdanja kolodvora. Izgubljena lica bez adrese, noćni program teče bez odmora!
    1 point
  8. Najbolje bi bilo za stoku da pristede ove godine i prihvate, najsirokogrudnije pusenje toljage.... DUC DUC SLURP SLURP Kasnije nece biti moguce povratiti izgubljenu sezonu... Biberovic, Cova u malom! Biberovic ima Zvezdinu znacku, duvajte ga! CIKA VUDU< ODVOJ DEDER TAJ FREJM CIKA VUDU SNIMA!
    1 point
  9. @Kori, uvek smo se lepo kontali @Kuruz, pa ono, nije da su baš hitmejkeri, ali evo nekih favorita 666
    1 point
  10. Bitno niko nije sredio koncerte ♿
    1 point
  11. S druge strane, da ti je usao neki istetovirani macor... GRRRRRRRRRRRRRRR
    1 point
×
×
  • Create New...