Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/11/19 in all areas

  1. Jednostavno mora se odgovoriti banacaninu iz Zitista, jer ocigledno da drustvo u kojem je odrastao nije bas sportski edukovano verovatno zbog zaokupljenosti mestana zivinarskim radovima. Za razliku od nekog tamo Zitista, jedva vidljivog na Google maps, Subotica je dala pregrst olimpijskih, evropskih i svetskih osvajaca medalja, cisto kao uvertira i odgovor na ono "klasicno suboticki" ili sta je vec bilo. Zapada za oko opsednutost sa jedne strane SNS kadrovima poput Jokica, a sa druge ciganskim kadrovima poput Djokovica, to nije problem, ali problem je kada sebe predstavljas da si neko drugi a u stvari Pjanovic nije izasao iz tebe, a ni Kostunica . Potpuno je kosarkasko neznanje reci " pa ok znalo se da Jokic ne igra odbranu" i time mu dati alibi za veleizdajnicke partije na SP. Takvu izjavu ne bi dao ni pijani Lukaic, a takvog igraca ne bi zvao ni drogirani Kreckovic. Ali opet ta zaljubljenost u najvecu prevaru svetske kosarke muti um i zdrav razum. A najveca prevara jer je do pre par godina nosio peskire Novici, zato sto ga jedan Skola, polumrtvak, walking dead kosarkaskog sveta pravi majmunom, zato sto mu je odraz manji od odraza Djure Kape, brzina Sandre Perkovic a refleks Svetozara Gligorica. I takav mutant, zbir losih motorickih funkcija sa intelektom Paje Patka da bude najbolji centar sveta??? Mozda bi nabolji bio y Zitistu, ako bi bio sam na prasnjavom terenu lokalnog agrokombinata dok zivinari doruckuju budjavu restovanu dzigericu a on JOS CEKA. To je taj Jokara, konjokradica jer je ukrao hipodrom uz blagoslov SNSa i zato odsustvovao dva dana sa priprema i nabacio 5kg sala.
    9 points
  2. Jokic najvece razocarenje, ne zato St je najgore igrao, vec zato stomse od niega najvise ocekivalo, a nije davao svoj max. Setite se kako se bacao Divac u Indijanapolisu, sa 10+ NBA sezona. Ovaj pajac teletabis umislio da je nesto, u evropi bi igrao za Tartu Rok, igrac kvaliteta Katica i Labovica, eventualno Zarka Rakocevica, i to da smatra komplimentom. Veliko SNS govno od coveka. Bjelica najvece razocarenje, jer je igrao najgore. Kobajagi maneken, glumi ludilo. Odigrao je na nivou Vojkana Bencica. Bogdan jedino opravdao ocekivanja, bravo, najbolji jas igrac, rasprava zavrsena. Marjanovic balvan, najveca nepravda na svetu je ta sto je on milioner. Ipak najvecu odgovornost snosi Djordjevic, u redu to je njegov kapacitet, nisam ocekivao takticku reakciju. Kariju i Ivkovicu ne bi Vucic sastavljao tim. Sram nek ga bude. Pored Kalinica i Nedovica, ti dovodis 5 centara, od kojih jedan igra za neke Flajing Dragonse u Kini jebenoj.... Nemamo sanse ni protiv FRA ni protiv USA. Velika sramota, doce dan kad cemo nekom Biliju Beronu morati ponuditi pasos. Realnost.
    4 points
  3. Ma crnci su to, brzo napreduju, nisu to neki tamo Jokici, Raduljice...
    3 points
  4. Brzo se zivi, lako kupuje. Niko nema vremena da ceka mladog igraca i gura ga po cenu poraza. Plus ti klinci nemaju predstavu sta je sta i ko je ko, debilcici, od zla oca i majke, alavih i zeljnih love preko noci.
    3 points
  5. Nba cirkus, jos jednom se dokazalo, nije tamo tesko imati statistiku Jokica, igrac se prepoznaje kad se igra prava muska odbrana. Javni cas kosarke Francuza.
    3 points
  6. Je l' se iko seća leta 2013 ? Pre nego što je Sale preuzeo kormilo. Gubili su od Makedonije sa 20 i kusur razlike. Španija ih (nas) je gazila sa 40. Jedina istinska greška mu je ta što svima povlađuje. Eto, trebalo je da gurne Jokića na peticu, da povede Milutinova kao zamenu, a Bobija i Raduljicu smrada nije ni trebalo da zove. Povreda Teodosića, ispostavilo se, jeste veliki problem. Ne može Jović, koji se plaši da šutne (jer ne ume) da bude startni plej. Kao bek-ap da, ali kao starter - ne. To će, ujedno, biti bolna tačka reprezentacije u narednim godinama. Pravog pleja, koji ume da puca, nema ni na vidiku. Valjda je tata Nebojša ovog leta posavetovao svog jedinog sina - najtalentovanijeg Filipa I da šutira i šutira i šutira sam samcat, u hali FMP-a, u ozelenelom Železniku, dok se ne onesvesti. Budućnost srpske košarke je u pitanju!
    2 points
  7. Imamo onog iz NBA, sa zivinarskim prezimenim, mozda je iz Zitista, ali sigurno je bolji trener nego sto je Jokic igrac, atleta sa formom Muhameda Alija iz Atlante '96.
    2 points
  8. Citajuci one nenapisane, zaboravio si one napisane knjige, ako samoubistvo povezujes sa neznanjem, plasim se da ces se ubiti. Mnogi velikani su se ubili, recimo Hemingvej. Ovo nije cirkus Kolorado, gde ce pajacu namestiti statistiku da se malo medijski digne anonimni klub. Ovde se igra kosarka, ne moze najbolji biti onaj koji ne igra odbranu, nije ovo rukomet.
    2 points
  9. bazirali smo kurac na njemu stavio je čoveka da igra četvorku kao budala, a ceo svet zna da je užasan na toj poziciji lik je tražio da sedi na klupi u Denveru kad ga je Meloun stavljao na 4 i svi znamo šta se desilo posle, a Đorđević se pravi pametan poveo je: - 4 centra, od kojih su dvojica potpuno neupotrebljiva protiv ozbiljinih ekipa, trećeg kojem lopta mora da se spušta na obruč, a nismo imali nijednu akciju za to i četvrtog za kojeg znaš da je slab u odbrani i da to mora da se pokriva sa četvorke, ali da donosi neverovatno mnogo u napadu, ali nismo igrali ništa za njega i kroz njega - dva pleja od kojih se ne zna koji ima lošiji šut, plus si znao da je jednom majka u kritičnom stanju i da je pitanje dana kada će da umre, a nije ti palo na pamet da povedeš još nekoga - dve četvorke, od koji je jedna neupotrebljiva i u ABA ligi, a ne na ovom nivou i drugu koju trpaš na trojku - dve dvojke, od kojih je jedna zaista neverovatni Bogdan kojem ništa ne može da se zameri, a druga bezmudi Gudurić, jedini čovek koji ima manja jaja od Mihaila Andrića - dve trojke, jedna je Simon koji nigde van Zvezde nije uradio ništa i druga Lučić koji je u napadu gotovo neupotrebljiv, a igra u rekreativnom Bajernu koji je daleko od ozbiljne košarke nemamo bolje, ali moraš da izvučeš planove za te ljude, nisu oni tolike zveri da mogu da igraju sami i da pitaš za savete one koji znaju više od tebe, a ne da se praviš pametan, a da ti stručni štab čine Jovica Antonić i Muta koji pola prvenstva snima smešne klipove sa Tegijem umesto da napraviš nešto od te ekipe, isplaniraš akcije, napade, odbrane, bilo šta, ti guraš na individualni kvalitet, kao kad u PES-u 4 staviš Roberta Karlosa u napad, pa on trpa zato što je brz ništa protiv Španije, 15 minuta gledaš kako ti se useravaju u život zonom i sa tri akcije u napadu, ništa protiv Argentine naša spoljna linija je bila nepostojeća, ne računajući Bogdana nije problem što ne mogu da pogode, problem je što neće ni da šutnu jebeš ti tog trenera koji ne motiviše igrače da bombarduju, Dule bi im jebao mater za to idiotsko podizanje na fintu, pa ulazak u reket među šest igrača
    2 points
  10. Kokoskov. Da, Kokoskov koji je isamarao Saleta pre dve godine u finalu. Iako, za to prvenstvo kapa dole, sa onom ekipom finale je bilo sjajan uspeh. Ali isto tako, to finale se protiv Slovenije sa dva vrhunska igraca i gomilom cirkusanata moralo dobiti. Jasno, nije to bila samo Saletova krivica, setimo se Kuzmica i Bobija koji su se raspadali, ali moglo se videti kako on nema resenja protiv trenera koji znaju znanje. Sve u svemu, onaj post Kokijev od gore govori sve, i slazem se manje/vise sa svim. Na to treba dodati i desavanja u ekipi tokom poslednjih par dana, tamo ocigledno nesto nije stimalo, videlo se protiv Spanije i Argentine da su im face ko da ih je jebao neko, nikakva atmosfera. Sale jeste uradio dobre stvari u prethodnih par godina, ali mislim da je ova ekipa sa ovoliko kvaliteta jednostavno previse za njega i da nije tome dorastao. Ovo je debakl i katastrofa, mogu pojedinci ispaljivati floskule tipa VI STE ZA NAS SAMPIONI, IDEMO DALJE GLAVE GORE i slicne kvazi ljubavne budalastine , ali ova ekipa je morala doneti medalju. Ova ekipa, cak i bez Teodosica i Kalinica, je imala individualni kvalitet koji se mogao meriti sa aktuelnom ekipom Amerike (naglasavam aktuelnom), imala je sjajan raspored, otvoren zreb...i kada nakon toga svega popusi na ovaj nacin, najveci krivac je trener. Zeljko je slicno osetio 2005, samo sto je on izasao u javnost i to priznao. Sale govori da je kriv narod zato sto se lozio. Jebiga.
    1 point
  11. Epohalno finale US Opena! Sigurno najkvalitetniji mec u istoriji tenisa, ko je gledao zna i zasto. Cestitke Nadalu, uz zelju da vec na RG prestigne Federera.
    1 point
  12. Ima taj 15 poena po utakmici, dobro pojacanje
    1 point
  13. https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1228693/Endru-Gaudlok-novo-pojacanje-KK-Partizan.html
    1 point
  14. što bi ga poterao, na istoj su liniji - priznanje, razgraničenje, Evropska unija, pičke materine nema razlike između njih oko tih stvari, druga stvar je problem - Kalinić je u interjvuu za NIN rekao da je lepo što se narod digao da protestuje, naučio Turčina da kaže "Vučiću pederu", pa je RTS to najpre pustio, a kasnije cenzurisao na Tjubu, čuje se "piiiiiiiiiiiiiiiiip" preko tih reči u emisiji "U susret svetskom prvestvu", mesecima podržava opoziciju na Tviteru itd
    1 point
  15. 1 point
  16. Kao sto rekoh na prethodnoi strani...samo usra prevaru partia zivota, ceka se sledeca sezona za potpuno razotkrivanje No, egzatni podaci ne lazu, u 4/4 e dao maksimum dva poena, nigde ga nie bilo kace lomilo...ali na krau zalepi ga Gober i aut nie zvao da izvede, izbaci loptu na svou polovinu,... Ball don't lie, reality check e bio neminovan
    1 point
  17. koje bre nameštanje statistike, nije to Zajon da dođe sa koledža kao nahajpovan lik, pa da mu se svi sklanjaju, da potpisuje ugovore za patike i da ga prate sve televizije došao debeli klinac iz Sombora sa 20 godina, bio 41. pik, tražio da sedi na klupi umesto da igra na 4, u ligi u kojoj je biti starter jako bitna stvar i preokrenuo taj klub do te mere da sve grade oko njega medijski potpuno neatraktivan - nema društvene mreže, ružan, engleski govori kao negativac iz nekog holivudskog filma, bukvalno ništa atraktivno za medije ne postoji osim njegove igre, koja je takva da je bolje brojke imao u plejofu nego u regularnoj sezoni, protivno skoro svim očekivanjima medijsko hajpovanje je kad se drka na Nikse i Lejkerse u vremenima kada su van plejofa, a ne to što se prati jedan Denver kojeg je taj Jokić vodio do druge pozicije u sezoni, sa najviše propuštenih utakmica ostalih startera u celoj ligi a onda u našoj ekipi igra na 4 i to čak ni ne počinje, nego menja Birčevića koji kreće protiv Španije zbog nekih Đorđevićevih besmislenih ideja u jednom trenutku je imao na terenu Bobija na 5, Jokaru na 4 i Bjelicu na 3, neverovatne stvari, potpuno ludilo
    1 point
  18. isti je kao demo, stvarno odličan PES uzimajte
    1 point
  19. nije ni čudo što je Subotica grad sa najviše samoubistava, sveopšte neznanje ih tera na takve korake treba poslušati šta taj isti Novica kaže o Jokiću ili Dejan Milojević, recimo, koji je trenirao obojicu i igrao pozicije koje oni igraju a Skola je lider Argentine na ovom prvenstvu, ne propali deda kojeg svi trpaju, samo Jokić ne može ništa i još je lik imao 16 poena i 10 skokova juče, a ne 3 i po plus nam spoljna linija puca ko ništa, pa vrte pik, ali kome govoriti kao što rekoh, javljaju se pajaci, mediokriteti... a ovo za odbranu zna svako normalan, eno Denver mu doveo Granta sad, pre toga Milsapa, obojica vrhunski defanzivci šta reći više košarke, manje "Boja na Kosovu", možda će neke stvari biti jasnije
    1 point
  20. I mislio sam da nema nikog drugog na sviet, da bi to pozelio 😄 SaSrecom
    1 point
  21. Zašto je Simonović uopšte među putnicima? Za čije babe zdravlje? Defanzivni skok otpada, nonšalantnost u napadu par ekselans. Prebiti mu i ruke i noge zbog one krađe pehara, on misli da se sa skokom ili dva iskupio, je li? Smatra da su svi senilni i dementni... Umlatiti ga kao vola u kupusu, a zatim prosedu ćelu uvaljati u katran i perje. Prebijene ekstremitete možda posuditi divljim svinjama. Možda. Elem, je l' Muta našao za shodno da rukama objasni Lučiću koju poziciju igra. Nije. Moliću lepo. Čibe kod svog brata Kaline. Kod Erdogana, na Bosfor. U Hajatu da ližu Turčinova muda. Šta, Jović pa Jović? Taj pre koju godinu nije znao da prenese loptu. Prinaučio se, ali antitalenat ostaje antitalenat. Konačna destinacija Darušafaka. Madafaka! Dobro, može i Genčlerbirgligi, pod uslovom da gaje košarkašku sekciju, nisam upućen... Da zna bula kakva je slanina! Bjelici odseći uši. Za primer. Naterati Marjanovića da ih pojede. Obojici konfiskovati imovinu, razume se. Ostaje još Raduljica. Njemu nameniti poseban tretman, tj. baciti ga na teške muke. Krenuti najpre sa brijanjem pešovanske brade, a onda... onaj fini rad, na finjakaaa. Smrt SNS-u, septička jama za botove, SKOLA BOG I BATINA!!! Si-saj-si-saj zvezdo leeeeee
    1 point
  22. Teodosic da je igrao svi osim Amera bi lagano bili porazeni, to je cinjenica. Nisam neko ko prica sta bi bilo kad bi bilo, ali nemojmo praviti lazne Zvezde od srafova u Bajernu, Efesu, Denveru i tako nekim nebitnim timovima. Zna se ciji je dres tezak, Zvezdin pre svega, pa nacionalni, real, cska, mozda i partizan....Krstic je bog za ovu picku sto samo kuka na sudije i od steroida glumi nervozu. Pa ja sam na c4 duplo smireniji od debelog guraca guma... Nije nam mesto ni na olimpijdi, falice nam dobar plej jos bar deset godina, to se odavno zna.
    1 point
  23. Novicki sa deset debila osvoji lagano. Jokic je u prvom poluvremenu imao 4 izgubljene lopte, kao ceo tim jbt. Nije najgori, ali bazirao si sve na njemu i ispao je kurac.
    1 point
  24. Jokić je celo prvenstvo igrao van svoje pozicije, bez ijedne akcije za njega ili sa njim, ali sad se javljaju pajaci, mediokriteti...
    1 point
  25. E sam vam reko da tje deda Skola duzme stvar u vlastite ruke... Prva stranica... drugi post... crno na belo. Sekaču, di je moje telo?!?
    1 point
  26. Prijatelju znas kako, steta kad neko puca iz snajpera na predsednika drzave, i - promasi, je... 2 eura.. a svejedno se ide u zatvor zbog pokusaja ubistva i drzavnog terorizma. Ukodliko su napravili sranja i ukoliko su navatani,... aps i to je to. Sta se bune, jbg, ako skupis muda i malo ispraktikujes onolike anarho price i navataju te, nemoj posle da kukas i izigravas palog heroja... valjda je poenta anarhizma prava akcija ne razglabanje bez kraja. Ukoliko doticni pohapseni momci nisu napravili sranje, ili su promasili i pogodili monotovljevim koktelom ili cime vec recimo kontejner,a ne ambasadu strane zemlje, nek im naplate kaznu za to i cao...
    -1 points
  27. al bi bilo do jaja da Ameri izgube od Francuza, pa da s njima igramo za peto mesto umesto finala 😄
    -1 points
×
×
  • Create New...