Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/10/19 in all areas

  1. Jebali matere, nisam odavno gledao bolji snimak, pola certa gledam otvorenih usta, Džef je definitvno pronašao najbolju moguću ekipu koja se mogla zamisliti.. Dovodite ovo bog vas jebo!!! Pa da mremo!!!
    1 point
  2. ŠIRO MASAMUNE: DUH U OKLOPU Jedan od najvećih naučno-fantastičnih klasika – The Ghost in the Shell – najzad na srpskom jeziku! Futurističkom noar atmosferom bliska pripovestima Filipa K. Dika i Skotovom Blejdraneru, a svojim arhitektonskim vizijama ukorenjena u Mebijusovim stripovima, Duh u oklopu je priča o specijalnoj jedinici koja se u bliskoj budućnosti bori protiv sajber-kriminala. Autor Širo Masamune maštovito ukazuje na probleme koji se mogu vrlo brzo pojaviti pred nama, u svetu u kom je bio-inženjering sve izvesnija realnost. U svetu u kom ćemo se preispitivati ima li mašina duh i da li nam postaje jednaka po pravima, čak i ako nas u mnogo čemu prevaziđe. Br. strana: 352 Boja: Crno-belo i kolor Uvez: tvrdi Format: 148 x 210 Cene: Promotivna – 1.290 dinara (traje do 9.10.) Puna – 1.590 dinara
    1 point
  3. i jedan tematski deo:
    1 point
  4. Srbin sam ali mnogo mi se sviđa ovaj hrvatski bend. http://www.youtube.com/watch?v=XxSR5J-Y0YU
    0 points
  5. Jeb'o bih ga. I njega i Tejlor Svift. Napravili bi nezaboravnu trojku. Sve bi prštalo od strasti i ugriza. I oboje bi se odrekli novoliberalstva.
    -1 points
×
×
  • Create New...