Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/27/19 in all areas

  1. Nista, valja cestitati ciganima.
    2 points
  2. pa to, ima dovoljno varijacije, ima pop pesmica, (Stuck, From the Flame), ima nesto sto pomalo i zalici na Bilateral (Leashes, Weight of Disaster), i ima klasicnih Leprous stvari (Captive, Illuminate, Mirage, Coma) ime mirnih ambijentalnih (Bonneville, Malina, The Last Milestone). Zbog toga je i u redovno rotaciji.
    2 points
  3. 2 points
  4. kada već krećemo sa Venom klasicima:
    2 points
  5. https://www.alo.rs/vesti/politika/predsednik-vucic-obavio-jedan-poziv-ono-sto-je-usledilo-postace-istorija/249038/vest au sve ti jebem
    1 point
  6. kako ste igrali danas, cenim 16 ćete primiti u grupnoj fazi Savovi Japanci i Jevreji su bogovi za Marina
    1 point
  7. Milojević is the father of Greek youth international Nemanja Milojević. hajmo srbi, za narod i crvenu zvezdu!
    1 point
  8. Sve na stranu, ali nikako ne mogu ni dan danas da svarim Weight of Disaster, neverovatno dosadna pesma. Pomalo me i Coma smara, ostatak je odlican. Plasim se da ce novi album biti poput The Last Milestone.
    1 point
  9. uspeo i keselj da slozi neku recenicu
    1 point
  10. Ovo je najnovije remek delo. Možda je operisan od fotošopa ali zato je doktor za muziku. Novi album je uz Funereal Presence nešto najbolje što sam čuo ove godine.
    1 point
  11. Slatka je Margot, ali ipak GG Liči mi na neke rasne italianske porničarke
    1 point
  12. Ahahahahahaha, sve ti jebem da ti jebem, pa ovo ukllesati na zidine jame!!! https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/gutaj-rupo/336001 Gutaj, rupo, nego šta, do kapi pošljednje!!! Koji je ovaj što je ovo napisao, doživotnu mu za JNA dati!
    1 point
  13. 1 point
  14. ovi izopačeni ludaci su ladno dovukli tenk ispred rupe ne znaju da smo spremni za te budalaštine
    1 point
  15. Pa dobro očekivano da je dizajn na remasterima malo izmenjen, ali nisam očekivao da će retuširati Maksovu trenerku u fotošopu Inače ja sam i hteo ovo reizdanje da imam, pošto mi ova (verna) kopija originala i dalje odlično radi, a prilično sam zadovoljan i zvukom ovog remastera
    1 point
  16. Hvala, hvala \m/ xD Da dodam i rym link: 💾 https://rateyourmusic.com/release/ep/basic-input-output-system/transient-post-embodiment/
    1 point
  17. da da i ja imam to donje, bez natpisa na trenerci i sa bonus pesmama ima na Discogsu prvo izdanje za 10 evra
    1 point
  18. Ne bi ovaj daleko stigao u Zvezdama granda
    1 point
  19. Kul stvar, rifovi ko da su ispali sa Egzodusovog Šovela..
    1 point
  20. Aко инсинуираш да стање у Цркви није сјајно, па ево, треба само прочитати писмо епископа Давида (Крушевачког) и то се види. Са друге стране, какво год било стање, то нас не ослобађа одговорности да будемо људи. Довољно је читати каноне, па видети са којим проблемима се суочавала Црква од најранијих времена. Али сви ти проблеми нису спречавали људе да се спасавају у Цркви и није спречавало да времена "рађају" светитеље, као што је био наш патријарх Павле. Познајем манастирски живот, свакако да су манастири сами по себи различити, па не могу рећи да познајем много монаха, уосталом монаси се отворе и буду пријатељи са онима са којима желе, са осталима су познаници. Неки склапају пријатељства, неки се држе површних контаката са људима ван манастира, све зависи од особе до особе. Уосталом, вероватно знаш и сам да је мушко монаштво у СПЦ малобројно, као уосталом и у другим помесним православним Црквама. Нпр када помињеш бизнис, у колико манастира су људи "по благослову" спавали, јели проводили дане и недеље ? У многима. Чак и у манастирским конацима за које постоји цена ноћења, и у таквим конацима је неретко случај да монаси, монахиње, свештеници, цивили, или просто пријатељи манастира бораве бесплатно. Манастирске продавнице продају разне артикле, и људи се неретко жале што нема већи избор или што нема још нека књига или нешто што се њима допада. Не може се сваком угодити. Кад би у манастирским продавницама биле само иконе и бројанице, неко би тражио шоље (које је купио пре пар година), онај други би тражио неке лепе крстиће (не дрвене, већ неке лепе које је такође ко зна кад купио)... И људи генерално воле да купе књиге за децу или обележиваче за књиге, или манастирско вино, мед или шта год. А кад би продавнице у нашим црквама садржавале само основне ствари, опет иста прича као за манастирске, људи не воле да обигравају пола града да би нашли икону своје крсне славе, или неку лепу књигу. А опет џаба би те продавнице имале књиге да их неко не купује. Свакако да неке књиге стоје по више месеци непродате, али добро. Шта ћемо са центром у Београђанци за бесплатно лечење где људи могу са личном картом да буду прегледани ? Шта ћемо са народним кухињама које води СПЦ ? Да ли си знао да се организују дежурства лекара и бесплатни курсеви, опет под благословом СПЦ ? Вероватно јеси, пошто се то дуго организује, само да те подсетим. Међутим, много људи не зна да је СПЦ већ дужи низ година, организовала и едуковала људе који брину о људима који су болесни од ΑΙDS-a. Дакле - посете тамо где се лече болесни од ове болести, разговор са њима. Знаш већ о Ченеју, да ти не причам када си упознат са тим. Ту помаже и држава, али у сваком случају је систем који више година функционише добро.
    0 points
×
×
  • Create New...