Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/16/19 in all areas

  1. 3 points
  2. Ja bih te voleo jos vise.
    2 points
  3. Ti bese navijas za Engleze u nogometu?
    2 points
  4. To je ljubav. Totalna ljubav! Voli Sreta svog Majora!
    1 point
  5. za rulju i pijanu radničku klasu, a ne za ove odvratne kraljice i ostale pičke materine
    1 point
  6. Što se mene tiče, bolje da su čuvali unučad.
    1 point
  7. 1 point
  8. Očigledno se pažljivo i promišljeno neguje brend i deluje da je intervju apsolutno sastavni deo čitavog koncepta, da je smisleno baš sada dat i pušten u etar. Čitav intervju je dakle delić cele priče i ništa manje pompezan, pretenciozan ili drugačiji nego sama muzika, tekstovi i čitava aura oko benda. Ja sam uživao čitajući, kao što uživam slušajući.
    1 point
  9. Skroz si promasio loptu, sto se kaze. Aj da si rekao za neki wannabe third rate bend pa i da stoji, mislim da je vise nego jasno samim slusanjem povrsnim, a kamoli nesto vise, da iza DsO muzike stoje elokventni i zasto ne reci pametni (mada ovaj pojam mozemo da rastezemo) ljudi. Ja prvi volim caveman metal ala Venom as much as the next bald guy in sleeveles Sodom t shirt, ali DsO je posten i iskren bend u tome sto radi.
    1 point
  10. kapiram da je duze spremao intervju od albuma pretentious buttplug od coveka verovatno i vise platio lektora za intervju nego studio za album
    1 point
  11. Pederchine navijaju za NK Crvena zvezda : Gej populacija podrzava ustashe iz Ljutice Bogdana . Pizdurina ciganska drka na sliku ubice srpskog naroda . Kriminalce u zatvor !
    -1 points
×
×
  • Create New...